Direkte fra LollandRecensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har netop den 12 Maj 2026 modtaget de 2 DVD film Drengene fra Sankt Petri, og 9 April. Super hurtig og nem bestilling, og hurtig levering, og det hele er bare helt i orden. Tusind tak til D... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Helt klar anbefaling herfra, vi bestilte om søndagen, og dvd´erne, som for øvrigt er i fremragende tilstand, lå i pakkeboksen om tirsdagen. Det skal lige siges, at jeg bor på Bornholm, og er vant til,... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

har købt derfra et par gange nu og jeg kan sku godt lide at handle der. Priserne er meget rimelige og varernes tilstand er ligeså Varerne sendes hurtigt, og pakkes godt. Kan stærkt anbefaled... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Søgte efter nogle ældre spiltitler og her dukkede Direkte fra Lolland op. Fornuftige priser og hurtig ekspedition fra lageret. De modtagne varer er i god stand, så jeg er meget tilfreds.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di giochi usati

Scritti dall'azienda

Hos Direkte Fra Lolland finder du et stort udvalg af retrospil, DVD’er og Blu-ray – med særlig fokus på danske film, animation og horror. Du handler direkte med ejeren, Michael, som står for ærlig service, hurtig levering og personlig kontakt. Her er tillid, kvalitet og nostalgi i centrum.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

44 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fin og hurtig levering

Fin og hurtig levering, rart at man kunne få poleret dvd-skiven. Kun tilfredshed herfra. Handler gerne her igen.

20 luglio 2025

Risposta di Direkte fra Lolland

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Det glæder os, at du er tilfreds med både levering og polering af DVD’en. Vi ser frem til at handle med dig igen.

Valutata 4 stelle su 5

Oki, lidt lang leverings tid!

Oki, dog var den ene fiæm jeg havde købt i rigtigt cover og der på skiven var også det rigtige samt menuen på dvd, men selve filmen var den forkerte der lå på dvd skiven.

20 luglio 2025

Tak for din besked.

Du har helt ret i, at der har været lidt ekstra leveringstid – din ordre blev lagt midt i vores sommerferie, og vi skrev derfor også på siden, at ordrer først blev sendt i uge 30. Beklager ventetiden!

Det lyder godt nok spøjst med den forkerte film på skiven – især når både cover, tryk og menu passer. Det lyder som en produktionsfejl fra producentens side, hvilket desværre kan ske sjældent med visse DVD-udgivelser.

Du må meget gerne sende et billede af skiven og skrive, hvilken film der faktisk afspilles – så ser vi, om vi kan finde en løsning på det.

Bedste hilsner

Hej,

Tak for din besked – og dejligt at høre, at du er tilfreds med den hurtige ekspedition af ordren!

Du er altid velkommen igen 😊

Valutata 5 stelle su 5

Leveringstid.Jeg er meget tilfreds med…

Leveringstid.Jeg er meget tilfreds med leveringstiden.

10 luglio 2025

Hej,

Tusind tak for din positive feedback – det glæder mig at høre, at du er tilfreds med leveringstiden!

Vi håber, du bliver glad for dit køb, og du er altid velkommen igen 😊

Fantastisk oplevelse

Fantastisk service, super hurtig levering, og nem og overskuelig hjemmeside, kan kun anbefale at købe hos ham..

10 luglio 2025
Non scritta su invito

Hej,

Tusind tak for de flotte ord – det betyder rigtig meget!
Vi gør os umage med både service, levering og at holde siden enkel og brugervenlig, så det er skønt at høre, det bliver værdsat.

Du er altid meget velkommen igen 😊

10/10

God service, gode priser og hurtig levering 😎 10/10

14 giugno 2025

Risposta di Direkte fra Lolland

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 😄 Vi er super glade for, at du er tilfreds med både service, priser og levering. Du er altid velkommen igen 💪📦🕹️

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde bestilt en dvd

Jeg havde bestilt en dvd, og den blev leveret hurtigt.

26 maggio 2025

Tak for din besked! 😊
Vi er glade for at høre, at DVD’en nåede hurtigt frem. God fornøjelse med filmen – og du er altid velkommen tilbage! 🎬📦

Valutata 5 stelle su 5

Super go og meget hurtig service og…

Super go og meget hurtig service og super kvali brugt DVD film..

13 maggio 2025

Risposta di Direkte fra Lolland

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Vi bliver rigtig glade for at høre, at både service og kvaliteten på vores brugte DVD-film har levet op til dine forventninger 😊
Vi håber, du får mange gode filmoplevelser – og du er altid velkommen igen!

Fungerede fint

Fungerede fint
Nem at bruge hjemmesiden - og afhentning var perfekt

25 aprile 2025

Risposta di Direkte fra Lolland

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at alt fungerede fint, og at både hjemmesiden og afhentningen levede op til forventningerne.
Du skal være så velkommen en anden gang!

Hurtigt levering og god service

Hurtigt levering og god service

16 aprile 2025

Risposta di Direkte fra Lolland

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for, at både levering og service har levet op til dine forventninger.
Det sætter vi stor pris på 🙏

10 marzo 2025

Risposta di Direkte fra Lolland

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har oplevet hurtig levering – det betyder meget for os.
Vi håber, du bliver glad for dit køb, og du er altid velkommen tilbage.

Virkelig god service og hurtig levering

Virkelig god service og hurtig levering

15 aprile 2025

Risposta di Direkte fra Lolland

Tusind tak for din positive anmeldelse! 🙌
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både servicen og den hurtige levering. Vi gør os umage hver gang, så det betyder virkelig meget med sådan en tilbagemelding! 😊

Vi håber, du bliver glad for dit køb – og du er altid velkommen tilbage! 🚀📦

Fejl Men godt personale

Kostede mig lidt penge at få sendt re tur og sådan. Men de var da så flinke at annulere købet og lade mig sende tilbage. Fik et ps3 I stedet for 4 spil. Men det kan jo ske. Jeg Kan Jo ha læst forkert. God service.

8 aprile 2025

Tak for din anmeldelse! 😊
Vi er kede af, at der opstod en fejl med din ordre, men glade for at høre, at du oplevede vores personale som venlige og hjælpsomme. Det betyder meget for os! 💬
Vi gør vores bedste for at undgå den slags forvekslinger, men godt at vi fandt en løsning sammen. Tak fordi du tog dig tid til at skrive — og tak for din forståelse! 🙏🎮

Har du brug for hjælp igen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Valutata 5 stelle su 5

Har købt 2 gange hos Jer og jeg er…

Har købt 2 gange hos Jer og jeg er rigtig positiv over jeres produkter. - Det er virkelig flotte/gode 2.hand produkter til fantastisk lave priser. - No nonsens transport.
På gensyn Helle

14 marzo 2025

Risposta di Direkte fra Lolland

Tusind tak for din flotte tilbagemelding – det betyder virkelig meget for os!
Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med både vores produkter og levering. Vi gør os umage for at tilbyde brugte varer i god stand til fair priser, så det glæder os at det bliver værdsat.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen!

Michael

Super tilfreds

Super tilfreds, hurtig levering, meget fornuftig pris, handler gerne her igen, og vil rigtigt gerne støtte Lolland ;)

11 marzo 2025

Risposta di Direkte fra Lolland

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med både pris, levering og service. Det betyder meget, at du ønsker at støtte Direkte fra Lolland – det sætter vi stor pris på! 💙 Vi glæder os til at handle med dig igen.

Super hurtig afsendelse

Super hurtig afsendelse. Varen var fremme efter 2 dage.

10 marzo 2025

Risposta di Direkte fra Lolland

Mange tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du har modtaget din vare hurtigt, og at alt gik som det skulle. Vi håber at handle med dig igen!

Super hurtig levering :)

Super hurtig levering :)

28 febbraio 2025

Risposta di Direkte fra Lolland

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering. Vi håber at handle med dig igen snart!

23 febbraio 2025

Risposta di Direkte fra Lolland

Mange tak for din anmeldelse! 😊 Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi håber at se dig igen!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più