Directespana Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Gennemført god kundeservice. God vejledning og meget kort svartid. Hurtig betjening, afsendelse af varer og meget stor fleksibilitet. Selve produktet (100 meter drypslange til vanding af bøg... Leggi di più

Super hurtig levering, og guide til hvad man skal bruge. Glæder mig til at få sat vand på når frosten har lagt sig;-)

Jeg har for år tilbage købt vandingssystem fra directespana og har netop lavet en bestilling mere. Produktet er genialt. Det er forholdsvist nemt at samle og så virker det bare og har god holdbarh... Leggi di più

1. Giardiniere paesaggista

Smart vanding til haver & ridebaner samt store markedshaver. Direkte import - og ordentlige priser. mere end 15 års erfaring

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

15 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg har for år tilbage købt…

Det er forholdsvist nemt at samle og så virker det bare og har god holdbarhed. Og priserne kan man ikke brokke sig over.

Jeg bruger systemet med en pumpe fra vores sø og der har jeg måtte sande at alger og lign. får de små sprinklere til at stoppe til, men drypslangerne kører upåklageligt på 3. år.

28 aprile 2026

Risposta di Directespana

Hej Ole - tak for de pæne ord - dem lapper vi i os - og sender også en venlig tanke til den person der har udviklet drypslangerne - de er gode og vander meget præcist ud.
så vand du bare...derudaf

Gode produkter

Gode produkter, hurtig levering
Alt ok

11 marzo 2026

Risposta di Directespana

Hej Morten - tak for din vurdering af vores forretning - det er snart mange år siden du købte første gang - og dejligt at høre vores varer stadig giver dig nye ideer - du er flittig.

Hurtig leveranse og god kvalitet

Dejligt med overskuelige videoer som viser hvordan en monterer jeg er meget tilfreds med hurtig leverance og godt vandikggssystem. Fik hjelp til at installere i markedshaven i første omgang og udbygger og opdaterer selv. Mere præcis og effektiv vanding. Så vandforbruget er reduceret

15 giugno 2025

Risposta di Directespana

Hej Ruth - tak for dine stjerner - og fortsat god fornøjelse med vanding i din store urtehave
mvh/Anni & Peter

Fantastisk service.

Altid klar til at hjælpe og komme med gode råd. Og er rigtig god kvalitet. Bruger det både i privaten og på mit arbejde med skolehaver.

22 maggio 2025

Risposta di Directespana

Hej Camilla - tak for dine stjerner - og tak for et godt samarbejde...mvh/ Anni & Peter

Fremragende service fra første kontakt

Super god service og kommunikation fra første kontakt til efterfølgende hjælp og support. Peter og Anni er de rareste mennesker, og det var hyggeligt at have dem forbi, da de installerede vores nye vandingssetup. Efterfølgende har de stået til rådighed for mine spørgsmål, og hjulpet med at optimere vores setup. Kan varmt anbefales, og vi vender tilbage når vi skal udvide vores markedshave.

21 maggio 2025

Risposta di Directespana

Hej Torben - mange tak for dine stjerner - altid rart at have leveret et job - der skaber glæde... jeg glæder mig til at høre nærmere fra dig - hvordan sæsonen udvikler sig - vi er fuld sving med at lege med muligheder med fugtmålere samt noget insektnet - der tegner godt - og sikkert også vil kunne betyde fordele for jer... vi er friske på mange års samarbejde... mvh/ Anni & Peter

Søgte vejledning til vanding af…

Søgte vejledning til vanding af køkkenhave og snakkede med Peter. Fik fantastisk vejledning og råd, bestilte samme dag og kunne hente det kort efter 👍🏻

8 aprile 2025

Risposta di Directespana

Hej Lasse - tak for de mange stjerner - håber du er kommet på rette spor - send gerne lidt billeder og info...du skal nok have styr på teknikken...og tak for handlen