Direct Bouwen Recensioni 133

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Op dinsdagochtend via mail en Whatsapp contact gehad over materiaal dat we op woensdag nodig hadden. Was geen enkel probleem en kon als normale bestelling en levering worden bezorgd. Alles keurig volg... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Voor mijn appartement 2 vensterbanken van 4+ m. lang, 40 cm breed via Direct Bouwen kunnen bestellen. Deze maat is niet in de 'gewone' bouwmarkt te vinden. Vensterbanken zijn van goede kwaliteit.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Er was netjes contact over de levering van de bestelling. Het werd een deellevering omdat een artikel niet voorradig was. Per abuis werd een artikel verkeerd geleverd maar werd binnen een dag weer omg... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alles was snel en soepel geregeld en de isolatie was er niet maar een goed alternatief werd snel geboden. Heel erg aardige mensen en de afspraken correct en op tijd nagekomen. Ook de levering was perf... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Grossista di materiali edili

Scritti dall'azienda

Direct Bouwen – Jouw groothandel in bouwmaterialen. Bij Direct Bouwen weten we hoe essentieel snelle en betrouwbare leveringen zijn voor ieder bouwproject – groot of klein. Als gespecialiseerde groothandel bieden wij een breed assortiment aan bouwmaterialen: van hout en plaatmateriaal tot isolatie, ijzerwaren en funderingsmateriaal. Dankzij onze strategisch verdeelde loodsen door het land maken wij iets mogelijk wat andere bouwmarkten niet kunnen: echte spoedleveringen. Een offerte aanvragen? Dat doe je eenvoudig via onze website. Of neem contact op via telefoon, e-mail of onze handige WhatsApp-service. Binnen no-time ontvang je een scherpe prijs, zodat je direct kunt vergelijken en bestellen. Direct Bouwen – sneller, slimmer, direct geregeld

Eccellente

TrustScore 5 su 5

133 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

90 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Echt een aanrader betrouwbaar en snelle service

Ik had met spoed deuren en kozijnen nodig. Via de app heb ik de maten doorgegeven en binnen één uur ontving ik al een offerte. De levering kon al binnen enkele dagen plaatsvinden, wat voor mij ideaal was.
Eén deur was in eerste instantie niet meegeleverd, maar nadat ik dit had doorgegeven werd het direct opgepakt en opgelost. De volgende dag werd de deur alsnog bezorgd.
Zeer snelle service, goede communicatie en ontzettend vriendelijk personeel. Absoluut een aanrader!

11 dicembre 2025

Supergoede service en levering

I.v.m. onze verbouwing hadden wij snel een binnendeurkozijn en deur nodig. Hierbij via whatsapp in de avond een bericht achtergelaten, die dezelfde avond al beantwoord werd! Hiermee konden wij snel schakelen, waarbij Direct Bouwen ook nog eens snel kon leveren, kortom topservice! Ook dacht Gudo zelf ook enorm mee qua kleur van het kozijn en wat er allemaal nog benodigd was, ga zo door!

19 dicembre 2025

Top service!

Geweldige service! Dit bedrijf houdt zich aan zijn afspraken. De klus kon lekker vlot doorgaan. Bedankt!

9 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Bespaar kostbare tijd en geld.

Inmiddels een hoop tijd en geld bespaard sinds Direct Bouwen onze nieuwe leverancier is geworden. Materialen kunnen vaak dezelfde dag nog geleverd worden tegen lagere prijzen. We besparen tijd om het niet zelf op te hoeven halen en geld door hun concurrerende prijzen ten opzichte van onze traditionele leveranciers op de Binkhorst.

BAAK BOUW zal nog lang zaken blijven doen met Direct Bouwen.

17 novembre 2025

Aanrader!

Ik ben ontzettend tevreden over het geleverde werk van dit bedrijf. Vanaf het eerste contactmoment tot aan de levering werd ik vriendelijk geholpen. De communicatie was professioneel en afspraken werden netjes nagekomen. Zeker een aanrader!

11 novembre 2025

Heel tevreden

Niet alleen snelle levering, maar ook heel fijn contact waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden van de status van bestelling en levering. Heel klantvriendelijk en goede producten!

23 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Top service van verkoop tot levering

Top service! Guido denkt goed mee vanaf aankoop tot levering! Als kers op de taart ook nog even de deuren en balken naar zolder helpen tillen. Deze jongens weten wat service is anno 2025!

Ga zo door!

20 ottobre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più