Samuel er en ægte vinder. Ung, dedikeret og dygtig. Super service, gode tilbud, mesterlig kommunikation og en abonnementsservice, der bare spiller maksimalt. Kan ikke anbefale ham og DSH nok 💪🏼🏆

Kære Samuel, Tusind tak for det flotte arbejde på vores terrasse. Vi er vildt imponerede over hele forløbet. Positiv og tydelig kommunikation. Alt er gået 100% efter aftalen, og der er ingen tvivl... Leggi di più

Vores gamle og medtagne fliser fik nyt liv og står så flot. Din Service Hjælp er 100% pålidelige og udfører arbejdet til topkarakter. Fem fede stjerner fra mig - og mine varmeste anbefalinger af firma... Leggi di più

1. Servizio di lavaggio a pressione

"Har du brug for fliserensning, algebehandling, facaderens eller noget helt fjerde? Hos DSH har vi erfaringen og redskaberne til at klare enhver højtryksopgave – gør noget godt for din ejendom, og kontakt os i dag!"

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Kæmpe anbefaling

14 aprile 2026

Hej Samuel

Hej Samuel
Dejligt med en glad og smilende ung mand der virkeligt har gjort et flot stykke arbejde.Vil varmt anbefale dig
Bjørnsvej 4

26 luglio 2025

Høj kvalitet!
Samuel udfører et mega flot stykke arbejde også er han dygtig og god til at kommunikere inden og efter udførelsen og er et behageligt menneske. Anbefaler hans arbejde til alle 👌 Tusind tak Samuel!

8 luglio 2025

Flot resultat!

Kære Samuel,
Tusind tak for det flotte arbejde på vores terrasse.
Vi er vildt imponerede over hele forløbet. Positiv og tydelig kommunikation. Alt er gået 100% efter aftalen, og der er ingen tvivl om at vi vil anbefale jer til naboer, venner og familie. Samt at vi vil bruge jer igen til andre opgaver.
Dejligt at kunne nyde vores flotte “nye terrasse” allerede her i påskedagene.

16 aprile 2025

Bedste fliserens jeg har fået

Bedste fliserens jeg har fået, jeg har efterhånden haft en del ude og rense mine fliser, og har aldrig kunne se den store effekt, men efter Din service hjælp har været forbi har jeg virkelig kunne se en forskel, som jeg forstår så det helt sikkert en kæmpe anbefaling herfra til andre der skal have renset fliser

1 novembre 2024

Det var en klasse oplevelse

Det var en klasse oplevelse!

Samuel som var ejeren var selv ude for at måle op, han kom med råd og vejledning og fik forventningsafstem for hvordan resultatet ville se ud efter behandling.
Service, behandling og pris var i top!

13 giugno 2024

Høj kvalitet!

Samuel repræsenterer alt vi som privat forbrugere ønsker os af en virksomhed; 1. Ejeren kommer selv og udfører arbejdet som om det var hans egne fliser, han er dedikeret, dygtig til sit fag, god til at kommunikere inden og efter udførelsen og er et behageligt menneske. Anbefaler hans arbejde til alle jeg kan komme til! Tak Samuel!

4 settembre 2023

Fantastisk service

Fantastisk service! Din Service Hjælp var punktligt og gjorde et fremragende arbejde med at rense mit tag. Jeg kan varmt anbefale dem for deres professionalisme og kvalitetsarbejde.

11 gennaio 2023

Rigtig lækkert at komme hjem til en…

Rigtig lækkert at komme hjem til en renset terrasse og rene fliser. Gutterne fra din service hjælp havde været forbi, mens at jeg var på arbejde. Da jeg kom hjem, var hele opgaven klaret. Jeg nåede ikke engang at takke dem for det gode arbejde.

14 settembre 2022