1. Negozio di alimenti per la salute
  2. anche in
  3. Negozio di vitamine e integratori
  4. Programma di benessere
  5. Servizio di perdita peso

DinHerbaShop tilbyder hjælp til en sundere hverdag og livsstil. Vores mange års erfaring betyder, at ved hvad vi taler om og anbefaler, og vi går op i at hjælpe hver person, så man når det mål man gerne vil opnå, også DIT. Ønsker Du et vægttab, mere energi og overskud, eller forslag til god ernæring i forbindelse med motion og sport, så kontakt os. Det kan være svært at ændre sine usunde vaner og blive “Den bedste udgave af dem selv ;-)” Men vi mener og siger " Keep It Simple", og det erfarer vi er meget vigtigt, ellers falder man ofte fra, og opgiver den sunde livsstil. Med et verdenskendt brand, et kosttilskud som supplement til sin daglige kost, er det let og enkelt at få dækket det kroppen har brug for. Det er individuelt hvad den enkelte behøver, og derfor tilbyder vi at finde en personlig plan de virker for Dig. Har du lyst at høre mere? Kontakt os helt uforpligtende idag på 28 60 06 82

3,8

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

3,8

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Herbalifes produkter virker.

Som glad kunde, har jeg brugt Herbalifes produkter i over 25 år og er MEGET glad for dem og vil slet ikke undvære dem. De smager godt, gi´r mig ny energi og er også nemme at tage med. Kan helt klart anbefale dem. Hos dinherbashop.dk får jeg altid god support og service. Hurtig levering. Mvh. Birgit.

8 aprile 2024

Jette er meget venlig og hjælpsom med…

Jette er meget venlig og hjælpsom med produkter og vejledning og support.
Jeg kan klart anbefale Herbalife med Jettes hjemmeside :)

8 agosto 2021
Logo di Dinherbashop

Risposta di Dinherbashop

Hej Carmen

Mange tak for din anmeldelse af mig og DinHerbaShop.dk
Jeg er rigtig glad for at hjælpe dig med at nå det mål du ønsker.

Min erfaring som coach og vejleder indenfor en sundere livsstil og hverdag, deler jeg ganske uforpligtende.
Glæden ved at se hvilke ændringer Kosttilskuddet fra Herbalife kan gøre, er helt fantastisk.

Mvh Jette ;-)