Rigtig fint udvalg af forskellige (sjove) varer, hvor vi også ramte et tidspunkt, hvor vi fik gode tilbud på nogle af varerne. Rigtig godt sted at finde fx julegaver til store og små, som er lidt ande... Leggi di più
Jeg havde netop trykket ok på bestillingen og straks modtog jeg en email med bekræftelse. Ordlyden var sød og humoristisk og jeg følte, at mine varer var i gode hænder hos pakkemonsteret... Leggi di più
Elendig kvalitet og kundeservice. Har købt en julegave online og modtager produktet i en beskadet kasse ( som er en del af gaven, og man kan derfor ikke bare bruge en anden ) jeg anmelder kassen som l... Leggi di più
Dansk webshop som sælger gadgets og smarte hverdags genstande.
Kirkegade 1A, 9460, Brovst, Danimarca
- Kontakt@dingadget.dk
- dingadget.dk
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Webshop i top :-)
Vi skulle bruge et oximeter i en fart, og DinGadget var ikke alene billigst men lovede levering næste dag i modsætning til flere andre. Det holdt - 26t 59m fra ordrebekræftelse til levering i GLS pakkeshop. Og der kom både oplysende og hyggelige emails undervejs. Så bliver det ikke bedre - rigtig god jul til Martin og hans kolleger i Brovst :-)
Fint blandet udvalg i shoppen
Fint blandet udvalg i shoppen. Varen lever op til billeder og kvalitet.
Leveret til tiden.
Fik smilet frem
Ordlyden var sød og humoristisk og jeg følte, at mine varer var i gode hænder hos pakkemonsteret Martin.
Stor ros for at den humoristiske hyggelige tone forsatte i næste e-mail... jeg håber, at Martin har fået viklet tapen ud af håret 😊
Bestillingen blev hurtig klar og med en uproblematisk transport blev varerne leveret indenfor få dage.
Ingen problemer undervejs - og I fik smilet frem hos mig.😊
Jeg bestilte to forskellige lamper fra serien Mr Lamp. Finurlige, sjove og spændende produkter til en overkommelig pris, som også virker til at være af god kvalitet.
Sagt på jysk: "Den handel var ikke så ringe endda"
Det var en rigtig god oplevelse,bl.a
Det var en rigtig god oplevelse,bl.a. den humoristiske måde i beskrev at pakken var på vej og opdateret hele vejen igennem så jeg viste hvor pakken var og hurtig levering og. Når man er en nybegynder med at handle på nettet, det blev en rigtig god oplevelse jeg kan kun give de bedste anbefalinger til at handle os jer
Hvorfor er det umuligt at finde en…
Hvorfor er det umuligt at finde en unsubscribe på jeres mails/web side!!!
Vildt træls ikke HELT ENKELT at kunne framelde disse reklame mails
Super go oplevelse nem web shop jeg…
Super go oplevelse nem web shop jeg fandt hurtig det jeg søgte bestilte og den kom mega hurtig 🎄🎄🎄🤩🤩🤩🤩
Super hurtig levering
Super hurtig levering! Er meget tilfreds og vender gerne tilbage en anden gang :)
Fin oplevelse
Fin oplevelse, hurtig afsendelse. Har dog ikke prøvet produkterne af endnu :-)
Det var nemt at bestille og hurtig…
Det var nemt at bestille og hurtig levering
God og hurtig service 🎄
Hurtig levering og varen passer til…
Hurtig levering og varen passer til beskrivelsen :-)
Super nemt at bestille og hurtig…
Super nemt at bestille og hurtig levering. Varen lever fuldt op til forventningerne.
Service var i top
Service var i top, hurtig levering og gost produkt.
Har haft den bedste oplevelse med…
Har haft den bedste oplevelse med DinGaget.
Fedt produkt og Megaaaaaaa hurtig levering🎄
Glædelig jul og godt nytår 🎄
Mangler stik for at kunne virke!
Købte et vækkeur med radio og projektor.
Selve uret ser til at være OK, men der er kun vedlagt et USB kabel - ikke en USB adapter til 230V - hvilket er nødvendigt for at uret kan virke.
Der står i eng/tysk vedlagt manual, (ikke dansk)
at uret skal tilsluttes socket/steckdose. Hvilket jeg forstår som, at det kan tilsluttes
en almindelig 220 v stikkontakt.
Jeg klagede til Dingadget at der mangelde dette stik.
Fik dette svar:
copy/paste
Hejsa.
Det er ikke en fejl, men bare ikke beskrevet nok, men ser man på billederne til uret, kan man også se der ligger en lille ledning med USB og ikke direkte til 230V :)
Efterfølgende er der tilføjet tekst til lignende ure på firmaets webside.
copy/paste:
Almindelig USB tilslutning, så der skal bruges en 230V adapter til uret, den finder du her.
Jeg havde håbet at firmaet ville sende mig det manglende stik UB - da jeg jo har hjulpet dem til at sørge for god info på et af deres Wish produkter :-) Det blev afvist.
Jeg køber et stik Biltema til kr. 49.95
og vedlægger uret, som er en julegave til ældre dame, som ikke vil kunne overskue selv at købe en USB strømforsyning.
Varen var som forventet og…
Varen var som forventet og leveringstiden kort 😊
Kom hurtig fine ting
Jeg modtog en forkert vare
Jeg modtog en forkert vare, men efter kontakt med jer, blev den korrekte vare tilsendt super hurtigt! Og rigtig god service. 👍🏼👍🏼👍🏼⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️