1. Scuola guida

Scritti dall'azienda

Din Trafikskola har funnits i Ystad sedan 2005 och vi började vår verksamhet på Malmövägen. 2012 flyttade vi till Oskarsgatan 3A i närheten av Österportsskolan. Vårt främsta mål är att utbilda elever till säkra förare, så kostnadseffektivt som möjligt. Vi vill dessutom hålla en hög service och en god kvalitet på vår utbildning. Vi har trivsamma lokaler, lättkörda övningsbilar och stor erfarenhet av körkortsutbildning. Trafikskolan har dessutom ett bra läge när det gäller närheten till övningsområden. Din Trafikskola i Ystad drivs av Lasse Stridsberg som har varit trafiklärare sedan 1975. Lasse är ensam lärare här på trafikskolan och håller i all utbildning. Vi är naturligtvis medlemmar i STR Sveriges trafikskolors riksförbund vilket borgar för en seriös och kvalitativ utbildning samt en trygghet för dig som elev. Tillsammans lovar vi att göra vårt bästa för att du som elev ska trivas hos oss och framförallt få uppleva lärorika körlektioner.

4,5

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Säkert sätt att få körkort

Lasse gjorde det möjligt att ta körkort på kort tid utan att övningsköra hemma. Hans upplägg funkade perfekt och idag (bokstavligen idag) står jag här med körkort. Han som själv varit trafikvetkets kontrollant på uppkörning vet precis vad man ska kunna. Snäll, lugn och pedagogisk. Man får mycket för pengarna. Tack

10 luglio 2025

Jag rekommenderar starkt körskolan

Jag rekommenderar starkt körskolan. Han gör det tydligt och enkelt att ta körkort hos honom. Han är erfaren, lätt att få kontakt med och inte minst, prisvärd.

Tack för hjälpen med körkortet Lasse :)

10 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

En trevlig och lärorik upplevelse

En väldigt trevlig lärare och man garanterar körkortet när man pluggar rätt och lyssnar ordentligt på Lasses kommentarer under körningen🌷 Jag är så tacksam för varje timme med Lasse 🌷 bästa läraren ♥️

17 gennaio 2024

Förmodligen bästa trafikskolan i Ystad

Din Trafikskola i Ystad är en bra, familjär och framförallt pragmatisk och ärlig körskola. Supernöjd med Lasse som trafiklärare - rak på sak, ärlig och noggrann att man som elev förstår vad man ska träna på och förstå i trafiken.

11 dicembre 2023

Risposta di Din Trafikskola

Tack så hjärtligt Bartosz, kör försiktigt.

Handledningsutbildningen

Handledningsutbildningen var både kunskapsmässigt och pedagogiskt väl upplagd och genomförd.Trevligt bemötande och god fika! Hälsningar från fam Christoffersen

18 giugno 2023

Hej Irene
Tack så hjärtligt för din feedback.

Bästa hälsningar
//Din Trafikskola

Jätte nöjd

Bra på att peka ut vad som man gör fel så man kan göra rätt till uppkörningen

23 febbraio 2023

Hej Fabian
Tack så hjärtligt för din feedback.
Kör lugnt.
Bästa hälsingar

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più