Dikrama Clinics Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ben bij de kliniek geweest voor een infuus-behandeling. Fijne setting, lief personeel. Bij Dikrama Clinics word je echt met een persoonlijke touch, maar toch met uiterste professionaliteit ontvange... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Voor mij was dit de eerste ervaring bij Dikramaclinics. Het was een hele nieuwe ervaring met fillers en botox dus ik was best gespannen. Martine heeft een goede en uitgebreide analyse gemaakt, waar ik... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel fijn geholpen voor de esthetische verbetering van een litteken. Heel erg blij met het resultaat. Dank!

Dettagli dell'azienda

1. Clinica specializzata

Scritti dall'azienda

Dikrama Clincs is dé injectables kliniek in Utrecht, opgericht door drie zussen, Monique, Jocelyn en Petra Dikrama met ieder hun expertise op het gebied van geneeskunde. Als dermatoloog, cosmetisch arts en huisarts, gespecialiseerd in cosmetische geneeskunde, hebben zij diepgaande bewondering voor onze huid. Dikrama Clinics streeft ernaar dat iedereen lekker in zijn of haar vel zit, letterlijk en figuurlijk. Ieder mens heeft een unieke anatomie, mimiek en uitstraling. Daarom gelooft Dikrama Clinics niet in een “one size fits all” benadering. Alle behandelplannen worden met aandacht en op maat gemaakt. De artsen van Dikrama Clinics gaan altijd voor het meest natuurlijke resultaat en behoud van natuurlijke schoonheid.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

64 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

15 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Infuustherapie Dikrama Clinics

Ben bij de kliniek geweest voor een infuus-behandeling. Fijne setting, lief personeel. Bij Dikrama Clinics word je echt met een persoonlijke touch, maar toch met uiterste professionaliteit ontvangen.

Dokter Jocelyne Dikrama gaf een fijne uitleg van de behandeling en het was vrijwel pijnloos. Zeker aan te bevelen. Twee weken later voel en ik me nog helemaal top.

16 settembre 2026
Valutata 5 stelle su 5

Vandaag had ik mijn eerste kennismaking…

Vandaag had ik mijn eerste kennismaking én behandeling bij Selma. Vanaf het eerste moment voelde ik me direct op mijn gemak en begrepen. Daardoor kwamen we al snel samen tot een realistisch en natuurlijk behandelingsplan dat goed bij mij past.

Vanuit haar deskundigheid en ervaring legde Selma de verschillende behandelingen — een combinatie van botox, fillers en microneedling — duidelijk en rustig uit, zowel voorafgaand aan als tijdens de behandeling.

Ik ben ontzettend blij met de eerste resultaten en heb er alle vertrouwen in dat het uiteindelijke resultaat heel mooi en natuurlijk zal worden. Dankjewel, Selma!

16 settembre 2026

Fijne ervaring

Fijne, warme sfeer en prettig hoe er naar mijn wensen wordt geluisterd en een eerlijk advies wordt gegeven.

17 luglio 2026

Hele fijne ervaring hier

Hele fijne ervaring hier. Elke afspraak wordt er naar je geluisterd en denkt het team mee hoe het beste resultaat behaald kan worden. Ze doen dit net zo lang tot jij tevreden bent. Heel lief en fijn, je voelt je gehoord!

16 dicembre 2025

Amazing!

Amazing! I got botox here and they are great. They take their time, make you feel comfortable and are professional. I am more sensitive for pain and they do everything to make me feel comfortable. I went to a different place before which was the total opposite. This is the only place I will go to.

13 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Kliniek waar je gehoord en gezien wordt

Mijn ervaring bij Dikrama clinics is echt super positief. Alle medewerkers zijn ontzettend aardig. Het voelt alsof je een warm bad instapt.
De artsen zien jou niet als “patiënt” of “de zoveelste klant”, maar echt als individu. Ik ben nog nooit zó tevreden geweest met een ervaring in een nieuwe kliniek!

9 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Hier ben je echt in goede handen!

Ik heb nu een aantal behandelingen onderdaan bij zowel drs Petra als Jocelyn Dikrama en ik kan hen echt van harte aanbevelen. Het begint al bij de fijne en persoonlijke ontvangst door Iris. Het advies is kundig, eerlijk, zorgvuldig en alles wordt tot in de puntjes uitgelegd en besproken. Er wordt ruim de tijd voor jou en eventuele vragen genomen. Tijdens de behandeling zelf wordt ook weer alles uitgelegd en word er alles aan gedaan om je comfortabel te laten voelen. Je voelt echt dat je in goede handen bent. Ook als iets niet kan of de dokters ergens zelf niet achter staan dan wordt dit eerlijk en zorgvuldig besproken. Mijn resultaten zijn subtiel genoeg voor anderen, maar overduidelijk zichtbaar voor mij. Het heeft mij net dat beetje zelfvertrouwen terug gegeven dat ik heel hard nodig had om het verouderingsproces te kunnen omarmen. Ik ben 47 jaar, ik heb mijn huid niet altijd goed verzorgd toen ik jong was, ik heb lachrimpels omdat ik een heel fijn leven heb en ik hoef echt geen strakgetrokken gezicht. Maar in de spiegel zag ik soms een boze, ontevreden blik waar ik echt ongelukkig van werd. Hoe ik mij van binnen voelde matchte niet meer met hoe ik mijzelf in de spiegel zag. Nu is dat wel weer in balans. Ik denk dat drs Petra en drs. Jocelyn de kunst van deze balans behouden perfect in de vingers hebben. Ik ben ze ontzettend dankbaar! X Sarah.

2 gennaio 2026

Zeer vakkundig en prettig

Ik kom al jaren bij Petra Dikrama voor botox en fillers en dat is niet voor niets. Ze denkt echt met je mee en de resultaten zijn altijd prachtig. Wat mij betreft de nummer 1 cosmetisch dermatoloog!

18 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Inmiddels kom ik al een aantal jaar bij…

Inmiddels kom ik al een aantal jaar bij Dikrama clinics.
De Botox-behandelingen worden met veel zorg uitgevoerd en het resultaat is altijd mooi en natuurlijk. Er wordt goed geluisterd naar mijn wensen, daarnaast ben je bij deze kliniek geen nummer maar een mens. Petra en Jocelyne nemen echt de tijd voor persoonlijk contact tijdens de behandeling en ik voel me hier echt gezien. Ook het ontvangst voor de behandeling door Iris is altijd prettig en warm. Superleuk team, keep shining!

20 giugno 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più