Jeg har igennem flere år haft abonnement på bladet. Kan konstatere at tingene i en længere periode nu er begyndt at gentage sig. Overvejer derfor at opsige mit abonnement. Herudover er hjemmesiden... Leggi di più

Synes foto er spændende, men skal være inspirerende også med noget nyt for mig. Var abonnent for mange år siden, hvor jeg fandt at jeres blad mest koncentrerede sig om 2 kameramærker, nemlig canon... Leggi di più

Der er mange gode artikler med vejledninger og video hjælp i bladet samt nyheder af fototilbehør. Lidt for mange Prof billeder som mange simi fotografer ikke kan hamle op med. Jeres søgesystem i... Leggi di più

2,6

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Lidt for nørdet

Lidt for nørdet.
Mange artikler der ikke interesseret mig

20 giugno 2022

Hej,

Mange tak for anmeldelsen. Hvis du ønsker at redaktionen skal modtage din feedback er du velkommen til at skrive til dem direkte på: redaktionen@digitalfoto.dk

Ok fotoblad

Ok fotoblad dog er man lidt for glade for Adobe produkterne.

14 giugno 2022

Hej Yvonne,

Mange tak for den flotte anmeldelse :)

Med venlig hilsen Sandra, Bonnier Kundeservice.

Kan det passe at jeg kan ikke brug Wype…

Kan det passe at jeg kan ikke brug Wype abonnements nummer for at loge ind på Fordelzonen Digital Foto ? Det kun jeg for nogle år siden, det var også en af grunden til jeg vende tilbage....

28 maggio 2022

Hej Leonardo,

Tak for anmeldelsen. Jeg har anmodet om flere oplysninger via Trustpilot, så jeg kan kontakte dig.

Mange gode idéer.

Mange gode idéer.
V. h.
Poul

25 maggio 2022

Hej Poul,

1000 tak for de pæne ord, og de flotte 5 stjerner! :-)

Jeg er stor fan!

Lækre blade jeg modtager, og gode og lærerige e-kurser jeg kan finde i Fordelszonen.

Her er noget for fotografer på mange niveauer, - både for begyndere og de erfarne.

23 maggio 2022

Hej Mona,

Mange tak for de pæne ord. Vi er så glade for at høre, at du nyder magasinet og dets fordele. :-)

Flere gode artikler

Flere gode artikler, spændende læsning og

23 maggio 2022

Hej Niels Henrik,

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du nyder at læse magasinet.

Bondefangeri - ikke spor andet

Endnu et eksempel på abonnements bondefangeri.

Køber deres velkomsttilbud og finder ud af, at det alligevel ikke er noget for mig. Det der i gamle dage var et stort og indholdsrigt magasin er idag noget der minder mere om en folder. Og resten må man så tilgå online. Fint nok - men ikke det jeg ønskede.

Derfor opsagde jeg hurtigt mit abonnement og firmaet ringede endda og spurgte hvorfor jeg forlod dem og om jeg ikke havde lyst til at bruge mine tilbud. Det havde jeg ikke men i det mindste havde de registreret min opsigelse. Imidlertid kom der stadig nye blade i postkassen for så at ende med en opkrævning på 368,-?????

Ved telefonisk henvendelse fik jeg blot den besked at det stod i deres abonnementsbetingelser -og at selvom om de i deres markedsføring sagde "at bladet kunne opsiges nårsomhelst" så betød det bare når den kommende periode var til ende!!!!!

Dette her er ikke seriøst - det er bondefangeri og ikke et magasin for fotonørder men en penge-malkemaskine. Hold jer langt væk fra det her!!!!!!!!

2 giugno 2021

29. juli 2021

Hej Allan

Desværre har vi endnu ikke hørt fra dig og foretager os derfor ikke yderligere, med mindre vi hører fra dig.

Lise Edlfsen

Update 23. juli 2021

Hej Allan

Vi vil rigtig gerne se på din sag. Kontakt mig derfor gerne på e-mail ks@bonnier.dk med dine oplysninger.

Lise Edlefsen

Hej Allan
Vi vil rigtig gerne undersøge din sag. Jeg har derfor anmodet om flere oplysninger via Trustpilot. Så snart du har godkendt anmodningen, vil vi undersøge sagen og herefter kontakte dig.
Pia Betak
Bonnier Kundeservice

Tilmeldt Deres nyhedsbrev i forventning…

Tilmeldt Deres nyhedsbrev i forventning om gratis E-bog med tips - Fik bekræftelse af nyhedsbrev, men ingen E-bog...

På Deres hjemmeside finder man link til gratis E-bog ang. Photoshop, dejligt når noget er gratis, men igen her skal man så have en abb. - Så er det da ikke gratis!!!!

9 maggio 2021

Helt igennem uklar kommunikation…

Helt igennem uklar kommunikation vedrørende abonnementsbetingelser.
Når du køber et abonnement betaler du et beløb for et antal numre af bladet, og da jeg tidligt i perioden perioden opsiger abonnementet og accepterer, at det må løbe ud og ikke kan annulleres midtvejs er det hvad det er. Ufint, men aftalt.

Når jeg nu modtager en opkrævning på DKK 359,80 om, at jeg skal betale, fordi min opsigelse først træder i kraft, når jeg har modtaget samtlige numre i betalingsperioden, så er det jeg undres.

Ikke alene har jeg i min optik betalt for de numre jeg har modtaget, men jeg skal nu betale for yderligere numre i en udefineret periode benævnt "betalingsperioden". Ingen slutdato. Ingen forklaring af, hvad det er jeg betaler for. Men en understregning af at vi er venlig fordi vi ikke afkræver rykkergebyr.

Det giver ingen mening. Især fordi disse opkrævninger kan tilflyde i en lind strøm, fordi jeg ikke ved, hvornår jeg er fri af betalingsperioden.

Men som en overskrift i opkrævningen lyder: Vi ønsker glade og tilfredse kunder.
Sludder og vrøvl.
Et mediebureau, der ikke formår at kommunikere tydeligt? Hvis I var interesserede i at havde glade og tilfredse kunder, så havde I ikke behov for at kommunikere så tvetydigt og uklart om jeres ordning.

19 novembre 2020

Er blevet ringet op med et tilbud

Er blevet ringet op med et tilbud - ønskede ikke tilbuddet og ønskede ikke at blive kontaktet igen af en telefonsælger. Her skulle jeg kontakte kundeservice osv. osv. - øhhh kan I ikke bare afmelde mig? og give mig noget god kundeservice, så kan det være jeg køber jeres produkt igen en anden dag.

26 giugno 2019

Dårlig kunde service'

2 gange er mit digital foto udeblevet og sendt tilbage til forlaget fra postdanmark jeg ringer til forlaget og får den besked at mit arbonement var slettet og jeg skulde forny det. og det har jeg gjort,men så sker det så igenmit magasin udebliver, jeg ringer til digital foto og delover at sende et nyt nummer til mig, og siger jeg skal kontakte Post danmark. og klage, det gør jeg så, de ringer til mig og siger jeg skal henvende mig til digital foto som skal tage min klage op med Post Danmark, så ringer jeg igen til digital foto og siger hvad post Danmark siger om den ting så siger den dame jeg snakker med hos digital foto at jeg skal sige mit abonnement op? og forny det igen? Jeg er ved at blive vanvittig DÅRLIG SERVICE.

14 marzo 2016

Super service

Hurtig levering.
Købte et objektiv som viste sig at være defekt. Dagen efter kom en fra firmaet hjem til mig med et fejlfrit objektiv og tog det defekt med. Bedre service kan man vist ikke forlange.

26 febbraio 2010

Billigst, god service, hurtig levering - dog er Post DK sløve

Købte et kamera efter at have læst mange gode anmeldelser af det. Casio Exilim EX-H10 Silver plus 16Gb SDHC.
Da Post DK ikke magtede at levere inden for acceptabel tid, tilbød Digital foto at komme forbi med det på min adresse, da jeg stod og skulle bruge det. Super service, som jeg dog afslog da jeg blev hjemme fra job og modtod det med posten.

18 novembre 2009

Billig og hurtig levering

Kort før påske bestilte jeg et digitalkamera hos en konkurrent, hvor websitets tekst lovede levering i løbet af 1-2 dage. Efter at have rykket dér fik jeg at vide, at kameraet først var på lager efter 14 dage. Jeg afbestilte og kontaktede digitalfoto istedet. Levering af samme kamera dagen efter - og prisen blot 1 kr mere. Sådan skal det gøres!

16 aprile 2009

God oplevelse!

Jeg bestilte et objektiv hos Digitalfoto.dk. Prisen var den næstbilligste jeg havde fundet på nettet. Til gengæld var det et af de eneste firmaer som annoncerede med, at de havde det på lager. Det var derfor med lidt skepsis at jeg bestilte det, men det viste sig heldigvis at være ubegrundet. Jeg bestilte det onsdag aften og fredag morgen havde jeg det i hånden. Rigtig god oplevelse!

4 aprile 2009