Le persone hanno visualizzato anche
Trengte en rask resept
Trengte en rask resept. Hadde vente tid hos fastlegen men
digilegen skuffet ikke, Ordnet resept jeg kunne hente på apoteket innen noen timer. Enkelt, effektivt og billig.
Useriøse aktører!
Andre aktører gir deg muligheten til å sende en beskjed eller en melding underveis i prosessen med opplysninger som kan være viktige for behandlingen du får, feks om det er legemiddel du ikke kan bruke, om du har allergier og andre viktige ting, men det kan du ikke her. Du kan dermed risikere å få en resept du ikke kan bruke. Når jeg tok kontakt for å gi beskjed at jeg har fått feil resept ble jeg bare svart frekt tilbake av en person som skriver: ‘Vi tilbyr helsetjenester. Hos oss har du betalt for en legekonsultasjon der din problemstilling er blitt vurdert av en lege. Det er dette du har betalt for. Det er legen som avgjør om pasienten får resept, og hvilken dose og mengde som forskrives. Om du ikke er fornøyd med det vi tilbyr, anbefaler vi at du benytter deg av andre aktører i fremtiden. Min beskjed ble ikke engang gitt videre til rette vedkommende. Det viser jo hvor utrolig useriøse disse er. Bortkasta penger, og anbefaler ingen om å bruke disse.
Svindel. STYR UNNA.
Bestilte time hos digilege før helgen, blir da oppringt utenfor det man vil kalle "normal arbeidstid" .. 19.30 på en tirsdag. Fra digilege sin side er det gjort kun et forsøk på å nå kontakt, og før det var det heller ingen info gitt på mail om når timen skal være slik at man er forberedt og følger med på tlf.
I ettertid hører man null fra de, samt ingen svar på tilsendte emailer til de. Useriøs bedrift som bedriver svindel er den enkleste måten å beskrive digilege på. Styr unna! Forsøk heller en hver annen bedrift som kan tilby digitale tjenester, og om ingen hell da så ringer du heller din egen fastlege og biter tenna sammen, disse her er ikke verdt bryet.
Svindel. Styr unna!
I følge nettstedet tilbyr Digilege hjelp ved UVI. Når man er plaget med dette trenger man raskt medisin. Jeg betalte 349 for e-resept og 99 kr for «rask hjelp». Jeg fikk ingen e-resept og ingen svar på e-post. Det fins ikke noen tlf å ringe til. Svindel. Styr unna!
Som autist med helseangst var dette som…
Som autist med helseangst var dette som sendt fra oven!
Hadde vært på legesenteret uka før med en vanlig infeksjon. Pga alexitymia og svak interosepsjon kan jeg vanskelig forklare hva som plager meg. Det endte med at legen truet med politi og ville ikke behandle meg først. Infeksjonen blomstret opp igjen. Jeg vil ikke gå til samme lege igjen og fant dette på nett. For en gave til autister! Du må være spesifikk hva du bestiller fra Digilege, helst få grønt lys på alle trinn. Bestilte på natta og hadde resepten klar dagen etter. Nok til to behandlinger. Vil samhandle med dem igjen ❤️
Veldig fornøyd
Rask respons, enkelt nettside design som er lett å navigere, og rimelige priser. Jeg har brukt nettsiden flere ganger og har aldri hatt problemer, de har vært lett å kontakte for spørsmål.
Skrev ut feil medisin
Det er flott at det finnes digitale løsninger som gjør det mulig å få rask og enkel hjelp til ukompliserte ting.
Jeg opplevde responstiden hos digilege som lang, selv om jeg betalte ekstra for at det skulle gå raskere, og når jeg endelig fikk resepten, skrev de ut en medisin jeg hadde sagt jeg var allergisk for, som jeg ikke kunne bruke.
Jeg gjorde dem straks oppmerksomme på feilen, men fikk ikke kontakt med dem. Digilege svarte ikke på mine videre henvendelser og rettet ikke opp feilen.
Resultatet var at jeg ikke fikk de medisinene og den behandlingen jeg hadde behov for og måtte henvende meg til legevakten likevel.
Mye bortkastet tid og penger rett ut av vinduet!
Kan ikke kundeservice
Kan ikke kundeservice, dårlig kundebehandling.
Ingen hjelp å få.
Bestilte fraværsattest og fikk ingen tilbakemelding på denne. Tok kontakt med digilege på mail og fikk ikke svar. Da jeg fikk svar fikk jeg beskjed om at den var avvist (tvert imot det jeg fikk beskjed om på deres nettsted om at de kunne hjelpe). Dermed får jeg nå ikke godkjent fravær i to dager fordi Digilege ikke er behjelpelig. ANBEFALES IKKE!!! Det virker som at de avviser ordre fra mennesker de misliker eller som gjør jobben deres litt mer vanskelig.
Fikk aldri noe svar
Fikk aldri noe svar. Heller ingen e-resept. Bare svindel.
Just a business after your money
I got a prescription for a very small Finasteride version of 28 pills. I went to pharmacies all around Oslo and none of them had it. They told me it wasn't a very common size, they had the package with 90 pills. I wrote an email to digilege asking if they could prescribe the normal, more usual size of 90 pills. All I got was an email saying "Then the pharmacies will have to order the 28-package".
It is clear why they prescribe a smaller package. It is so that the patient will have to renew the prescription more often. I will not use this service again. They do not care about the patients' health or condition. It is just a business.
Ønsket å fornye resept for et…
Ønsket å fornye resept for et legemiddel jeg har brukt tidligere. Legemiddelet faller ikke under kategoriene for hva digilege ikke kan fornye av resepter. Jeg fikk allikevel avslag. Årsaken til avslag var at digilege ikke kunne sørge for behandling for tilstand a, b og c. Dette til tross for at legemiddelet ikke brukes til dette. Det hele føles ut som grov svindel. Anbefales ikke.
Useriøs bedrift jeg ville styrt unna
Useriøs bedrift jeg ville styrt unna. Står ikke noe spesifikk at de ikke skriver ut resept på det jeg skulle ha. Måtte purre på svar og fikk da beskjed om at det var avvist. Å pengene jeg betalte for resepten nei de får jeg ikke igjen. 199kr rett i dass. Anbefales ikke!
Svindel
Fikk da jeg startet bekreftet at de kunne hjelpe meg med min resept før jeg betalte. Etter jeg hadde betalt fikk jeg mail om at det kunne de ikke allikevel. Står i vilkårene at de bare beholder de 199 kr. Dette anser jeg som svindel. Jeg skrev inn preparatet det dreide seg om og gikk videre. Da stod det at dette kan vi hjelpe deg med. Da betalte jeg da jeg trodde det var i orden. Dårlig nettside som ikke har en automatikk i å ikke ta betalt for medisiner de vet de ikke vil kunne skrive ut. Herav min mening om at dette er rimelig shady business. Ville holdt meg unna.