Digicar Engineering Recensioni 19

TrustScore 2.5 su 5

2,5

Dettagli dell'azienda

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Uw specialist voor het chiptunen van uw auto. Wij leveren uitsluitend maatwerk chiptuning van de hoogste kwaliteit.

2,5

1 stella

Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 1 stelle su 5

We hebben een buitengewoon slechte ervaring met dit bedrijf. Samengevat in: In mijn beleving onvoldoende vakkennis dat resulteerde in onnodig vervangen van onderdelen en een veel te hoge reparatieprijs! Let op: Aankloppen bij de Bovag is niet aan de orde omdat dit bedrijf daar niet bij aangesloten is. Ook hebben zij zich niet vrijwillig ingeschreven bij de Commissie van Geschillen, met andere woorden: Je kunt nergens je verhaal halen. Mijn advies: Bezint eer gij begint.

1 giugno 2025

Zeer teleurstellende ervaring.

Zeer teleurstellende ervaring.

Ik had vooraf een duidelijke afspraak dat ik een leenauto zou krijgen. Op basis daarvan ben ik 40 minuten naar Doetinchem gereden. Eenmaal aangekomen bleek de afspraak niet te worden nagekomen en werd er een voertuig aangeboden dat niet overeenkwam met wat was afgesproken.

Dit betekent simpelweg dat je voor niets rijdt en dat je planning in de war wordt geschopt. Afspraken zijn afspraken. Als een bedrijf dat niet kan nakomen, geeft dat weinig vertrouwen in de rest van de dienstverlening.

Voor mij geen Digicar meer. Ik raad anderen aan om alles zwart-op-wit bevestigd te krijgen voordat ze hierheen rijden. Nooit meer digicar

17 febbraio 2026

Risposta di Digicar Engineering

Beste Alvin, het spijt ons dat u teleurgesteld bent over uw bezoek. Wij hadden een Volkswagen Caddy voor u gereserveerd. Bij aankomst bleek dat u met drie personen was en een grotere auto nodig had. Op dat moment konden wij helaas geen groter voertuig aanbieden.

We hebben nog aangeboden om een nieuwe afspraak in te plannen zodra er een groter voertuig beschikbaar was, of om u naar huis te brengen en later weer op te halen. Helaas heeft u hiervan geen gebruik willen maken.

Wij begrijpen dat dit vervelend is en denken graag vooraf met u mee om misverstanden in de toekomst te voorkomen.

Valutata 1 stelle su 5

Mega lang wachten op onderdelen zonder…

Mega lang wachten op onderdelen zonder communicatie. De enige communicatie die er is geweest die ging over de kosten en die bleken achteraf ook nog eens ruim €1000 meer te zijn! Na reparatie van €6000 nog steeds problemen, vervolgens een extra rekening sturen voor enkel het uitlezen. Wederom hierover geen uitleg en communicatie. Iets van coulant, duidelijkheid, klantvriendlelijkheid????

5 febbraio 2025

Prettig bedrijf!

Prettig bedrijf!

Ik had door het toedoen van een bijtgrage steenmatter een Ad-Blue storing. Met nog 800km actieradius waarna ik niet zou kunnen starten heeft Digicar uitkomst geboden door mij snel tussendoor te plannen en de storing te verhelpen. Duidelijke en vriendelijke communicatie en competente medewerkers.

27 marzo 2025
Valutata 4 stelle su 5

Goede service en een mooi eindresultaat

Vanaf het begin heb ik het contact met DigiCar als prettig ervaren. De deskundigheid en tijd die gemaakt werd om zaken uit te leggen gaven mij voldoende vertrouwen om mijn jonge Suzuki Swift Sport bij hun te laten chiptunen.
Het resultaat mag er wezen. De auto pakt goed, soepeler op al vanaf de lage toeren. Ook is die een stuk vlotter geworden maar niet onvoorspelbaar. Alles goed beheersbaar. Al met al ben ik erg tevreden.

11 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Vind dat je bij bedrijven die al niet…

Vind dat je bij bedrijven die al niet op hun site vermelden wat de prijs is van aanpassing je al mag aannemen dat er weinig van klopt en dus niet transparant zijn en hun kosten kenbaar maken, daarnaast rekent dit bedrijf 100% meer kosten dan de concurrenten doen die hetzelfde doen en zelfs betere apparatuur tot hun beschikking hebben, de EGR mag volgens keuringsspecialisten niet uitgeschakeld worden omdat dit dan de uitlaatgassen beïnvloed waarom men dan vervolgens dit nog op hun site heeft staan is dus in strijd met de wetgeving. kortom bedrijven die niet transparant vermelden wat de kosten ongeveer zijn (afwijking kan 2 of 3% zijn) doe er geen zaken mee want dat zijn bedrijven die vermoedelijk veel te veel rekenen voor 1,5 uur werk en blijf bij het werk staan mag dat niet ook geen zaken mee doen wordt je ook niet opgelicht,

5 febbraio 2025

Risposta di Digicar Engineering

Bedankt voor je feedback.
Bij Digicar hechten we juist veel waarde aan transparantie. Daarom bespreken we vooraf altijd alle kosten met onze klanten, zodat er geen verrassingen zijn achteraf. Wij werken met op maat ontwikkelde software die volledig in eigen beheer wordt geschreven, niet alleen voor chiptuning, maar ook voor complexe automotive probleemoplossingen. Dit is waarom talloze merkdealers, garagisten en importeurs voor ons kiezen.

Onze tarieven kunnen hoger zijn dan die van sommige concurrenten, u bent tenslotte vrij om zaken te doen met een bedrijf die wellicht beter bij u past. Mocht je vragen hebben over onze werkwijze, prijzen of onze unieke aanpak neem gerust contact met ons op. Mvg, Team Digicar

Valutata 4 stelle su 5

DSG versnellingsbak GTI

Mijn DSG versnellingsbak van mijn GTI moest naar een korte diagnose vervangen worden. We wilden graag op vakantie met deze auto over een kleine 2weken. Bas en zijn team hebben ondanks kortdag ons er toch tussen gedaan. Klantvriendelijkheid en tevredenheid vinden ze heel belangrijk. Helaas gaf de nieuwe bak een onvoorziene storing waardoor alles 2-3maanden vertraging opliep. De kosten waren al voldaan en niet mals en hun hebben daarom ook alles gedaan om met de leverancier vd bak tot een goeie oplossing voor mij te komen. Uiteindelijk is dat ook gelukt en ik rijd weer met veel plezier in mijn GTI.

17 luglio 2024

snel en vakkundig geholpen

Vlak voor de vakantie storing in de automaatbak, bleek dat er een sensor en de koppeling aan vervanging toe waren.
De diagnose kon de volgende dag al plaatsvinden, de reparatie was binnnen anderhalve week ingepland en afgerond.
We konden op tijd op vakantie omdat Bas en z’n mannen de planning zo hebben aangepast dat onze auto gerepareerd kon worden en wij veilig op vakantie konden.
Na de vakantie was er nog een klein ongemak je, ook hier is adequaat op gehandeld en snel opgelost.
Al met al, goed geholpen.

5 agosto 2024

Risposta di Digicar Engineering

Beste Joost, bedankt voor het delen van uw ervaring. Goed om te horen dat alles naar wens was. Vanzelfsprekend, wanneer er achteraf iets niet goed blijkt te zijn, dat dit goed opgelost hoort te worden. Fijn dat dit ook zo ervaren is.
Veel veilige kilometers en tot een volgende keer!

Valutata 1 stelle su 5

erg onvriendelijk personeel en mijn…

erg onvriendelijk personeel en mijn auto is nu bij de sloop. en ze reageren niet snel.
Reactie op uw bericht: ook de administratie zal wel niet kloppen.
Groet potjr

14 marzo 2024

Risposta di Digicar Engineering

Beste Pjotr, uw gegevens komen niet terug in onze administratie. Wellicht plaatst u deze ervaring onder een andere naam dan dat er een afspraak gemaakt is. We hebben via dit platform (trustpilot) getracht ook meer informatie te krijgen zodat we in kaart kunnen brengen wie u bent en welke klus u bij ons heeft gebracht.

Ik zou graag willen weten wat er precies gebeurd is, op die manier kunnen wij onze werkwijze aanscherpen en verbeteren naar de toekomst. Neemt u alstublieft contact met ons op.

Met vriendelijke groet, Merwin

Valutata 1 stelle su 5

Ik zou even verder kijken.....

Al twee keer terug moeten gaan omdat het werk verkeerd of ondeugdelijk was uitgevoerd. De derde keer komt er ook aan omdat het probleem steeds terugkomt. Prutsers!

Erg ontevreden met dit bedrijf.

7 luglio 2024

Beste Tinus,

Jammer om te lezen dat u een slechte ervaring met ons heeft en dit kenbaar maakt via Trustpilot in plaats van uw ongenoegen rechtstreeks bij ons te uitten. Op deze wijze kunnen wij uw klacht natuurlijk niet goed in kaart brengen. Ik nodig u graag uit bij ons voor een bak koffie om het erover te hebben wat er dan precies heeft plaatsgevonden waar u zo ontevreden over bent en hoe we uw ontevredenheid alsnog kunnen ombuigen naar een positief gevoel. Ik kan overigens geen gegevens onder Tinus in ons administratieprogramma weervinden.

Klanttevredenheid staat bij ons voorop, als u niet tevreden bent over de werkzaamheden of de afhandeling hiervan willen wij dit graag weten! Zo kunnen wij onze service en kwaliteit verder verbeteren.

Merwin Veldhuizen

Tuning Auto

Onlangs mijn auto laten tunen door Digicar en ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Ze gaan klantgericht te werk, zijn eerlijk en duidelijk over wat er mogelijk is en maken dit vervolgens ook meer dan waar.

4 dicembre 2022

Super tevreden!

Al meerdere auto’s laten tunen door Digicar Doetinchem. Perfecte veilig afgestelde software, een bedrijf waar klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel staat.

23 novembre 2022

V60 gechipt + automaat spoeling

Vorige maand mijn V60 laten chippen en tevens de automaatbak laten spoelen. De auto rijdt hiermee merkbaar soepeler en dat extra koppel komt deze zware auto echt ten goede. Ben er heel blij mee. Sowieso is dit team van spontane gasten bezig met het uitvoeren van hun passie. Dat merk je direct aan de communicatie en hun aanstekelijke enthousiasme.

21 novembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte geholpen en zeer…

Zeer slechte geholpen en zeer ontevreden absoluut een waardeloos bedrijf. Neemt u mijn advies ter harte en mijdt dit bedrijf

29 ottobre 2020

Geachte heer Meerendonk,

Nogmaals erg vervelend dat u problemen ondervind met uw auto, wij betreuren het ook dat u deze middelen inzet om uw ongenoegen kenbaar te maken.
Alle medewerkers binnen ons bedrijf hebben u altijd netjes geholpen en meegedacht in uw situatie zoals we dat bij iedere klant doen. Uw auto is voor diagnose bij een merkdealer geweest, deze heeft dezelfde bevindingen gedaan als wij, desalniettemin heeft er ook nog een onafhankelijke technisch expert geoordeeld over uw situatie en onze onschuld bewezen. Hier sluiten wij het hoofdstuk mee af.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più