Fantastisk service. Pakken kom hurtigt efter jeg havde bestilt og tøjet lever op til billederne på deres hjemme side samt var kvaliteten på tøjet i top🫶 Et dejlig sted at handle for både store og s... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Fantastisk kundeservice! Min pakke have et lille hul og min bluse var beskadiget. Jeg skrev til kundeservice og fik straks besked om, at de ville kontakte leverandøren. Et par dage senere fik jeg... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har i flere år været stamkunde, og har altid fået den bedste behandling. Udover deres forskelligartede styles, Brand og priser, så bliver jeg altid mødt med et smil og et tilbud om hjælp. Samtidig... Leggi di più
Lyn hurtig levering. Produktet er helt som som forventet ud fra billederne på hjemmesiden. Blev også helt glad over den personlige indpakning, selvom produktet er det samme, så føles det mere eksklus... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
DIDRIK-Retail Vores drivkraft er en passion for at drive en ordentlig og god virksomhed i alle dens aspekter, om det er behandling af personale, leverandørvalg, kunder mm. Når du handler ved os, støtter du det lokale handelsliv i Thisted by i hjertet af THY og den lille selvstændige (os). "When you buy from a small business, an actual person does a little happy dance" (unknown) Der kommer nye varer hver dag og de ligger klar til at komme online med det samme, så her vil i altid finde det nyeste nye både her på webshoppen og i den fysiske butik. Da webshoppen og den fysiske butik er i samspil, kan der forekomme udsolgte styles, vi bestræber os på at dette ikke sker, men da webshoppen trækker på butikken, vil i derfor heller ikke modtage varer pakket ind i overflødigt plastik da varene er at finde i butikkerne og ikke på et stort lager. Shop løs og giv den bare gas, du må godt for os. De kærligste hilsner fra Mette & Charlotte Didriksen & resten af team DIDRIK-Retail
Informazioni di contatto
Toldbodgade 4, 7700, Thisted, Danimarca
- +45 42 45 57 97
- info@didrik.dk
- didrik.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Super hurtigt
Jeg havde ved en fejl kommet til at skrive en forkert mail i odreoplysningen. Jeg skriver en mail til dem, og 15 minutter senere havde de fikset problemet og svaret på min mail.
Kan helt sikkert anbefales.
Altid god service!
Hurtigt levering og fin trøje.
Hurtig pakke med dejlig jakke.
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Min bestilling var der dagen efter jeg havde bestilt. Så kan kun anbefale jer🥰🤩.
God pris på en bluse jeg havde ledt…
God pris på en bluse jeg havde ledt efter længe, fik den allerede dagen efter.
Super hurtig levering og et godt udvalg…
Super hurtig levering og et godt udvalg af gode produkter.

Kan kun anbefales!!🤩
Super flot taske til en virkelig god pris😍Hurtig forsendelse og levering. Kan kun anbefales!!🤩

Fantastisk
Alt forløb som det skulle. Hurtig levering.
Og så varmede det at der lå en lille hilsen fra butikken om at de værdsatte at man handlede hos dem. :)

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.