Dibbern Color-Design Aps Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Se, det er en virksomhed, som man kun kan anbefale. Atmosfæren er hjælpsom og godt kommunikerende, og resultatet er intet mindre end perfekt - det er lakering på et niveau, man slet ikke havde set for... Leggi di più

Vores montanareoler er blevet så flotte igen. Nemt og hurtigt at få pris og bestille tid. De er virkelig effektive og hurtige på mailen. Det tog under en uge for 4 reoler med skuffer.

Det er et overset håndværk og Dibbern er Superliga. De går ikke på kompromis og leverer hver gang. Denne gang grimme, slidte skuffefronter, der nu står knivskarpt. Upcycling på den fede måde.

Første klasses slibning og maler arbejde på mine originale køkken låger fra 1940 - jeg er cand.arch. og det kan være svært at finde steder hvor man kan få lakeret/malet op, så lågerne kan holde minds... Leggi di più

1. Pittore

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi sprøjtelakerer både til industrien og til private, alt inventar, køkkenlåger, døre, A. j stole, Montana og alle andre typer reoler, Spise borde , sofa borde , alle typer designmøbler samt mange typer lamper f.eks. Ph lamper mv. Alt i dit hjem kan vi sprøjtelakerer, lige efter dit ønske. Vi har nu over 40 år´s erfaring i industrilakering og har en stab at super gode medarbejdere . Vi sprøjtelakerer også alt til industrien herunder ,skilte, cykler ,Mc , auto fælge, plast dele, aluminiums dele Ja, faktisk alt kan sprøjtelakeres, Så bare kom an , hvis der er noget du ønsker i nye friske farver.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

62 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Så har vi igen fået et flot resultat

Så har vi igen fået et flot resultat, denne gang en PH5 som blev malet fuldstændig unik, flot malet.
Det er igen lykkedes Dibbern at følge vores ønsker.

14 ottobre 2024

Risposta di Dibbern Color-Design Aps

Hej Allan, mange tak for fin anmeldelse og 5 stjerner.
skønt i har fået lige hvad I ønskede jer.

Smukke, nye køkkenfronter

Virkelig flot resultat! Det ligner, at køkkenet altid har været den farve. Køkkenet var sort før og er nu blevet den smukkeste lyse nuance. Vi er meget tilfredse. Alt gik nemt og helt som aftalt!

27 settembre 2024

Risposta di Dibbern Color-Design Aps

Hej Johanne, mange tak for dine fine ord , og skønt du er blevet glad for det dejlige nye malet køkken, tak for 5 stjerner.
mvh Dibbern

Super flot maling af fronter/låger på…

Super flot maling af fronter/låger på køkkenskabe, inkl. reparation af diverse skrammer. Afhentning og levering til tiden af flinke mennesker, og i det hele taget en rigtig god og tryg kundeoplevelse.

30 settembre 2024

Risposta di Dibbern Color-Design Aps

Hej Peter, mange tak for din fine anmeldelse, og dejlige 5 stjerner.
Kom blot igen , når noget skal have en gang farve.

mvh Dibbern

Virkelig flot spartel og malearbejde

Gamle finere og efterfølgende håndmalede døre blev slebet og lakeret og fremstår nu helt som nye.

10 settembre 2024

Risposta di Dibbern Color-Design Aps

Hej, mange tak for anmeldelsen , dejligt med flotte nye døre. tak for 5 stjerner. mvh. Dibbern

Sprøjtelakering af tre stole

Sprøjtelakering af tre stole
Vi var meget tilfredse med sprøjtearbejdet af vores tre stole. I løbet af 1 uges tid var de klar til afhentning.

20 agosto 2024

Hej Anne. mange tak for ordene og de fine 5 stjerner. mvh Dibbern

37 år gamle AJ 7’er stole - som nye!

Jeg har fået mine 37 år gamle AJ 7’er stole omlakeret hos Dibbern - nu står de som nye i meget fine farver. Jeg kan varmt anbefale Dibbern - superdygtige, fin service fra tilbud til færdig opgave, og helt rimelig pris.

5 settembre 2024

Risposta di Dibbern Color-Design Aps

Hej Camilla, mange tak for din fine anmeldelse og fine 5 stjerner, kom blot igen når andet skal have en gang lak.

Jeg indleveret en Montana reol

Jeg indleveret en Montana reol, som der havde mange hakker, ridser, slid og skrabe mærker, havde det ikke været en Montana havde jeg nok smidt den ud. Da jeg modtog den igen, var den utrolig flot, jeg er meget imponeret over Dibbern Color-Design's arbejde.

20 agosto 2024

Risposta di Dibbern Color-Design Aps

Hej Tove. mange tak for anmeldelsen , fine ord og dejlige 5 stjerner.

Meget flot arbejde

Meget flot arbejde, jeg er så tilfreds med mine køkkenlåger, og dørene er flottere end hvis de var købt nye, da farven passer helt til den karmene er malet i.

22 agosto 2024

Risposta di Dibbern Color-Design Aps

Hej Birgitte, mange tak for de fine ord , og skønt det er lige som det skal , tak for fine 5 stjerner . mvh Dibbern.

Flot resultat

Flot resultat. Flot indpakning af emnerne. Hjælp til udbæring. Færdigt som aftalt. Rimelig pris. Venlige mennesker.

19 agosto 2024

Risposta di Dibbern Color-Design Aps

Hej Peter , mange tak for din anmeldelse og fine 5 stjerner.
Mvh Dibbern

Den bedste service og perfekt resultat

Vi har fået malet et bord med stole og udtræksplader fra først i 1900 tallet, arvet fra mine bedsteforældre.
Resultatet er blevet intet mindre end perfekt, og leveret til aftalt tid. Og vi har fået den bedste service undervejs.
Et firma jeg så absolut kan anbefale at bruge.

3 settembre 2024

Risposta di Dibbern Color-Design Aps

Hej Jens, mange tak for de fine ord , og dejligt at genbruge , familiens arvegods,
tak for fine 5 stjerner.
mvh . Dibbern

Hurtigt og prisfast tilbud

Hurtigt og prisfast tilbud. Flot finish så vores køkkenlåger står som nye.

8 luglio 2024

Risposta di Dibbern Color-Design Aps

Hej Per , mange tak for fine ord , og 5 fine stjerner.

Anbefaler

Vi fik sprøjtemalet tre Montana moduler fra mørk grå til mushroom . De er blevet super flotte , virkelig godt arbejde . Fik både afhentet og leveret til aftalt tid ( indenfor en time )af hjælpsom fragtmand . Kunne godt have ønsket at få besked om lidt længere ventetid , men ringede selv et par gange og der bliver altid svaret på tlf . Så kan på det varmeste anbefale Dibbern .

25 luglio 2024

Risposta di Dibbern Color-Design Aps

Hej , tak for din anmeldelse , og tak for fine 5 stjerner , nogle gange løber tiden , når vi har travlt og ferieperiode , men dejligt at levere flot arbejder, og skønt du er blevet glad for dem.
mvh Dibbern

Sprøjtemalet mine gamle indvendige døre

Fik sprøjtemalet mine gamle indvendige trædøre- og skabslåger fra 60'erne, super flot resultant grundet et meget omhyggeligt rep-, grund- og malerarbejde, dørene er som 100%, også prof. tilbud- og service fra Dibbern.

19 agosto 2024

Risposta di Dibbern Color-Design Aps

Hej Lars , tak for din mine anmeldelse og fine 5 stjerner.

sprøjtning af møbler

Det malerarbejde fås ikke bedre nord for alperne, vi har fået sprøjtet forskellige møbler og det ser fantastisk ud.

18 luglio 2024

Risposta di Dibbern Color-Design Aps

Hej Bo , mange tak for din anmeldelse , og fine 5 stjerner.

Super cool Firma

Super cool Firma
Fik renoveret gamle køkken låger, spartle slebet og malet.
Fremstår som nyt.
Kan klart anbefale
Michael

12 giugno 2024

Risposta di Dibbern Color-Design Aps

Hej Michael, mange tak for de fine ord, og skønt I er glade , tak for dejlige 5 stjerner.

Vores 20 år gamle bøgetræsreoler

Vores 20 år gamle bøgetræsreoler, har fået et nyt liv efter en lakering hos Dibbern, og vores stue er blevet frisket helt op af de “nye” reoler.

1 luglio 2024

Risposta di Dibbern Color-Design Aps

Hej, Tak for din anmeldelse, og fine ord , og dejlige 5 stjerner.