Dettagli dell'azienda

3. Perito di gioielli
  4. Acquirente di gioielli
  5. Servizio di riparazione gioielli

Scritti dall'azienda

JUWELIER DIAMONTO - Bij juwelier Diamonto kun je terecht voor een ruime keuze aan horloges, zilveren- en gouden sieraden, occasion sieraden, trouwringen en geboortecadeaus. Voor elke gelegenheid en prijs heeft juwelier Diamonto het perfecte juweel. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor de reparatie van sieraden- en horloges, het vervangen van een horlogebatterij, het inkorten of verlengen van horlogebandjes, het graveren van sieraden, oorgaatjes zetten of andere juweliers gerelateerde zaken zoals de inkoop van oud goud- en zilver. Neem voor vragen contact op met juwelier Diamonto of loop even binnen.

4,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Wij waren op zoek naar trouwringen en zijn bij Diamonto geslaagd

Wij waren op zoek naar trouwringen en via internet bij deze winkel gekomen. De winkel kreeg zeer goede reviews. De reis vanuit Eindhoven, naar Enschede gemaakt. Het was zeker de moeite waard. Deze man weet waar hij over praat, laat je rustig een keuze maken, niet opdringerig. We zijn geslaagd. De ringen werden in een mooi doosje en netjes verpakt thuis bezorgd. We zijn er zo blij mee, nu nog even wachten tot de grote dag

2 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Geweldige ervaring!mijn te kleine…

Geweldige ervaring!mijn te kleine trouwring omgetoverd tot een zeer prachtige ring,ring is goud,opgezet met witgoud met daarin een diamantje, zo mooi eindresultaat!zeer fijn en goed contact met de eigenaren,ze nemen alle tijd,zeer goede uitleg, goede communicatie, Hartelijk bedankt!!Lidy

1 ottobre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Ring geweldig gerepareerd , goede service!

Een waardevolle ring (van mijn oma) was gebroken. Deze is erg mooi gerepareerd. En gesoldeerd. De service was geweldig, eigenaar kon zelf meten dat het 8 karaats goud was, nam de goede ringmaat en de ring zag er nadien nog mooier uit. Reparatie was binnen 2 weken klaar. Ik ben erg tevreden.

10 aprile 2024

Mooie sieraden

Mooie en nette winkel, met mooie artikelen. Zowel, zilver, goud als titanium. Ik ben goed geholpen bij het bestellen van de ring met kleine diamantjes. Ook de eigenaren zijn heel aardig, vriendelijk en denken met je mee. Ik kan het bij iedereen aanbevelen.

10 aprile 2024
Valutata 5 stelle su 5

Wat een geweldige service en een goede…

Wat een geweldige service en een goede indruk heeft deze meneer van Diamonto bij ons achtergelaten. Het betrof een ring( daar niet aangeschaft) en deze was beschadigd en vervormd. In verband met weinig tijd van onze kant meteen aan de slag gegaan en ziet eruit als nieuw. We gaan er vanaf nu vaker naartoe. Nogmaal fantastisch!

25 agosto 2023

Top bedrijf

Uitstekend geholpen bij de aankoop van een prachtig sieraad. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Ik kom terug en zal jullie zeker bij anderen aanraden!

29 maggio 2022

Top service!

Erg fijn en vriendelijk personeel. Ik ben goed begeleid en geholpen met het maken van mijn keuze! Super tevreden.

28 maggio 2022

Top service & mooie producten

Moest heel specifieke zilveren oorbellen hebben als verjaardagskado voor mijn schoonzus. Was toevallig in Enschede en reed op tip van een vriend bij deze zaak langs. Zeer vriendelijke dame die alle tijd nam om mij goed te adviseren. Kopje koffie aangeboden gekregen (ben daar heel gevoelig voor, was laatst bij Hermes in de PC Hooft Amsterdam en heel veel geld uitgegeven maar daar kon geen koffie van af). Dus top ervaring en mijn schoonzus super blij met de mooie oorbellen.👌🏽

8 maggio 2022
Valutata 4 stelle su 5

Via een algemene zoekopdracht "gouden…

Via een algemene zoekopdracht "gouden ring met blauwe steen' kwam ik op de site van Diamonto waar ik twee gouden ringen met diamanten en een saffiertje vond. Heb ze beide gekocht. Snelle levering en nette afhandeling én twee mooie ringen rijker.

4 maggio 2022

Trouwringen

Wij hebben onze trouwringen daar weg. Bij het ophalen een leuk presentje erbij. Bubbles. En alles gaat vriendelijk en netjes. Zeker een aanrader!

4 maggio 2022

Trouwringen

Onlangs samen met mijn verloofde Diamonto bezocht op Enschede zuid. Daar hebben wij prachtige trouwringen gekocht. Het was een bijzonder fijne ervaring. Ze nemen daar de tijd voor je en waren er niet op uit ons snel wat te verkopen. De bestelling liep volgens plan en de ringen waren ruim op tijd binnen. De prijs die wij betaald hebben viel ten opzichte van andere aanbieders behoorlijk mee. Ik kan het dus iedereen aanbevelen👌

3 maggio 2022

Prachtige trouwringen, top service

Het is heel fijn om door iemand geholpen te worden met vakkennis en een persoonlijke aanpak. Van te voren hadden we wel een idee van wat we graag wilden, maar waren zoekende. Daarom was het voor ons belangrijk om persoonlijk advies te krijgen. Door suggesties vanuit Diamonto zijn we uiteindelijk tot een prachtig resultaat gekomen waar we dagelijks plezier van hebben! Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen en we werden tussentijds op de hoogte gehouden van de voortgang. We waren onder de indruk van de deskundigheid en het gaf ons veel vertrouwen dat we bij het juiste adres onze trouwringen hadden gekocht. We zijn super tevreden met onze trouwringen en de goede service. We raden dit iedereen aan!

29 aprile 2022

Vakmanschap en betrouwbaarheid

Onlangs heb ik hier de verlovingsring van mijn vriendin gehaald. Ilhan heeft heel fijn naar mijn wensen geluisterd, met me meegedacht en was in staat om maatwerk te leveren. De diamant en ring zijn van bijzonder goede kwaliteit en afspraken (levertijden) werden netjes nageleefd. Erg blij met het resultaat en zal iedereen Diamonto van harte aanbevelen.

29 aprile 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più