Lugnt och skönt gym med 18 års gräns
Lugnt och skönt gym. Alltid trevlig och hjälpsam personal på plats.
Välkommen till Malmös trevligaste gym! Som Skånes största PT-studio är vi nu även korade ett av Sveriges bästa gym 2025* Vårt koncept grundar sig i en positiv kundupplevelse där kvalitativ utrustning och skön atmosfär möter serviceinriktad personal med bred kompetens. Vi erbjuder effektiva friskvårdslösningar till företag och privatpersoner som vill må bra och göra bättre affärer. Företagspaket med eller utan reklamplats erbjuds liksom samarbeten med olika föreningar och kliniker. Access till gym, gruppass, lounge och bastu ingår i gymkortet. - Träna med eller utan PT - Öppet 7 dagar i veckan - Parkering utanför dörren - Enkel access till inre ringvägen/hyllie blv. - 18 års gräns *Mer info och priser finns på vår hemsida. Välkommen!
Svezia
Lugnt och skönt gym. Alltid trevlig och hjälpsam personal på plats.
Trevlig personal och ett bra gym med bra utrustning
Toppklass gym, rent och fräscht och topp utrustning👌
10/10 💪
Mitt favorit gym i Malmö 🖤
Lätt att komma till och parkera.
Nya apparater och hygieniskt. Trevlig personal och klientell. 10/10 🌟
Bästa gymmet i Malmö! Fräsch lokal med väldigt bra luft. Rent och toppklass på maskinerna.
Diamond Gym må vara ett relativt litet gym men de har allt man behöver och lite till. Redskap i topp klass, trevlig personal som mer än gärna ställer upp i hjälper än om man har frågor. Ett gym perfekt för både nybörjare och folk som tränat hela livet.
Som samarbetspartner från Redhawkskliniken rekommenderar vi alltid Diamond Gym som en förstaklassig gym- & personlig träningsaktör!
Diamondgym är ett unikt gym på flera sätt. För det första är det ett sammanhang med kärlek och vänskap till medlemmar och personal. För det andra finns en otrolig kompetens hos personalen om olika träningsmetoder för olika hälsotillstånd tex stroke. Jag rekommenderar Diamondgym till dig som söker ett gym som ger dig det bästa i träningsväg.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I was visiting Malmö for three weeks and needed to find a gym and trainer while in town. I was so excited to discover Diamond & Rick PT!
The gym is top-notch—clean, professional, and very well equipped. The staff were welcoming, knowledgeable, and genuinely cared about helping me reach my goals.
I was especially impressed with the Diamond family—their passion, professionalism, and positive energy made every session something to look forward to. I can’t recommend them highly enough!
If you’re in Malmö and need a great place to train, Diamond & Rick PT is the one!
💪💪💪💪💪
Det trevligaste och gladaste gymmet jag har gått på och fortsätter gå till. Jag har aldrig haft ett större intresse för styrketräning men här har jag hitta inspirationen och fått hjälp med motivationen att finnan glädjen i träningen igen.
Ett gediget gym med utrustning som passar alla.
Gymmet erbjuder även ett fantastiskt community.
Diamond Gym har allt du kan tänka dig och lite till. Utrustning i toppklass, härlig stämning och kunnig personal.
Inte bara ett gym med redskap utav absolut högsta kvalitét utan en positiv, utvecklande miljö och familjär anda som präglas från både personal till medlemmar.
Ett gym i en helt egen klass.
Man kan skriva hur mycket som helst om atmosfären, utrustningen och känslan – men inget går riktigt att jämföra med att faktiskt vara här själv. Det är en upplevelse som måste kännas på plats för att verkligen förstås.
Rekommenderas för alla!
Personalen helt underbar och professionella.
Bästa gymmet i Malmö som har allt jag behöver 😀
Ett gym med kunden i fokus och specialanpassade maskiner för alla behov.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.