Vi kan varmt anbefale Kevin Lee! Han var utrolig dygtig, kreativ og professionel fra start til slut. Han tog sig rigtig god tid til at finde de helt rigtige vinkler og detaljer, og man kunne tydel... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Fotografen Kevin Lee kom præcis på det aftalte tidspunkt. Han dannede sig hurtigt et overblik over opgaven og vi gik i gang. Kevin havde virkelig øje for komposition, lys og detaljerne. Ting blev flyt... Leggi di più
Vi havde Kevin Lee ude og fotografere vores lejlighed i forbindelse med salg. Han var super detaljeorienteret, tog sig god tid og var meget professionel. Det blev til nogle rigtig gode timer med... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Havde Kevin Lee ude og tage billeder af min lejlighed, mega professionel og sød mand. Han vidste præcis hvordan han gerne ville have tingene og spurte sødt om han måtte flytte ting. Han tog den tid... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Verdens bedste boligoplevelse starter her. Ejendomsmæglere over hele Danmark bruger hver dag Diakrits løsninger til markedsføring af boliger og erhvervsejendomme. Det er vores ambition at udfordre status quo og altid levere allerhøjeste kvalitet. Diakrit har siden 2001 været en del af millioner af bolighandler over hele verden. Vores platforme og løsninger er bygget på erfaring, ekspertise og partnerskaber for at tilbyde den bedst mulige oplevelse og levere synlige resultater for ejendomsmæglere, boligejere og boligkøbere. Vi udstyrer ejendomsmæglere med banebrydende løsninger og platforme bedre end nogen anden i branchen. Vores team af udviklere er hele tiden på jagt efter nye måder til at hjælpe folk med at købe og sælge fast ejendom på en nem og effektiv måde. Diakrit gør købsbeslutningen nemmere ved at tilbyde interaktive oplevelser, hvor potentialet i hver enkelt bolig bliver fremhævet. Dermed hjælper vi ejendomsmæglere med at skabe det bedst mulige salg og at give købere en god oplevelse på vej til deres næste hjem. Alle er vindere. Hver dag hjælper vi tusindvis af ejendomsmæglere over hele verden. Vi har nu 11 kontorer globalt og mere end tusinde eksperter og kreative medarbejdere, der arbejder på at sætte den højeste globale standard for bolighandler. Vi lover, at vi vil fortsætte med at flytte grænserne endnu mere i vores bestræbelse på at skabe den bedste oplevelse for både sælgere og købere. Det gør vi ved at udstyre ejendomsmæglere med de mest avancerede løsninger og platforme. Det styrker mæglerens forretning. Og så har vi Danmarks bedste fotografer til at hjælpe dig!
Informazioni di contatto
Amager Fælledvej 106, 2300, København S., Danimarca
- info.dk@diakrit.com
- diakrit.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Fantastisk fotograf.
Fantastisk fotograf, snaksagelig, hjælpsom, tog skoene af inden han gik ind. Super fin service.

Fantastisk flotte billeder ifb
Fantastisk flotte billeder ifb. med hussalg. Kevin er venlig, professionel og omhyggelig.

Risposta di DIAKRIT
Vi havde besøg af Kevin til at tage…
Vi havde besøg af Kevin til at tage billeder af vores hus, meget professionelt i forhold til den fotograf vi havde første gang, tåler ingen sammenligning.
Kan varmt anbefales.

Risposta di DIAKRIT
Vi havde fornøjelsen at have Kevin ud…
Vi havde fornøjelsen at have Kevin ud og tage billeder af vores hus. Proffesionel og rar fyr. Kan klart anbefales!

Fantastisk fotograf
Vi havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Kevin Lee i forbindelse med fotografering af vores hjem, og vi kunne ikke have været mere tilfredse med resultatet. Kevin formåede at fange stemningen i vores hus på en måde, der virkelig overgik vores forventninger – varm, indbydende og med masser af personlighed.
Han var desuden utrolig professionel og behagelig at arbejde sammen med – lyttede til vores ønsker og kom med gode idéer, som løftede det hele endnu et niveau. Vi kan varmt anbefale Kevin Lee til alle, der ønsker billeder med sjæl og kvalitet!

Risposta di DIAKRIT
Vi havde fornøjelsen af Camilla Skærup…
Vi havde fornøjelsen af Camilla Skærup ifm. salg af lejlighed. Professionel, sans for detaljen og rigtig behagelig! :).

Risposta di DIAKRIT
Fuldstændig fantastisk oplevelse !
Fuldstændig fantastisk oplevelse !
Vi har lige haft fornøjelsen af at få taget billeder af Fotograf Kevin Lee ifbm hussalg. Han havde sans for detaljen og det store overblik. Derudover har manden den mest FANTASTISKE humor 🤩😆
1000 1000 TAK for en rigtig god oplevelse!

Martin Støvring.
Martin Støvring.
Vi havde fornøjelsen af at have besøg af Kevin. Ud over at være en humørfyldt mand er han en fantastisk fotograf der tager virkelig nogle flotte billeder. Han får vores varmeste anbefalinger.😊👍

Risposta di DIAKRIT
Kevin har gjort et fantastisk stykke arbejde
Kevin har gjort et fantastisk stykke arbejde de to gange han har taget billeder hos os

Risposta di DIAKRIT
Fotograf Brian fra Diakrit er virkelig dygtig og god!
Fotograf Brian fra Diakrit er virkelig dygtig og GOD! Han har mine varmeste anbefaling. Han var lyttende og nærværende - og super dygtig til at se ting, der skulle ændres, så billederne blev bedst mulige.

Lars H - fotograf fra Diakrit
Lars H. - fotograf - var en sand fornøjelse at arbejde med da der skulle laves billeder af vores hus. Detaljeret, masser af gode forslag fra hans side, accept af vores input men også konstruktiv udfordring til vores ideer.

Fotograf Brian
Vi har i forbindelse med hus salg haft besøg af fotograf Brian. En yderst behagelig, og professionel oplevelse.

Risposta di DIAKRIT
Stjerne fotograf - Kevin Lee :-)
Vi havde fornøjelsen af fotograf Kevin Lee, han er empatisk og har sans for detaljer.
Rigtig dygtig fotograf, der tager de mest fantastiske billeder. Kæmpe anbefaling herfra :-)

God og professionel fotograf
Fotograf Markus Skytte Christoffersen kom i god tid for at få de bedste udebilleder inden det blev regnvejr. Undervejs i hele forløbet var han grundig og havde gode ideer til hvordan vi kunne få endnu bedre billeder.
En meget positiv oplevelse - tak!

Risposta di DIAKRIT
Meget professionel og engageret arbejde…
Meget professionel og engageret arbejde udført af fotograf Claus fra Skive. Vi er meget tilfredse med billederne!

Risposta di DIAKRIT
En fantastisk entusiastisk og professionel fotograf
En fantastisk entusiastisk fotograf der havde sans for detaljerne - samtidigt et glad og positivt menneske man havde lyst til at være sammen med.
Han havde stor respekt for vores ønsker, og vi imødeser resultatet med spænding - sikkert meget flotte billeder.

God kommunikation
God kommunikation, nem bookning af tider.
Fotografen Mathilde skrev pænt en halv time før hun kom forbi, så jeg ikke skulle vente i lejligheden. Hun var god til at komme med små råd til at få lejligheden til at fremstå bedre på billeder.

Risposta di DIAKRIT
Tror ikke det kan blive bedre...👍 Vi…
Tror ikke det kan blive bedre...👍 Vi havde Kevin Lee til at fotografere vores hus til en salgsopstilling. Kevin arbejder dybt professionelt, ser de skærve vinkler og får virkelig atmosfæren med ind i sine billeder. Tak for nogle gode billeder Kevin og et par sjove timer i dit selskab.

Risposta di DIAKRIT
Kevin lee er en supergod fotograf har…
Kevin lee er en supergod fotograf har virkelig lavet et super godt arbejde hos mig han er virkelig en behagelig gut og falder ind i den person man møder kan kun anbefale ham
Vh Rune, Tofthøj

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.