DIAKRIT Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi kan varmt anbefale Kevin Lee! Han var utrolig dygtig, kreativ og professionel fra start til slut. Han tog sig rigtig god tid til at finde de helt rigtige vinkler og detaljer, og man kunne tydel... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fotografen Kevin Lee kom præcis på det aftalte tidspunkt. Han dannede sig hurtigt et overblik over opgaven og vi gik i gang. Kevin havde virkelig øje for komposition, lys og detaljerne. Ting blev flyt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde Kevin Lee ude og fotografere vores lejlighed i forbindelse med salg. Han var super detaljeorienteret, tog sig god tid og var meget professionel. Det blev til nogle rigtig gode timer med... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Havde Kevin Lee ude og tage billeder af min lejlighed, mega professionel og sød mand. Han vidste præcis hvordan han gerne ville have tingene og spurte sødt om han måtte flytte ting. Han tog den tid... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Fotografo
  2. Fotografo aereo
  3. Agenzia fotografica
  4. Servizio fotografico

Scritti dall'azienda

Verdens bedste boligoplevelse starter her. Ejendomsmæglere over hele Danmark bruger hver dag Diakrits løsninger til markedsføring af boliger og erhvervsejendomme. Det er vores ambition at udfordre status quo og altid levere allerhøjeste kvalitet. Diakrit har siden 2001 været en del af millioner af bolighandler over hele verden. Vores platforme og løsninger er bygget på erfaring, ekspertise og partnerskaber for at tilbyde den bedst mulige oplevelse og levere synlige resultater for ejendomsmæglere, boligejere og boligkøbere. Vi udstyrer ejendomsmæglere med banebrydende løsninger og platforme bedre end nogen anden i branchen. Vores team af udviklere er hele tiden på jagt efter nye måder til at hjælpe folk med at købe og sælge fast ejendom på en nem og effektiv måde. Diakrit gør købsbeslutningen nemmere ved at tilbyde interaktive oplevelser, hvor potentialet i hver enkelt bolig bliver fremhævet. Dermed hjælper vi ejendomsmæglere med at skabe det bedst mulige salg og at give købere en god oplevelse på vej til deres næste hjem. Alle er vindere. Hver dag hjælper vi tusindvis af ejendomsmæglere over hele verden. Vi har nu 11 kontorer globalt og mere end tusinde eksperter og kreative medarbejdere, der arbejder på at sætte den højeste globale standard for bolighandler. Vi lover, at vi vil fortsætte med at flytte grænserne endnu mere i vores bestræbelse på at skabe den bedste oplevelse for både sælgere og købere. Det gør vi ved at udstyre ejendomsmæglere med de mest avancerede løsninger og platforme. Det styrker mæglerens forretning. Og så har vi Danmarks bedste fotografer til at hjælpe dig!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

53 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastisk fotograf.

Fantastisk fotograf, snaksagelig, hjælpsom, tog skoene af inden han gik ind. Super fin service.

27 agosto 2025

Risposta di DIAKRIT

Hej Hanne. Tusinde tak for din fine anmeldelse og de flotte fem stjerner - dem sætter vi rigtig stor pris på! Dejligt at høre du havde en god oplevelse med en af vores dygtige fotografer.

Fantastisk flotte billeder ifb

Fantastisk flotte billeder ifb. med hussalg. Kevin er venlig, professionel og omhyggelig.

31 luglio 2025

Hej Thorkild,
Hvor er vi glade for at læse, du havde en god og positiv oplevelse med besøget fra vores fotograf Kevin. Det betyder meget for os, at du tager dig tid til at give os fem stjerne og ikke mindst de flotte ord med på vejen. Rigtig god fornøjelse med hussalget!

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde besøg af Kevin til at tage…

Vi havde besøg af Kevin til at tage billeder af vores hus, meget professionelt i forhold til den fotograf vi havde første gang, tåler ingen sammenligning.
Kan varmt anbefales.

29 luglio 2025

Hej Torben og Inge,
Mange tak for jeres flotte fem stjerner - de betyder rigtig meget for os, og ikke mindst for Kevin. Vi er glade for, I er tilfredse med hans besøg, og resultatet af billederne. Igen tusinde tak!

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde fornøjelsen at have Kevin ud…

Vi havde fornøjelsen at have Kevin ud og tage billeder af vores hus. Proffesionel og rar fyr. Kan klart anbefales!

9 luglio 2025

Hej Magnus,
Tak for at tage dig tid til at skrive de flotte ord om vores fotograf Kevin. Det sætter vi stor pris på! Tusinde tak for de flotte fem stjerner - det betyder meget.

Fantastisk fotograf

Vi havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Kevin Lee i forbindelse med fotografering af vores hjem, og vi kunne ikke have været mere tilfredse med resultatet. Kevin formåede at fange stemningen i vores hus på en måde, der virkelig overgik vores forventninger – varm, indbydende og med masser af personlighed.
Han var desuden utrolig professionel og behagelig at arbejde sammen med – lyttede til vores ønsker og kom med gode idéer, som løftede det hele endnu et niveau. Vi kan varmt anbefale Kevin Lee til alle, der ønsker billeder med sjæl og kvalitet!

5 giugno 2025

Hej Kasper,
Mange tak for dine flotte ord til og om Kevin! Vi giver din flotte anmeldelse videre til ham, og er sikker på, det gør hans dag endnu bedre. Tak for det!

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde fornøjelsen af Camilla Skærup…

Vi havde fornøjelsen af Camilla Skærup ifm. salg af lejlighed. Professionel, sans for detaljen og rigtig behagelig! :).

25 giugno 2025

Hej Diana,
Tusinde tak for din fine anmeldelse - vi giver den straks videre til Camilla, og ønsker dig god fornøjelse med salget!

Valutata 5 stelle su 5

Fuldstændig fantastisk oplevelse !

Fuldstændig fantastisk oplevelse !
Vi har lige haft fornøjelsen af at få taget billeder af Fotograf Kevin Lee ifbm hussalg. Han havde sans for detaljen og det store overblik. Derudover har manden den mest FANTASTISKE humor 🤩😆
1000 1000 TAK for en rigtig god oplevelse!

30 giugno 2025

Risposta di DIAKRIT

Hej Charlotte. Hvor dejligt at høre I havde en god - og sjov - oplevelse med besøget fra Kevin. Vi er så glade for, I er tilfredse, og ønsker jer god fornøjelse med hussalget. Rigtig god sommer!

Martin Støvring.

Martin Støvring.
Vi havde fornøjelsen af at have besøg af Kevin. Ud over at være en humørfyldt mand er han en fantastisk fotograf der tager virkelig nogle flotte billeder. Han får vores varmeste anbefalinger.😊👍

17 giugno 2025

Risposta di DIAKRIT

Hej Martin. Tusinde tak for din fine anmeldelse! Vi giver straks de pæne ord videre til Kevin, og er glade for, I er tilfredse med både besøg og billeder. Rigtig god sommer!

Valutata 5 stelle su 5

Fotograf Brian fra Diakrit er virkelig dygtig og god!

Fotograf Brian fra Diakrit er virkelig dygtig og GOD! Han har mine varmeste anbefaling. Han var lyttende og nærværende - og super dygtig til at se ting, der skulle ændres, så billederne blev bedst mulige.

6 giugno 2025

Risposta di DIAKRIT

Hej Louise. Vi er super glade for, du havde en god oplevelse med besøget fra Brian, og han tog sig tid for at få de bedste billeder med sig hjem. Mange tak for de flotte 5 stjerner - dem sætter vi absolut stor pris på!

Valutata 5 stelle su 5

God service og et øje for detaljer

5 giugno 2025

Risposta di DIAKRIT

Hej Jonas. Mange tak for dine 5 stjerner og din positive anmeldelse. Den sætter vi stor pris på! Hvis du kan huske fotografens navn, må du meget gerne skrive det, så vi kan give roserne videre.

Lars H - fotograf fra Diakrit

Lars H. - fotograf - var en sand fornøjelse at arbejde med da der skulle laves billeder af vores hus. Detaljeret, masser af gode forslag fra hans side, accept af vores input men også konstruktiv udfordring til vores ideer.

30 maggio 2025

Risposta di DIAKRIT

Kære HK. Mange tak for de flotte ord om Lars. Dejligt han tog sig god tid til at give jer de bedste billeder og en god oplevelse! Vi sætter stor pris på jeres 5 stjerner, og giver straks roserne videre til Lars.

Fotograf Brian

Vi har i forbindelse med hus salg haft besøg af fotograf Brian. En yderst behagelig, og professionel oplevelse.

30 maggio 2025

Risposta di DIAKRIT

Hej Nadia. Mange tak for de flotte 5 stjerner - dem sætter vi stor pris på! Vi er glade for, I havde en god oplevelse med besøget fra Brian, og han gjorde sit bedste for at få de gode billeder med sig.

Valutata 5 stelle su 5

Stjerne fotograf - Kevin Lee :-)

Vi havde fornøjelsen af fotograf Kevin Lee, han er empatisk og har sans for detaljer.
Rigtig dygtig fotograf, der tager de mest fantastiske billeder. Kæmpe anbefaling herfra :-)

29 maggio 2025

Risposta di DIAKRIT

Kære Christina. Tak for dine flotte ord om Kevin. Vi er glade for, I havde en god og positiv oplevelse med besøget. Tak for de 5 stjerner!

God og professionel fotograf

Fotograf Markus Skytte Christoffersen kom i god tid for at få de bedste udebilleder inden det blev regnvejr. Undervejs i hele forløbet var han grundig og havde gode ideer til hvordan vi kunne få endnu bedre billeder.
En meget positiv oplevelse - tak!

27 maggio 2025

Risposta di DIAKRIT

Hej Jacob. Mange tak for de 5 stjerner og dine positive ord om og til Markus. Vi er glade for, I havde en god oplevelse og at Markus tog sig godt af jer, og fik de bedste billeder i kassen.

Valutata 5 stelle su 5

Meget professionel og engageret arbejde…

Meget professionel og engageret arbejde udført af fotograf Claus fra Skive. Vi er meget tilfredse med billederne!

12 maggio 2025

Risposta di DIAKRIT

Kære Kim. Tusinde tak for din positive anmeldelse og dine 5 stjerner til Claus - de er straks givet videre. Skønt I er tilfredse med resultatet!

Valutata 5 stelle su 5

En fantastisk entusiastisk og professionel fotograf

En fantastisk entusiastisk fotograf der havde sans for detaljerne - samtidigt et glad og positivt menneske man havde lyst til at være sammen med.
Han havde stor respekt for vores ønsker, og vi imødeser resultatet med spænding - sikkert meget flotte billeder.

21 maggio 2025

Risposta di DIAKRIT

Hej Ulrich. Tusinde tak for din flotte anmeldelse! Vi håber, I er blevet glade for resultatet, og sender straks jeres flotte ord videre til Claus, som var forbi jeres bolig. God fornøjelse med salget!

God kommunikation

God kommunikation, nem bookning af tider.
Fotografen Mathilde skrev pænt en halv time før hun kom forbi, så jeg ikke skulle vente i lejligheden. Hun var god til at komme med små råd til at få lejligheden til at fremstå bedre på billeder.

21 maggio 2025

Risposta di DIAKRIT

Hej P. Spliid. Hvor dejligt at høre hele forløbet har været til 5 stjerners tilfredshed. Og skønt at Mathilde og dig i fællesskab, kunne få lavet de bedste billeder, så lejligheden så sit bedste ud. Mange tak for at tage dig tid til at anmelde!

Valutata 5 stelle su 5

Tror ikke det kan blive bedre...👍 Vi…

Tror ikke det kan blive bedre...👍 Vi havde Kevin Lee til at fotografere vores hus til en salgsopstilling. Kevin arbejder dybt professionelt, ser de skærve vinkler og får virkelig atmosfæren med ind i sine billeder. Tak for nogle gode billeder Kevin og et par sjove timer i dit selskab.

12 maggio 2025

Risposta di DIAKRIT

Hej Michael. Dejligt du ville bruge tiden på at give os en positiv anmeldelse. Vi er glade for dine rosende ord om Kevin, og vi giver dem straks videre. God fornøjelse med hussalget!

Valutata 5 stelle su 5

Kevin lee er en supergod fotograf har…

Kevin lee er en supergod fotograf har virkelig lavet et super godt arbejde hos mig han er virkelig en behagelig gut og falder ind i den person man møder kan kun anbefale ham
Vh Rune, Tofthøj

9 maggio 2025

Risposta di DIAKRIT

Hej Rune. Mange tak for dine rosende ord - dejligt at høre I var tilfredse med Kevin som fotograf. Vi ønsker jer held og lykke med salget.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più