J'ai appelé pour savoir quand la pièce détachée (abat jour en verre) serait disponible, j'ai dû attendre plus d'un mois, mais abat jour reçu très rapidement en un seul morceau (j'avais acheté la lamp... Leggi di più

Jag ringde er o blev vänligt bemött Lampan kom o när vi skulle hänga upp den tappade min man den så att den gick sönder, ringde er men alla lampor var slut. Hade varit trevligt om ni kommit med förs... Leggi di più

1. Produttore di articoli per l'illuminazione

All designed by Danish designers. It is affordable design that enhances our lives and the spaces surrounding us, creating a comforting feel and ambience. Every year our collection offers centerpiece pendants and easy-to-place products that are both contemporary and rooted in the Danish design tradition.

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

4,2

Tutte le recensioni

13 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Lampen Stay Long

Vi købte lampen: Stay Long som læselampe, men den duer ikke. Lampens arm kan ikke holde sig selv oppe. Da skærmen og armens lange ende er for tung og den "fleksible drejemekanisme" ikke kan strammes nok (i hvert fald ikke med mine fingerkræfter) synker lampens lyskilde ned mod bordet og du kan ikke bruge lyset til at læse ved. Vores opfattelse er at det er en dårlig konstruktion. Har reklameret til sælger, som ville sende en ny, hvis vi returnerede den første. Men da det forekommer umuligt at få lampen til at passe ned i kassen igen, og vi ikke tror en ny ville være bedre, kasserer vi den bare nu.

30 marzo 2025

Hej Joan,
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med Stay Long.
Det er selvfølgelig meget ærgerligt at høre, at lampen ikke har levet op til dine forventninger som læselampe. Den fleksible arm er designet til at kunne justeres og holde sin position, så når det ikke fungerer efter hensigten, tager vi det alvorligt. Din feedback om konstruktionen er derfor noteret.
Vi forstår også din frustration omkring returneringen og beklager, hvis processen har været besværlig. Formålet med at tilbyde en ombytning er netop at sikre, at man som kunde får et produkt, der fungerer korrekt.
Tak for din ærlige anmeldelse. Har du på et tidspunkt lyst til, at vi hjælper med at finde en anden lampe, der bedre matcher dit behov, er du meget velkommen til at kontakte os.
Vh. Emma, dftp

I did not receive order items due to…

I did not receive order items due to sending to wrong address

12 gennaio 2026

Dear Patrik,
Thank you for your review. We’re sorry to hear that you had a disappointing experience, that is never our intention.
After reviewing your order, we can see that you entered a delivery country that we clearly state on our website we do not ship to. Because of this, we were unfortunately unable to process your order, and it had to be cancelled.
We understand that this can be frustrating, and we are always happy to help if anything is unclear during checkout. Please feel free to contact us if you need assistance or would like delivery to any of the countries we do ship to.
Kind regards,
Emma, dftp

Varning! Fina produkter - men köp INTE direkt av dftp!

Fina produkter, men köp dem någon annanstans.
Fruktansvärda köpvillkor och returvillkor via DFTP.
I princip omöjligt/ovärt att returnera en vara då kostnaden motsvarar en stor del av produktkostnaden. Kommer ALDRIG att köpa via denna site igen.

27 agosto 2025

Hello Daniel

Thank you for your feedback regarding return. We are sorry that you found this procedure troublesome. I do hope that you received the help you needed and that you found the refund successful. We will take you feedback into consideration, for any possible future adjustments to our terms and conditions.

Have a nice day.
- Silas, dftp

Goede service na reclameren

Wij hebben 2x een bestelling gedaan. De eerste bestelling werd prima gedocumenteerd verstuurd en konden we goed vervolgen. Idem voor de tweede bestelling. bij deze laatste werd een kleine beschading ontdekt bij het openen van de doos.
Na reclameren zonder problemen een nieuwe gekregen.
Dit bedrijf komt zijn toezegiingen stipt na.

1 aprile 2025

Nöjd kund!

Är jätte nöjd med designen och hur de i verklighet matchar med bilderna på hemsidan. Hade dock varit ännu nöjdare om det hade ingått glödlampor :)

25 marzo 2025

Jag ringde er o blev vänligt bemött

Jag ringde er o blev vänligt bemött
Hade varit trevligt om ni kommit med förslag om annan ny lampa

3 marzo 2025