DEVIDE, Fremtidens Markedsførings konsept Devide har gitt meg muligheten til å skape meg noe mer i mitt liv :) Elsker friheten til å jobbe hvor man vil, med hvem man vil, og når man vil. Hardt arbeid... Leggi di più

Ble introdusert for selskapet gjennom en god venn, litt skeptisk i starten, men de har levert alt de har lovet. Besøkte hovedkontoret og menneskene bak selskapet. Engasjerte herlige mennesker som gir... Leggi di più

Ether å ha jobbet med tradisjonelt direktesalg med produkter, innen helsekost og velvære, i nesten 20 år så er jeg blitt totalt overimponert av Devide. Dette selskapet leverer virkelig på alle område... Leggi di più

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Garantibevis

DEVIDE blokkerte meg på facebook meg når jeg begynte å stille noen vanskelige spørrsmål ang. garanti på deres produkter. Dette må være noe for Forbrukerådet. DEVIDE virker ikke seriøse. Det var ikke mulig å gi 0 stjerner.

15 ottobre 2020

Bruk hodet!

Ikke se på disse anmeldelsene, det burde sies av seg selv at et såpass shady firma som dette som bokstavlig talt får sin inntekt av pyramidespill og svindel vil også betale sine """ambassadors""" til å gi dem 5 stjerner for å vinne over troverdigheten deres.

Tenk med hodet deres, du som leser dette. Du har allerede vært smart nok til å sjekke opp litt på egenhånd, og forhåpentligvis vet dere allerede at det er intet annet enn en klassisk ponzi. De 30000 kronene de spør om som dere aldri kommer til å se igjen om dere faller for dette burde heller settes inn på fond eller aksjehandel, om dere har en eneste hjernecelle igjen.

29 luglio 2020

Devide er noe nytt og spennende!

Devide er noe nytt og spennende!
Og det kan bli vanvittig stort der fremme.
Jeg har fulgt dem siden før offisiell oppstart primo Mai 2019, og de leverer greiene.
Resten er opp til hva vi vil gjøre med det, egentlig... Og gjør ikke vi noe med det, så gjør noen andre det! Helt KÅNGEE! 😊

a great company

a great company. i'm excited to be a part of this ,100 % recomendable to join. don't hesitate to join us.

Fantastisk spennende og solid

Fantastisk spennende, nyskapende og solid selskap. Tar online markedsføringsplattform til et nytt nivå.
Kun kvalitetsprodukter. Det morsomste jeg har fått være med på gjennom en lang arbeidskarriere, Suverent stuerent og bunnsolid selskap. Anbefales på det varmeste.

25 maggio 2020

Devide - Et nytt, spennende konsept.

Har vært med i Devide siden nov 2018, og kan si at dette er den mest spennende jobben jeg noen gang har hatt.Utrolig gøy å få jobbe med et helt nytt konsept, hvor du også tjener veldig godt.Har stort sett alltid drevet for meg selv, drevet klesbutikk, hud-og fotpleieklinikk, og har prøvd meg i mlm-bransjen.Men nå har jeg landet på det som sikrer min fremtid økonomisk, og som gjør at jeg får en helt annen frihet.Jobber sammen med fantastiske folk, og ledelsen i Devide er seriøse og utrolig dyktige.Mange som blir spurt tror de vet hva Devide handler om, men jeg anbefaler alle som får tilbud om å være med å sette seg skikkelig inn i hva det dreier seg om.For konsepet og muligheten i dette firmaet er så vanvittig bra, at det er vanskelig for folk å tro det.

8 gennaio 2020

Mulighetenes Firma!

Mulighetenes Firma!
Har vært med i Devide i ett år nå og er utrolig godt fornøyd! Konseptet har mulighet til å forandre ditt liv slik det har gjort for meg. Om du ønsker en forandring til det bedre i ditt liv så er dette absolutt plassen for nettopp deg!
Anbefales på det varmeste!!!

22 novembre 2019

DEVIDE

DEVIDE, Fremtidens Markedsførings konsept
Devide har gitt meg muligheten til å skape meg noe mer i mitt liv :) Elsker friheten til å jobbe hvor man vil, med hvem man vil, og når man vil. Hardt arbeid gir fantastiske resultater, og i Devide sitt unike konsept, kan hvem som helst lykkes. Det finnes en nøkkel, man jobber i team, og man følger en fasit som gir resultater.

15 novembre 2019

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito