L'azienda ha risposto
Mijn negatieve review bleek onterecht. I.v.m. vakantie werd er niet gereageerd op mijn twee vragen. Direct na hun vakantie werd contact met mij gezocht en is het probleem wat vanwege een bestelfout... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Welkom bij De Ventilatorenbaas, dé expert op het gebied van ventilatieoplossingen! Wij bieden een breed assortiment aan plafondventilatoren, tafelventilatoren, staande ventilatoren en design ventilatoren die zorgen voor een aangenaam binnenklimaat.
Bij De Ventilatorenbaas vind je ventilatoren in diverse stijlen en formaten. Of je nu een moderne, industriële of klassieke ventilator zoekt, wij hebben het allemaal. Onze producten zijn niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur.
De Ventilatorenbaas
📍 Nederland
📞 Klantenservice: +31610162153
✉️ E-mail: info@deventilatorenbaas.nl
🌐 Website: www.deventilatorenbaas.nl
Volg ons op sociale media voor inspiratie en updates!
✅ Kies voor comfort en kwaliteit – kies voor De Ventilatorenbaas!
Imbosweg 30B, 7371DD, Loenen, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 28% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Onlangs een plafondventilator gekocht die helaas defect bleek te zijn. Kan gebeuren, maar de afhandeling daarna was echt top. De service van de Ventilatorenbaas is écht next level; er werd direct een nieuw exemplaar naar mij opgestuurd. Ik ben ontzettend goed geholpen door Rens, die de tijd nam om dit perfect op te lossen. Een ontzettend dankbare klant hier. Een absolute aanrader en een welverdiende 10!

Risposta di De Ventilatorenbaas
Helaas heb ik niet de beste ervaring met de Ventilatorbaas. Nadat ik het pakket had ontvangen ontbrak de Nederlandse handleiding. Nadat ik hierom gevraagd had via de (handige) chat/bel/email functie op hun website bleef het angstaanjagend stil van hun kant. Dus dat is minpunt 1. Het tweede minpunt is het aantal Decibellen dat de aangeschafte plafondventilator (type Armin) zou geven volgens de beschrijving 35/40/45. In werkelijkheid is dat veel hoger. Met een professionele meter op 2,5 meter afstand gemeten komt het geluid op 58/67/79 DB (dus aanzienlijk hoger). En dan minpunt nummer 3. Volgens de beschrijving van de Ventilatorbaas zou de Armin plafondventilator 6 standen hebben. Maar in de praktijk zijn het maar 3 standen. Maar de Plafondventilator Armin met verlichting – Ø110cm – 6 snelheden Maar de Ventilatorbaas zal waarschijnlijk ook aan/uit/ en de lichtschakelaar hebben meegeteld. Tja.. zo ken ik er nog wel een paar. Al met al.. geen aanrader.

Risposta di De Ventilatorenbaas
Ik kwam een dag na dat de bestelling was geplaats erachter dat ik de verkeerde ventilator had besteld, Bericht verstuurd via de website en werd binnen een uur gebeld door eigenaar dat hij mijn bestelling nog kon aanpassen. Dat heeft mij een hoop ellende bespaard. topservice, communicatie en ventilator.

Risposta di De Ventilatorenbaas
De verzending ging erg traag. Kreeg een link die niet werkte. Maar na ruim een week kwam het pakket toch.
Plafondventilator moet volledig in elkaar worden gezet. Niet handige personen moeten er niet aan beginnen, zeker niet omdat er geen Nederlandstalige handleiding bij zit.
Ik had een vraag, maar telefoneren gaat niet. Dus de vraag per whatsapp gesteld, maar na twee dagen nog niets gehoord. Voor mij al met al een zeer negatieve ervaring.
Plafondventilator retour gestuurd, na 4 maal mailen (en toezegging dat het dan handmatig overgemaakt wordt) nu na maanden verder nog steeds geen geld retour ontvangen!!
Omdat ik had wat besteld en kreeg een mailtje dat de voorraad op was ik mocht een ander uitzoeken of mijn geld terug toen zocht ik een iets duurdere ventilator uit en die kreeg ik netjes op gestuurd en geen meer prijs was voor de overlast super geregeld
Een duidelijke site en snelle levering. De eerste ventilator die ik hier besteld had was bagger (de venbladen scheurde steeds heb ze verschillende keren gelijmd maar hielp niet en hij was niet stil) deze daarin tegen ziet er een stuk solider uit en is heel stil. Dus ben nu dik tevreden

Risposta di De Ventilatorenbaas
Ventilator was iets later dan gedacht ivm Black Friday maar na een appje meteen antwoord gekregen en vlak daarna snel bezorgd.
Super blij mee. Heel fijn apparaat.

Risposta di De Ventilatorenbaas
Plafondventilator is van zeer goede kwaliteit. Snelle en uitstekende service verleend op via email en whatsapp gestelde vragen.

Risposta di De Ventilatorenbaas
Snelle en voortreffelijke beantwoording van mijn vragen per email

Risposta di De Ventilatorenbaas
In eerste instantie verkeerde Fan geleverd (door fout van toeleverancier). Na makkelijk contact via whatsapp heel snel een vervangende gekregen. Deze bevalt zeer goed en hebben we nu extra besteld,=. Zeer goede en snelle service plus kwaliteit ventilatoren.

Risposta di De Ventilatorenbaas
Ventilator besteld maar die was niet voorradig , kreeg dat wel gelijk dag erna te horen.
Maar de terug betaling moest er 2 keer erachteraan gaan om me geld terug te krijgen .

Risposta di De Ventilatorenbaas
Precies wat ik besteld heb en levering volgens afspraak.

Risposta di De Ventilatorenbaas
Mooie ventilator aangeschaft via marktplaats.
Afhandeling was snel en correct.
Erg tevreden met het product.

Risposta di De Ventilatorenbaas
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.