Forfærdelig mad hold jer langt væk Manglende opfølgning på om vi var tilfredse Det tog næsten 1 time bare at få drikkevare og over en time på maden Alt ved maden var bare så dårligt det de kald... Leggi di più
Vi blev lidt overraskede over vi skulle betale 40 kr for et glas vand, i forbindelse med at have spist og købt vin til maden. Da jeg gjorde opmærksom på at det er normal kotume at servere vand ved... Leggi di più
Nytårs menu 2025 😀 Fantastisk god forret med lakseruller og dejligt brød, hovedret oksemørbrad med bagte kartofler og grønt samt rigtig god sovs, dessert hjemme lavet is fantastisk god oplevelse hen... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Virkelig virkelig god mad og dejlig…
Virkelig virkelig god mad og dejlig oplevelse. Vi var et selskab på 18 personer fra mit firma og jeg kan bare sige at det kunne ikke være bedre. Vi fik oksefilet, oksemørbrad, Ribey og kalvefiletter. Alt var saftigt og mørt. Sovsene var rigtig gode og smagfulde. Servicen var på plads og tjeneren fik sig lige en 150 kr’s drikkepenge for den gode service😉
Vi ses igen
Forfærdelig mad hold jer langt væk
Forfærdelig mad hold jer langt væk
Manglende opfølgning på om vi var tilfredse
Det tog næsten 1 time bare at få drikkevare og over en time på maden
Alt ved maden var bare så dårligt det de kalder sovs er købt i netto det er intet som er lavet fra bund
Vedr bøffer 300gr er ikke en lækker bøf men 2 små som er banket helt flade som pandekager salatbar var så slatten at folk gik tom derfra de kan ikke se forskel på ribeye og kalvesteak alt er tævet helt sammen samt alt kød var som sålelæder mega tørt
Men en regning på 3300kr blev det til 300kr i rabat hvor der en danskvand som ikke blev leveret var med i rabatten mit råd hold jer langt væk pølsevognen laver bedre mad
Aggressiv vært.
Da jeg gjorde opmærksom på at det er normal kotume at servere vand ved siden af køb af vin , gik indehaver helt amok !!!
Han blev vildt aggressiv , og da min kone som har arbejdet flere spise steder påpegede , at det ikke var noget hun var vandt til.
Svinede han hende til verbalt og RÅBTE hende ind i hovedet , at det var hans sted , og han bestemte selv !!!
Der kommer vi aldrig igen !!!
Nytårs menu 2025 😀
Nytårs menu 2025 😀
Fantastisk god forret med lakseruller og dejligt brød, hovedret oksemørbrad med bagte kartofler og grønt samt rigtig god sovs, dessert hjemme lavet is fantastisk god oplevelse hentede kl 14 og så 20 min i ovn 😀😀😀
Bistro eller grillbar, men IKKE en restaurant
Meget ringe, dårlig service, alt maden virker som det kommer fra mikrobølgeovnen, smagsløst og total opvarmnings mad, ad bad, aldrig mere, første sidste og eneste gang.
Personalet virkede til at være…
Personalet virkede til at være ligeglade med at der var kunder, ingen kom og spurgte hvordan maden var, om vi havde lyst til kaffe/dessert eller, der var igen interaktion. kartoflerne var hårde og uspiselige, der blev serveret en melet pulver bearnaise, som der kostede ekstra. Da jeg nævnte det for tjeneren da vi betalte, trak han bare på skuldrene og lukkede ned for en samtale om det.
Det var en virkelig ærgerlig oplevelse, især fordi kødet var helt vildt lækkert, mørt og af god kvalitet! havde resten af oplevelsen levet op til dette, var vi med sikkerhed kommet igen. Desværre overdøvede de dårlige oplevelser, det der burde have været i fokus.
Vi bestilte en stearkhouse burger og en…
Vi bestilte en stearkhouse burger og en Champignon bøf , vente tiden var lang trods minimale antal gæster , betjeningen var god og tjeneren var i mødekommende og hurtig , selve bøffen var vel stegt og smagte godt dog var de tilhørende grønsager ulækre og ikke egnet til menskeføde , sovsen smagte af knorr hvor de havde tilføjet en smule ekstra svampe bestemt ikke hjemmelavet som beskrevet i menukortet .
Steak burgeren var bestod af en blød og svampet boller med skrevet ketchup en skive agurk og to skiver tomat bøffen smagte ikke godt og bearnaisesaucen var næsten gennemsigtig og grynet hjemmelavet var den bestemt ikke
Deres spareribs var tørre end noget…
Deres spareribs var tørre end noget andet da vi gik op for at sige det fortæller tjeneren/ejeren at det er såen de plejer at være og så gik hun
Maden lugtede forfærdeligt
Jeg vil ikke nævne ventetiden, men maden lugtede og smagte grimt hvilket vi gjorde kokken opmærksom på. Ingen som helst forståelse overhovedet, ikke engang tilbudt noget andet mad eller pengene tilbage.
vi betalte det fulde beløb, der kommer vi aldrig igen
Gammeldagsoksesteg med tilbehør.
Gammeldagsoksesteg med tilbehør.
Mørt og lækkert.
Hurtig og venlig betjening.
Vi var til 40 års fødselsdag
Vi var til 40 års fødselsdag. Fik alle meget møre bøffer og god vin
Service-minded personale
Kommer igen
Middag med god ven, efter hyggelig 60 års dag i vinterferien rs dag
Rund dag i dag. Maden var ganske udmærket. Den søde unge servitrice på 26 år do- 🙂. Men en kollega med brugt service.. tallerkner, bestik m.m.afrydning til køkkenet = No go! Næsten alt blev smidt på den vogn. Med larm og støj, der afbrød samtale mellem spisende. Fik indtryk af en billig kantine desværre 😕.
Brunch
Var til brunch, og det var desværre en aldeles uinteressant oplevelse. De fleste af tingene var ok at spise, men nogle af tingene (f.eks. de tynde pandekager og laksen) var ikke værd at spise. Mange af tingene virkede som ting der er købt færdige og lige lunet, intet virkede til at være tilberedt på stedet, udover måske røræggene? Derudover var prisen pludselig en anden end der stod uden for restauranten, det kan man da ikke bare ændre når der skal betales?
Middelmådig brunch og en uforskammet…
Middelmådig brunch og en uforskammet tjener/ejer
Forfærdig oplevelse, med snyd med priserne og ubehøvlet ejer
Jeg havde inviteret min familie på brunch for at fejre min fødselsdag, vi var derfor et stort selskab. Det blev desværre en kæmpe skuffelse. Brunchen var middelmådig, men det værste var ejernes opførsel. De var direkte ubehøvlede over for os, og da vi skulle betale, var prisen pludselig steget fra de 149 kr. per person – som stod på deres hjemmeside, da vi bookede, og på skiltet udenfor restauranten da vi ankom – til 159 kr. per person.
Da vi påpegede dette, blev vi mødt med en utrolig arrogant attitude og fik blot at vide, at fejl kan ske, og at vi bare måtte betale. Ejeren var fuldstændig ligeglad med vores indsigelser og fortsatte med at tale nedladende til flere af vores gæster, hvilket gjorde oplevelsen endnu mere ubehagelig.
Vi kan på ingen måde anbefale dette sted. Hverken maden eller servicen lever op til forventningerne, og det virker ærligt talt som om, de bevidst forsøger at snyde deres gæster.
Spist frokost første, eneste og sidste gang!
Vi deltog i et julefrokostarrangement sammen med 22 andre og vi ankom alle kort før aftalt tid kl. 1300 med en forventning om et festligt dækket julebord. Vi blev virkeligt skuffet da vi blot så nogle brune borde med kniv og gaffel pakket ind i en serviet. Da alle sad ved bordet blev tallerkner delt ud - og det var den bordpynt.
Maden var meget traditionel og ordinær - absolut ingen positive overraskelser her. Tørt rugbrød, sejt franskbrød. Div. retter på fade uden pynt af nogen art - f.eks sild uden løg, i hvert fald da skålen nåede til os, en fiskefilet tør som paneret pap, flæskesteg med "gummisvær", lunken grønlangkål og risalamanda med hårde riskorn osv. osv. - dog smagte kirsebærsovsen godt. Heldigvis var selskabet hyggeligt så helt spildt var eftermiddagen ikke.
Stedet kan på ingen måde anbefales.
K.E. Andersen
Desværre en meget trist mad oplevelse
Desværre en meget trist mad oplevelse
3 x STEGT FLÆSK AD LIBITUM
Stektflæsk var alt for tør og meget saltet.
Persillesovsen skulle hjælpes ud fra sauce kanden.
1 x HVIDLØGS MØRBRAD
1 x PEBERBØF
1 x GRILLET LAKS
Laksen kunne være købt i Netto. Grøntsager gulerødder var slet ikke kogte de var meget hårde, blomkål var skamkogte.
1 x STEAKHOUSE BUGER / POMFRITTER
Kan fåes bedre mange andre steder.
Pris alt for høje iforhold til kvaliteten og oplevelsen.
Italesættelsen af kvaliteten blev modtaget med latter.
Usynlige og langsomlig betjening.
Var til 18 års fødselsdag og var…
Var til 18 års fødselsdag og var inviteret til brunch på det gyldne steak House, og glædet os til en lækker brunch.
Men det var bestemt ikke godt, brødet var frost rundstykker, tørt rugbrød og der blev ikke fyldt op med frugt og mad,da de løb tør.
Hvis man ønskede alm postevand, skulle man betale ekstra og der var en baby med der kun drikker vand.
Betjeningen var virkelig dårlig.
Så alt i alt en super dårlig oplevelse, sætter ikke mine ben der igen.
Som opfølgning på anden anmeldelse
Som opfølgning på anden anmeldelse;
Fantastisk aftensmad og søndags brunch ført til dørs med enestående service! Tak og på gensyn!
Lækkert mad og service i top