Havde bestilt stor wienerbrødskage til uddeling på arbejde men fik en brunsviger i stedet. Skrev til dem om det og havde håbet på svar med en beklagelse af fejlen som minimum men har intet hørt.... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Hentede en pose too good to go til 49 kr, som bestemt ikke var mere værd. Et brød og en del små hvide brød og to tebirkes uden nogen form for remonce. Sidste gang vi handler der.
I dag om formiddag den 23 juli 2024 har jeg været ude at handle, og medarbejderen med sort hår rørte ved brødet og kagerne uden at tage handsker på eller i det mindste bruge en tang. Da jeg ba... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Toppen af kvalitet starter fra bunden. Hos Det Gyldne Brød mener vi, at en bager - bager selv. Vores kunder skal tilbydes friskbagte varer bagt med hjerte og sjæl i overensstemmelse med god bagertradition. Vi arbejder fleksibelt i bageriet, o...
Informazioni di contatto
Lystrupvej 236, 8520, Lystrup, Danimarca
- detgyldnebroed.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Greve centeret
Greve centeret. Havde bestilt boller og flutes til 25 personer til en rund fødselsdag. Fin service ved bestilling og fabelagtig service ved afhentning (de hjalp mig med at bære det ud i bilen). Både boller og flutes var i top kvalitet. Kan kun anbefales.
Føj siger jeg bare
Hej. I dag kom min veninde forbi. Hun havde tage katoffelkager med fra Der gyldne brød. Aldrig i mit liv har jeg spist så tør en kage. Vandbakkelse brød smagte som om de var lavet for 3 dage siden og min veninde undskyldt på jeres vegne. Men syntes at i skylder min veninde en undskyldning. Føj siger jeg bare.
DGB i Lystrup BRÆNDT morgenbrød
det sædvanlige når man kommer til DGB i Lystrup ved Århus, alle rundstykker er altid brændte(mørke) og det er altid i weekenden, d.24.12.21. købte vi også morgenbrød her vi ringede til afdelinge, og klagede vores nød, det eneste vi fik at vide var at man var kommet for sent i gang med bagningen, idag fik vi så at vide at det kunne de ikke rigtig gøre noget ved.
jeg bestilte og betalte for 8 rundstykker, men fik 7.
man ikke så meget som tilbød en løsning, jeg vil ikke anbefale at man køber sit morgenbrød her, med mindre man kan lide brændt morgenbrød.
Har været der adskillige gange men er altid kørt videre, til Risskov.
Det er efterhånden meget bedre at købe sit brød i et supermarked,KOM NU IND I KAMPEN BAGERE.
super god service af en ung pige
super god service af en ung pige, jeg skulle have 1 valnøddrøm og en lagkage. Og pigen der ekspederede mig var virkelig venlig og hurtig. (tror hendes kollega kaldte hende ceval)
I særklasse hovedstadsområdets bedste bageri!
Vallensbæk .... hovedstadsområdets bedste bageri! Dansk kvalitetsbagværk i særklasse. Altid friskt, indbydende og smagfyldt. Det er virkelig en stor fornøjelse at købe brød og kager her og jeg glæder mig hver gang til at pakke ud og indtage de vidunderlige sager👍😊! Udvalget er også i særklasse, og der er ikke gået på kompromis hverken, hvad angår kvalitet eller udførelse .... priserne er tilmed ganske rimelige .... man får virkelig noget for pengene i enhver henseende. Altid hurtig, venlig og imødekommende betjening samt hygiejne i topklasse, hvilket desværre er et særsyn hos den samlede bagerstand idag😊👍❣️Her kan du godt køre langt for at få en perfekt brød-oplevelse og du vil helt sikkert nyde det. Jeg finder i meget høj grad, at de negative bedømmelser, som er angivet på TP her, ikke er retfærdige .... de er efter min overbevisning tillige personfikserede, utroværdige og har intet med de perfekte kvalitetsprodukter at gøre. En kæmpe tak og skulderklap til bagere og personale hos “Det gyldne brød” i Vallensbæk for en altid dejlig oplevelse👏🙏🏻👏😄👍! Det varer ikke længe før jeg igen venter foran døren med løbende mundvand kl. 06.00 .... glæder mig virkelig😊👍❣️
Har nu flere gange købt trøfler i…
Har nu flere gange købt trøfler i trøjborg centrets butik, og de har alle gange været smattede, næsten uden krymmel og meget forskellige i størrelserne. Føler mig lidt snydt må jeg sige
Det Gyldne Brød Vallensbæk.
Det Gyldne Brød Vallensbæk.
Magen til sur ældre dame i drive in. Hvad er jeres drive in til hvis man kun kan få 1 stk smurt morgenbrød, ellers skal man ind i butikken. Så luk da den drive in når det er et problem, så forsvinder fidusen da helt. Ellers skulle de skrive det så man kan se det før man køre ind.
“Det sure brød” (Vallensbæk)
Min 4-årige søn er begyndt at kalde Vallensbæk bageren for “Det Sure Brød” primært pga den samme gamle sure dame, som jeg kan se andre på denne side også har kommenteret. Senest her til morgen,fik jeg et surt svar fordi jeg bad om et rosenbrød, men glemte at oplyse om det skulle være med mørk eller hvid glasur. Brødet smager godt, bollerne er store, men er desværre flere gange gået derfra med en dårlig smag i munden.
Dette er Hvidovre afdelingen…
Dette er Hvidovre afdelingen…
Altid brød i topklasse. Smager fantastisk👍🏼.
Deres flødekager derimod, er en helt anden historie…. De smager af absolut INGENTING! Eller rettere, den flødeskum der er på, smager af skum på dåse…. Brug penge på kager et andet sted, for her får du ikke noget for dem. Ærgerligt nok…👎🏼
Måtte ikke købe brød til morgen fordi…
Måtte ikke købe brød til morgen fordi jeg er fritaget for mundbind.
Blev henvist til drive-in, men var ikke i bil og desuden var det mega snevejr
Sætter ikke længere mine fødder i den butik 😡
Altid frisk og lækkert brød i…
Altid frisk og lækkert brød i verdensklasse. Det bedste bageri i hovedstaden, frisk og god betjening
Dårlig service
Jeg har bestilt en masse lagkager fra det gyldne brød i Vallensbæk, men én enkel oplevelse gør desværre, at I mister mig som kunde. Jeg bestiller en lagkage, og på afhentningsdagen er den ene side af lagkagen ødelagt. Det ligner at kagen har ramt noget inden den er blevet lagt ind i æsken, for æsken inden i var nemlig ikke smurt ind i fløde. Damen der betjente os beklagede over fejlen og refunderet 50 kr tilbage.. Efterfølgende når jeg forlader butikken opdager jeg at æsken udvendig er total beskidt og ikke nok med det, det pap stykke kagen ligger på var beskidt, om det var chokolade eller andet der var på pap stykket ved jeg ikke, men det var urent og pænt beskidt! Jeg tvivler stærkt på deres hygiejne..
Al al for ringe service!!!!!!
Brug jeres penge et andet sted!
Det er simpelhen ikke i orden at der…
Det er simpelhen ikke i orden at der ikke bliver brugt handsker eller værnemidler i Vallensbæk, når der er tale om fødevare i disse Corona tider..jeg har konfronterer det med dem for ca 1 måned siden. Og oplever i dag at der ikke er sket noget..
Levningmiddel styrelsen for et brev ..
Jeg købte for tredje gang morgenbrød…
Jeg købte for tredje gang morgenbrød der nede omkring kl 6:50 på to uger. Alle gangene har deres Drive in være spæret.
Oplyste en ældre dame at jeg synes det var knap så heldig i de her corona tider, og var faktisk derfor jeg valgte at køre til dem fra min egen by.
Hun virkede EKTREMT provokeret og sagde he... vi kommer ikke til at miste noget på det.
De burde leve at god service og behandle deres kunder pænt. og er hun uenig burde hun havde sagt, det beklager vi jeg kigger på det.
Tusinde tak til det gyldne brød i…
Tusinde tak til det gyldne brød i Vallensbæk. I har nu for 2.gang sørget for at lave en helt igennem lækker lagkage til os. Der skal lyde en kæmpe ros til bageren, da det begge gange har været så lækkert og frisk.
Også en ris til det søde personale, som altid er venligt og smilende. Og ja, prisen kan jeg heller ikke brokke mig over...
Bare TAK og vi kommer igen næste gang en af os har fødselsdag.
Sikke en omgang sjusk med brødet
Vallensbæk - Sikke en omgang sjusk med brødet - kvalitet falder virkelig . Eneste bager i miles omkreds -så burde man virkelig kunne holde på kunder og have en bedre standard.
Vallensbæk
Vallensbæk, det gyldne brød.
Købt forskellige muffins og tør kager på uafhængige dage og det hele meget tørt og virkede ikke friskbagt. Jeg spurgte hver gang om det var fra idag og fik at vide at det var det.
Jeg har ringet for at oplyse dem om dette men blev afvist😳
Kan ikke anbefales. Får bedre kage i Kvikly og Føtex.
Daggammel tør Waleskringle - til fuld pris hos Det Gyldne Brød
Jeg var inviteret til eftermiddagskaffe hos venner, som havde købt en waleskringle med flødeskum hos Det Gyldne Brød på Vejlegårdsvej 41. Det er jo den eneste rigtige bager i vores område, når man lige ser bort fra Lagkagehuset som er vanvittigt dyrt og derfor ikke velegnet for os pensionister. Det Gyldne brød er lidt billigere og sådan set det eneste alternativ i nærområdet, hvis man ikke vil tage til takke med discountforretningernes bake-off koncept.
Kringlen så festlig ud, men desværre var det kun synet der var OK! Selve kringlen var TØR; meget tør. At den så var fyldt med for meget flødeskum og for lidt creme er jo en smagssag - men at tage fuld pris for kringle der helt tydeligt skulle have været solgt igår (eller måske i forgårs) det er skammeligt.
Vores værtinde beslutter da også at klage og kontakter forretningen telefonisk dagen efter. Det fik hun desværre ikke meget ud af - for at gøre en lang historie kort - det blev konstateret, at sådan er det hos "Det Gyldne Brød" på Vejlegårdsvej 41 i Vallensbæk Strand. Det er bagermesterens politik at man skal sælge daggammelt brød til fuld pris! Ingen undskyldning, beklagelse, dekort eller tilbud om ny kage! Hvilket heller ikke ville have hjulpet - oplevelsen og forventningen var jo ødelagt allerede dagen før! Så vores værtinde kunne blot meddele at de så nu havde mistet en kunde.
Dette beslutter jeg så også, idet jeg mener, at bagerbrød i dag er så dyrt at man som kunde MÅ kunne forvente at kvaliteten altid er helt i top.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.