Virkelig service-minded! Købte via deres webshop og det var ikke den nyeste version af ONR der var på lager i den store dunk. Skøn og hurtig kommunikation med Rune, så blev det ændret og fixet.... Leggi di più

Fik fixet min Tesla Model X (sort)årgang 2020. Polering + Opti-coat Pro3. Den var mildest talt overfladeridset af vaskehal mv., samt enkelte steder også med diverse aflejringer. Den ser nu ud so... Leggi di più

Min Zeekr 7X i farven Forest Green, blev leveret i december måned og kørt direkte fra forhandler og ud til Rune for kærlig behandling. Bilen fik den helt store tur med Opti-Coat Pro3 (eksklusive)... Leggi di più

Min spritnye BMW iX3, hvis lakering havde fået en hård medfart under klargøringen hos BMW, fik en omgang polering, keramisk coating m.m. hos Rune. Hvilket fænomenalt resultat. Tydeligt at... Leggi di più

1. Servizio di restauro e pulizia auto
  2. Officina di prodotti chimici e vernici per auto
  3. Servizio di restauro di automobili
  4. Autolavaggio

High End Bilpleje, Polering, Keramisk Coating, Interiørrens og PPF. Detailing bilpleje af premium kvalitet hvor håndværk, sans for detaljen, høj kundeservice er vores fundament. Vi tilbyder alt indenfor dybdegående bilpleje og går ikke på kompromis med kvaliteten. Vores passion for bilpleje sikre dig højeste kvalitet og ikke mindst høj grad af service.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Klar anbefaling!

Jeg har i dag modtaget min Tesla Model 3, efter et pakketilbud med Opticoat+ fra Rune.
En upåklagelig oplevelse fra start til slut. En klar anbefaling herfra.

21 settembre 2023

Hej Joachim
Mange tak for de fine ord og tak for tilliden.
Detailing Center.

Rigtigt flot og omhyggelig Opticoat behandling!

Vores nye VW California har fået keramisk coating med Opticoat Pro+. Rune var ekstremt omhyggelig med alle dele af processen og leverede en fantastisk flot bil tilbage. Vi ved fra tidligere, at Opticoat Pro+ holder mindst 7 år, og med Runes omhyggelighed er vi helt trygge ved behandlingen. Rune gav sig tid til at svare udførligt på alle vores spørgsmål og gav gode råd. Vi kan anbefale ham på det varmeste.

16 settembre 2023

Hej Kurt og Kirsten
Tusind tak for de fine ord.

Troværdig og pålidelig

Hej Rune er seriøs, troværdig og pålidelig når han giver info om den behandling min bil skal have. Også om det efterfølgende. Fint arbejde til aftalt tid og tak for lånebil😀

12 settembre 2023

Mvh Rune

Super service og vejledning hele vejen…

Super service og vejledning hele vejen igennem. Min knap 6 år gamle Honda Civic Tourer fik den store tur og Wow det kan ses. Havde en lang ridse på højre siden af døren. Rune sagde den kunne han nok næsten få væk, men ville heller ikke gå for dybt, da Honda jo er kendt for en tynd lak. Ridsen er er stor set usynlig nu, og resten af bilen stråler som var den lige rullet ud fra fabrikken.

4 luglio 2023

Coating af Tesla model Y

Jeg har i dag afhentet min ny coatede bil. Den var super flot
Der havde været nogle ridser fra fabrikken jeg ikke havde set som Rune havde fjernet. Så den stod spotless. Oven i det en rigtig god information om hvordan bilen skal behandles efterfølgende.
Alt i alt en super service kan varmt anbefales

28 giugno 2023

Hej Michael
Tak for de fine ord det var en fornøjelse hele vejen igennem.

En meget fin oplevelse

En meget fin oplevelse. Alle aftaler blev holdt og resultatet var bedre end forventet. Kan varmt anbefales 😊

5 maggio 2023

Hej Allan

Detailing Center

Fantastisk oplevelse at få sin bil…

Fantastisk oplevelse at få sin bil coatet hos Rune - super udført, god service.
Kan stærkt anbefales

24 maggio 2023

Hej Lars'
Tak for de fine ord.
Det var en fornøjelse at behandle din bil hele vejen igennem.

Super passioneret arbejde:)

Købte Start pakke til min Tesla model Y. Den dag jeg hentede bilen aftalte jeg med Rune at kigge forbi og få monteret PPF film. Det regnede voldsomt, og filmen ville ikke tørre. Rune bliver ved og er passioneret, det tog 1.5 time, men sad super flot, efter hårdt arebjde. Har lige hentet min bil fra Coatning, og den ser hammer godt ud. Professionelt arbejde:)

21 maggio 2023

Hej Magnus
Detailing Center

Har lige købt pakke tilbud til Tesla…

Har lige købt pakke tilbud til Tesla model y og er supper godt tilfreds med resultatet kan kun anbefale den Rune han er virkelig engageret i det han laver og er en virkelig behagelig person og god til de spørgsmål man har

10 maggio 2023

Med venlig hilsen

Da jeg købte en 11 mdr

Da jeg købte en 11 mdr. gl. bil søgte jeg efter et coating center hertil. Herved faldt jeg over Runes Center i Hedensted. Det har jeg ikke fortrudt og kan klart anbefale ham. Aldrig har jeg mødt en sådan engageret person, der sætter sig ind i dine behov/ønsker og udfører disse til mere end UG.
Jeg havde virkelig følelsen af, at min bil var hans hjertens barn, der skulle have den bedste og flotteste behandling. Og det fik den og lidt mere til.

15 marzo 2023

Hej Jørgen
Mange gange tak for din fine ord.
Med venlig hilsen

Flot bil!

Rune er passioneret, professionel og en venlig person, og har leveret et godt resultat på min bil. Stor anbefaling herfra👍🏻

17 maggio 2022

Hej Christian
Detailing Center

Detailing af din bil i ypperste kvalitet

Det er anden gang jeg har en bil forbi detailing center og resultatet er altid i top. Tog turen fra Odense hvor Rune havde bilen et par dage. På den korte tid nåede han at give bilen en dybdegående polering, keramisk coating af lak og fælge, coating af vinduer, kabine samt montering af ppf folie på udsatte steder.

Kvaliteten af det udførte arbejde er i top og Rune sætter en ære i både at forklare hvad der er gjort men ikke mindst lige så vigtig, hvordan man vedligeholder og bibeholder den optimale ydelse af hans sublime arbejde. Dette kommer specielt til udtryk i det efterfølgende vaskekursus han tilbyder kvit og frit som en den af behandlingen.

Så overvejer du en coating til din bil vil jeg varmt anbefale detailing center ved Rune! Uanset om du så kommer langvejs fra. Og kommer man langvejsfra er det intet problem, da der er mulighed for lånebil.

1 marzo 2023

Hej Rasmus
Mange tak for de meget fine ord.
Detailing Center

Seriøs virksomhed med høj faglighed

Jeg vil på det varmeste anbefale Rune og Detailing Center, når man har brug for polering, keramisk coating mv. af sin bil. Jeg kendte ikke Rune, men fandt Detailing Center på nettet, hvor jeg har fået keramisk coatet en ny Tesla Model Y. Fra første samtale til færdigbehandlet bil har jeg følt mig godt behandlet. Fagligheden er høj hos Rune, og man føler sig tryg hele vejen igennem. Rune er meget troværdig og hans passion for at pleje andre folks biler er imponerende. God information om behandlingen undervejs og om en uges tid slutter vi denne omgang af med et vaskekursus, så bilen får bedst mulige behandling af mig fremover.

4 aprile 2023

Hej Kenneth
Mange tak for de meget fine ord.

Seriøs virksomhed fra A-Z

Seriøs virksomhed fra A-Z. Fik lavet polering og keramisk coating ved Rune og alt fra kommunikationen til selve arbejdet har været til perfektion. En varm anbefaling herfra.

29 marzo 2023

Hej Martin
Det var en fornøjelse at behandle din bil og mange tak for de fine ord.
Detailing Center

Jeg fik min sorte Audi A3 poleret for…

Jeg fik min sorte Audi A3 poleret for vaskeridser, og efterfølgende keramisk coatet ved Rune.
Er meget tilfreds med resultatet, bilen står tæt på som ny. De varmeste anbefalinger herfra, går man med overvejelser om at få sin bil ordnet, er dette stedet man skal benytte. Det at der efterfølgende gives vaskekursus og rådgivning vedr. pleje af bil, viser bare hvor seriøst stedet er.
Michael Pedersen

24 marzo 2023

Detaling Center

Det er nu 10 måneder siden

Det er nu 10 måneder siden, at jeg fik en keramisk optik coating hos Rune. Jeg må sige det lever fuldt op til mine forventninger. Ikke mindst kan man mærke at Rune er meget dedikeret omkring sit arbejde, tager sig god tid til at forklare hvordan man får optimal nytte af bilens behandling. Den helt store gevinst er at det ikke er nødvendig at vaske bilen så tit, og den efter håndvask med Rune´s pleje produkt står skinnende blank. Kan varmt anbefalede en coating hos Detailing Center Hedensted.
Torry Johansen.

20 marzo 2023

Hej Torry
Mange tak for de fine ord😊

PPF, Keramisk Coating og god service

Min nye Tesla Model Y fik PPF på fronten, læsse kanter samt indstigning, polering, keramisk coating fra Gtechniq, rude coating, alt hvad hjertet begærer.
Jeg valgte Rune efter en kort snak over telefon og en tur forbi ham og endnu en snak.
Personligt føler jeg at der altid blev rådgivet med ærlighed, og snakken var helt nede på jorden. Der var både tid til spørgsmål og lidt mere indgående detaljer.

Jeg glæder mig til at skulle til et vaskekursus om et par uger, hvor bilen igen lige bliver gået igennem.

Jeg følte mig helt tryg og rigtig godt behandlet fra start til slut.

Detailing Center ved Rune har min varmeste anbefaling, og et sted jeg helt sikkert vil komme igen, kun ros herfra.

21 febbraio 2023

Risposta di Detailing Center-Bilpleje

Mange tak for de fine ord 🤩🙏

Sort til dybsort

Jeg fandt tilfældigt Rune på nettet, dejlig tæt på, da jeg bor i Vejle.
Rune gav allerede fra den første telefonsamtale indtrykket af være meget passioneret og "nørdet" (positivt ment) med hensyn til arbejdet med en bils pleje.
Jeg har en sort Volvo- ikke metallak- og den stod efter Runes behandling meget skarp - dyb sort og flot.
Jeg glæder mig til at besøge ham igen for at høre nærmere om vask af bilen.
Lånebil også et stort plus.

16 febbraio 2023

Hej Bent
Mange tak for de fine ord 😊