Hele fijne gasten om zaken mee te doen, betrouwbaar, fijn contact en komen afspraken na en zeer snelle levering,
L'azienda ha risposto
Goede ervaringen met dit bedrijf 2 mooie bureaus voor mijn kantoor gekocht, werkt prettig kwaliteit is goed kortom zou iedereen dit bedrijf aanraden.
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Top bureau
Zeer net bureau ziet er strak uit en goede kwaliteit!
Hele fijne gasten om zaken mee te doen1
Snelle levering en een top bureau
Kwaliteit goed, communicatie slecht
Kwaliteit van het materiaal is top. Communicatie een stuk minder.
De DeskPro is een echte Pro
De DeskPro van Deskna is een mooi en stevig bureau. Zelf in elkaar zetten was zo gebeurd en alles paste precies op elkaar (iets wat bij andere leveranciers nogal eens mis gaat). Bij Deskna is dat prima in orde. De motor van het bureau is heel stil en snel. Levering was conform afspraak en snel. Voor mij een ideaal bureau en ik raad dit andere mensen ten zeerste aan.
Ik had 5-sterren gegeven als ik automatisch een bevestigingsmail, factuur en track en trace had ontvangen. T&T en factuur op verzoek alsnog toegestuurd gekregen. Dit administratieve proces kan ietsje beter.
Zeer professioneel bedrijf
Zeer professioneel bedrijf. Alles klopt: van bestelproces tot aftersales.
De levering heeft iets langer geduurd…
De levering heeft iets langer geduurd dan beloofd, maar het eindproduct maakte dat meer dan goed.
Prima bedrijf om zaken mee te doen
Prima bedrijf om zaken mee te doen. De communicatie was helder en ik kreeg zelfs bericht toen mijn pakketje vertraging had.
Mooie stoel
Mooie stoel, stevig materiaal, maar de montagehandleiding mag iets duidelijker.
Ik had een vraag over het…
Ik had een vraag over het verstelmechanisme van de bureaustoel en de klantenservice reageerde binnen een uur met duidelijke uitleg.
Bestelling was binnen 48 uur in huis
Bestelling was binnen 48 uur in huis, strak verpakt en weinig tot geen schade. Zeer tevreden.
Snel geleverd en goede bureaustoel.
ze verzinnen hun 5-sterrenrecensies
Deze mensen verzinnen hun eigen 5-sterrenrecensies en zeggen dat hun bureaus goed zijn en in goede staat zijn aangekomen. Ze verkopen niet eens bureaus!!! Ze gebruiken de foto's van hun concurrenten en stelen alleen maar je geld. Ze verkopen helemaal geen bureaus! Het is belachelijk hoe mensen geen waarden hebben. Ze hebben ook een website genaamd “gofatbike.nl" die ook vreselijke recensies heeft. Koop niets bij deze oplichters!!!

Risposta di Deskna
Het bureau is heel makkelijk in elkaar…
Het bureau is heel makkelijk in elkaar te zetten en ze zijn erg klantvriendelijk.
Top service
Heb afgelopen week 2 bureau stoelen gekocht bij Deskna, een en al top service, was m’n huisnummer vergeten door te geven, werd na 10 minuten netjes gebeld & had het de volgende dag in huis.
Goede ervaringen met dit bedrijf 2…
Contact gehad met deskna
Contact gehad met deskna, dezelfde dag nog opgehaald bij de opslag va deskna goed geholpen 👍
dropship scam site
Ik kan helaas geen screenshots delen, maar dit was mijn contact met ze nadat ik ze beschuldigde van neppe reviews op hun site:
>Waarom maak jij je zo druk
>Wij zijn gwn het product aan het testen, mocht het werken kopen we heel veel in
>En verdienen we jouw jaar salaris in een dag😂
Daarnaast in de productrecensies op hun site claimen mensen een showroom te hebben bezocht die er niet is en nergens te vinden is. Als je hier op trustpilot kijkt, zie je ook dat er geen reviews zijn. Tenminste, voordat ze het briljante idee hebben om ook hier op Trustpilot reviews te faken.
Al hun personeel op de site zijn willekeurige mensen die niet eens uit Europa komen. Al hun producten zijn dropship producten die ook ergens anders te krijgen zijn. Trap er niet in.
They are SCAMMERS!!
They are SCAMMERS!!
They are completely copying all the pictrues from other websites, they say to have 4.9 Trustpilot reviews but they have 0. They dont even have Trustpilot!! Their phone number doesnt work nor customer service. Please stay away from this website!!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.