Designstoel Nederland Recensioni 5

3,1

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili

Scritti dall'azienda

Replica Designmeubelen voor een betaalbare prijs. Wij verkopen hoogwaardige replica's van onder andere Charles en Ray Eames, Arne Jacobsen en meer.

3,1

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Valutata 3 stelle su 5

Lange wachttijd en veel onduidelijkheid

We hebben 4 stoelen besteld en betaald. Nog niets ontvangen. We proberen hen te bereiken via mail, contactformulier en telefonisch. We krijgen geen antwoord.

Ook geen mail of track & trace ontvangen. Ondanks de reactie hieronder geen antwoord van de support.

Update : Uiteindelijk stoelen ontvangen na 4 weken. Ok

12 luglio 2023
Non scritta su invito

Dag SDB,

Bedankt voor uw bericht.
Uw order kan vanaf volgende week dinsdag/woensdag geleverd worden aan u. Als het goed is, heeft u hier ook bericht over gekregen.
Wanneer de stoelen geleverd onderweg gaan, ontvangt u ook netjes een track en trace code.

Graag hoor ik nog even van de mail van u,

Groeten,
Designstoelnederland

Valutata 1 stelle su 5

Ik zou dit bedrijf niet vertrouwen

Ik heb hen al verschillende keren proberen te bereiken en berichten gestuurd omdat ik vragen had over een van hen producten, maar heb nooit een antwoord gekregen. Ik vind ook geen informatie terug over dit bedrijf. Bestaat het wel echt?

1 maggio 2023
Non scritta su invito

Dag Lil,

Bedankt voor uw bericht.

Vanaf maandag 08.30 zijn wij weer telefonisch bereikbaar voor al uw vragen!

Bedankt,

Bas

Valutata 1 stelle su 5

Firma Design42 WAARDELOOS.

Meer dan 2 weken geleden 2 design eetkamerstoelen besteld. Hiervan geen bevestiging of wat dan ook terug gehad. Na een paar dagen werd het bestelde geleverd echter beschadigd en de foutieve kleur.

Met veel moeite en dreiging met rechtsbijstandverzekering kreeg ik te horen dat de beschadigde stoelen opgehaald zouden worden en dat vanaf 15-12 de nieuw te leveren stoelen verstuurd zouden worden.

Echter ook nu werd er op 15-12 niet gecommuniceerd waarna ik weer contact met de firma zocht. Hierop hebben ze donderdag 16-12 een zending bij DHL aangemeld maar deze is tot op vandaag 18-12 niet ontvangen door DHL.

Aangezien ik alle vertrouwen verloren heb in deze firma heb ik een email gestuurd dat ik de zaak overdraag aan de ARAG om de koop te ontbinden en mijn betaling terug te storten op mijn bankrekening.

Als het had gekund had ik zelfs niet één ster willen geven zo slecht is dit.

18 dicembre 2021

Risposta di Designstoel Nederland

Erg vervelend om te horen. Helaas zijn wij niet de firma Design42. Graag daarom ook deze review verwijderen. U kunt altijd de gekochte producten bij ons aankopen. Hopelijk heeft u dan een betere koopervaring.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più