Undersøg kvaliteten af dit køb. Varerne kan jo også være meget billigere end andre steder. Min erfaring! Selvfølgelig er kvaliteten derefter. Jeg vil dog give jer 4 stjerner for hurtig levering og re... Leggi di più
Stort udvalg, lækker hjemmeside med mange flotte produkter. Betjening/vejledning fungerer bare…! Kan varmt anbefale dette firma, har handlet her flere gange, altid blevet betjent super flot.
Til Design Garagen! Tak for et fremragende køb. Produktet er af fineste kvalitet, handelen var nem at gennemføre og det tog ikke lang tid, før jeg havde modtaget varen. Jeg vil gerne anbefale firmaet... Leggi di più
VELKOMMEN HOS DESIGNGARAGEN Vi er her fordi vi elsker møbler og møbeldesigns. Men vi er her i ligeså høj grad, fordi vi ønsker at give dig en speciel oplevelse. Vi sætter ærlighed og gennemskuelighed højt, hvad enten det drejer sig om pris, service eller kvalitet. Den gode kundeoplevelse er altafgørende for os. Vi har et bredt udvalg af møbelklassikere fra verdensberømte danske og udenlandske designere til både dagligstuen, spisestuen, kontoret og konferencerummet.
Ulstrupvej 33, 8870, Langå, Danimarca
- 71 99 22 46
- webshop@designgaragen.dk
- designgaragen.dk
Ha risposto al 44% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Hurtig levering og varen lever op til…
Hurtig levering og varen lever op til forventningerne.
Hurtig og effektiv 😃
Jeg købte 6 sorte læderhynder til…
Jeg købte 6 sorte læderhynder til Trinidadstole.
Efter et par år begynder de at flosse i kanten og man kan pille “læderet” af i små bidder. Det er ikke i orden til den pris.
Vh
Susanne Marie
Kort leveringstid.
Kort leveringstid.
Produkterne lever fuldt op til mine forventninger
Jeg har bestilt hynden til stol CH23 og…
Jeg har bestilt hynden til stol CH23 og fik mindre hynde til stol CH24
Man kan returnere den kun mod betaling????
De sendt hynden uden følge seddel så man ved ikke hvad de har sendt i virkeligheden.
Man kan ikke kontakte kundeservice, fordi de påstår at de har en omstrukturering og kan ikke tage telefon i dag ???? Jeg har ringet i mange dage og har hørt den samme besked.
Utroværdig firma
Anbefales ikke
Jeg bestilte læderhynder til mine BM1 stole med succes
Jeg bestilte læderhynder til mine BM1 spisebordsstole hos DesignGaragen på deres hjemmeside og fik hynderne efter kun 1½ dag. Jeg havde været meget i tvivl, da prisen er meget gunstig, men kvaliteten er helt i top og hynderne passer på stolene. Tak for den gode kvalitet og pris.
fin service
Stolehynder.
Hynderne er flotte og til rimelig pris, og blev leveret hurtigt,
God hjemmeside og gode produkter samt…
God hjemmeside og gode produkter samt hurtig levering.
Fin vare til en rimelig pris og…
Fin vare til en rimelig pris og lynhurtig levering, bedste anbefaling.
Her vil jeg købe igen
Hurtig levering og fantastisk produkt til den rette pris
God kvalitet
Hurtig levering. Virkelig flotte hynder og god kvalitet
Hurtig levering
Hjælpsom og hurtig
Hurtig svar på spørgsmål og levering efterfølgende dag.
Har bestilt hynder til folkestolen
Har bestilt hynder til folkestolen. Fik straks besked at bestilling var modtaget og at jeg ville få besked igen når de var afsendt . Hynderne kom dagen efter . De er flotte og passer perfekt 👍
Hurtig levering og produkt lever op til…
Hurtig levering og produkt lever op til forventninger
Kvaliteten af hynderne lever op til…
Kvaliteten af hynderne lever op til prisen. De kom hurtig, som lovet.
Flotte hynder til en god pris og i god…
Flotte hynder til en god pris og i god kvalitet. Hurtig levering tilligemed. Kan varmt anbefales.