Design & Wijn Amsterdam Recensioni 39

TrustScore 5 su 5

4,8

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede service. Er was een vraag over de levertijd en ik kreeg direct een persoonlijk antwoord met de belofte dit snel op te volgen en op te lossen. Vervolgens werd de bestelling geleverd, volled... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel fijn contact. Ik had zelf ene fout gemaakt bij de soort levering ( afhalen of bezorgen). Binnen ene dag geregeld en een fantastische wijnstandaard van mooi marmer ontvangen

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

We kregen een zeer persoonlijke proeverij. zewer gastvrij en verrassende mooie wijnen.

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Enoteca

Scritti dall'azienda

Bij Design & Wijn draait het niet alleen om wijn, maar om de totale beleving. We zijn trots op onze selectie van Nederlandse kwaliteitswijnen, zorgvuldig gekozen om elke sip bijzonder te maken. Bij ons gaat het om meer dan alleen drinken; het draait om het ontdekken van smaken, het delen van verhalen en het vieren van het leven. Bezoek onze fysieke winkel in hartje Amsterdam en ontdek hoe we wijn een nieuwe betekenis geven, lokaal, persoonlijk en altijd met een vleugje innovatie. Proost op nieuwe avonturen en heerlijke smaken!

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Great choice

Great choice, friendly team and quick delivery.

27 marzo 2025

Risposta di Design & Wijn Amsterdam

Thank you for the nice review!

Valutata 5 stelle su 5

Mijn vriend en ik hebben super veel…

Mijn vriend en ik hebben super veel geleerd over hoe je wijn proeft en de wijnen zelf. Wij vonden het heel interessant en je merkt dat Diederik veel kennis heeft. Hij kan je op een leuke manier alles over de wijnen vertellen. De nieuwe locatie zag er mooi uit, met oog voor detail.

Wij hadden de wijnproeverij royale met heerlijke delicatessen die ook goed pasten bij de wijnen die we kregen.

Wij zouden hier graag terug komen als de winkel ook af is. Een date om nooit te vergeten.

29 marzo 2025

Risposta di Design & Wijn Amsterdam

Bedankt voor deze ontzettend leuke en positieve review! We wensen jullie nog heel veel leuke dates toe en zien jullie binnenkort graag terug in onze nieuwe winkel! (Nog de laatste loodjes)

Valutata 5 stelle su 5

Geleverd wat geleverd moest worden

Geleverd wat geleverd moest worden, met een aardig kaartje erbij; dat was een leuke verrassing.

24 gennaio 2025

Risposta di Design & Wijn Amsterdam

Bedankt voor de mooie review en veel plezier van de producten. Groet, Team Design & Wijn <Rose

Valutata 5 stelle su 5

Hophoutthee! Dé alcoholvrije ontdekking!

Mooie wijnen en aardige, enthousiaste mensen! Mijn interesse is in de alcoholvrije Hophoutthee. Een aanrader!

5 dicembre 2024

Risposta di Design & Wijn Amsterdam

Bedankt voor de leuke review. De HopHoutThee vinden we zelf ook echt fantastisch. Groet! Team Design & Wijn

Keurig verzorgde verzending

Keurig verzorgde verzending! Dat valt echt op. Minpuntje voor ongeduldige bestellers: DPD neemt de tijd.

14 marzo 2024

Risposta di Design & Wijn Amsterdam

Bedankt voor de mooie review Nico. We zullen volgende keer een paar hete pepertjes voor de bezorgdienst meesturen, wie weet! 🌶️ ⚡

Geweldige service

We hadden een fysieke cadeaubon besteld als verjaardagscadeau, maar de bezorgdienst liet ons allemaal in de steek :-(
Door het meedenken en snel handelen van Design & Wine (Rose) is de cadeaubon nog op tijd ontvangen. Ik kijk er naar uit om bij hun met mijn vriendin de wijnproeverij te komen doen!2

12 gennaio 2024

Risposta di Design & Wijn Amsterdam

Bedankt voor deze mooie review Marleen! Heel blij dat het toch nog goed is gekomen ondanks de haperende postdienst. We kijken er heel erg naar uit om de proeverij te hosten. Tot snel en santé! Groetjes Rose

Beste Anne,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je blij bent met onze service en snelle levering.
Hopelijk tot een volgende bestelling.

Diederik

Valutata 5 stelle su 5

Goed advies voor een zelf…

Goed advies voor een zelf georganiseerde wijn proeverij. De wijnen waren ook erg lekker allemaal.

9 aprile 2023

Risposta di Design & Wijn Amsterdam

Erg fijn om te horen dat de wijnen goed in de smaak zijn gevallen. Ik vond het leuk om te helpen met het maken van de selectie voor de proeverij. Mocht ik ooit nog bij zoiets kunnen helpen dan hoor ik het heel graag. Groet, Diederik (mede-eigenaar / vinoloog)

Valutata 5 stelle su 5

Een feestje om te ontdekken!

Ontzettend vriendelijk en gastvrij! Heerlijke wijnen in intieme setting, persoonlijk contact kleine onderneming en de vinoloog kan heel goed adviseren waarvan ik niet wist dat ik het lekker zou vinden. Een feestje om deze plek te ontdekken!

8 aprile 2023

Risposta di Design & Wijn Amsterdam

Bedankt voor deze hele leuke review, hopelijk tot snel!

Valutata 5 stelle su 5

Super lekkere wijn en top service!

Super lekkere wijn, in een bijzondere jasje! De sfeer tijdens de proeverij was supergezellig, de eigenaren waren super attent, vriendelijk, echt een aanrader!

17 febbraio 2023

Risposta di Design & Wijn Amsterdam

Beste Guillaume, bedankt voor je review en fijn om te lezen dat je het naar je zin hebt gehad.
Hopelijk tot snel weer.
Groeten,
Diederik
Design & Wijn

Nederlandse wijn tip

Wat een heerlijke wijnwinkel in het hartje van Amsterdam met proeflokaal. Tof dat ze alleen Nederlandse wijnen verkopen, de eigenaren hebben veel kennis en kunnen je uitgebreid advies geven. En heel leuk! Ze hebben ook hun eigen wijn!

6 gennaio 2023

Risposta di Design & Wijn Amsterdam

Bedankt voor de leuke review Florieke!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più