Wij zijn onwijs goed geholpen met hele enthousiaste mensen. Catharien is onwijs gezellig en heeft verstand van wat ze doet en denkt heel erg met je mee. Ze luistert ook naar wat je zegt en onthoud het... Leggi di più
Zou eigenlijk 5 sterren willen geven voor de tweede verkoopster, maar slechtere ervaring met verkoopster nummer 1, dus vandaar 4 sterren. Waren bijna weg gegaan omdat volgens eerste verkoopster bepaa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij waren voor de aanschaf van eetkamerstoelen 2x in de showroom. Mevrouw Saskia herkende ons. Ze heeft onze vragen beantwoord en advies gegeven en nam de tijd voor ons. Een zeer prettige en goeie ser... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij werden geholpen door Ingrid van Bakel. Zij was erg geduldig en heeft ons goed geadviseerd mbt kleuren en materialen. Ze heeft duidelijk ervaring in deze branche. Wij komen zeker terug bij Ingrid e... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Kom gezellig langs op de woonboulevard Cruquius en ontdek de nieuwste collecties van grote meubelmerken. Gratis interieuradvies, 12000 m2 Wooninspiratie en gratis parkeren. De Ruijtermeubel is elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.
Spaarneweg 24, 2142 EN , Cruquius, Paesi Bassi
- 023 548 1000
- info@deruijtermeubel.nl
- deruijtermeubel.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Gijs
Wij zijn zeer goed geholpen door Gijs bij het uitzoeken van een hoekbank. Hij dacht met ons mee en gaf eerlijk zijn mening.

Risposta di De Ruijtermeubel
Mooie winkel, goed advies en service.
Ruimte keus aan meubels en bekleding.
Zeer vriendelijk en professioneel geholpen.
Een mooie bank en fauteuil gekocht.

Risposta di De Ruijtermeubel
Klantvriendelijk en goed gevoel!
Voor de derde keer in een maand tijd naar de Ruijter geweest, voor zowel eetkamerstoelen als een nieuwe bank.
Supergoed geholpen, door ‘meneer Martin en mevrouw Catharien’. Namen de tijd voor ons, waren zeer behulpzaam en eerlijk over soorten stof en leer. We hebben meerdere meubels geprobeerd en samen besproken.
Hebben hier een goed gevoel over en hopen dat de meubels gauw komen!

BAENKS eetkamertafel
Goed geholpen door Jill.
Goed meedenkend wat betreft het uitzoeken van de kleur van de eetkamertafel.
Goedlachs en heel spontaan.
Heel blij met onze aankoop!
Appeltaart bij de koffie en als afsluiter een borrel box.
Doen ze goed!

Mooie winkel
Goed geholpen door Svenja bij het uitzoeken van eetkamer stoelen. Door haar advies en meedenken zijn we tot een mooi resultaat gekomen. En een borrelbox om het te vieren.

Risposta di De Ruijtermeubel
Verkoopster Jill nam alle tijd voor ons
Wij gingen voor een bank kijken met een bepaald model in gedachten. Verkoopster Jill nam alle tijd om precies die bank voor ons samen te stellen. Met veel geduld legde ze uit wat ze deed, er kwam een ontwerptekening die volledig aan onze wensen voldeed. Ja en ook koffie met appeltaart en bij het afscheid een heerlijke borrelbox. Een dagje uit!

Risposta di De Ruijtermeubel
Hele fijne service van de medewerkster.
Hele fijne service van de medewerkster.
Ons goed geïnformeerd over de aankoop van de bank.

Risposta di De Ruijtermeubel
Super prettig en professionele…
Super prettig en professionele benadering van Martin in Cruquius! Daarnaast leuke originele attentie van een super verzorgde borrelbox!
Dus hele fijne ervaring en verrassend goed assortiment !

Prettig en deskundig geholpen
Prettig en deskundig geholpen. Geslaagde aankoop.

Risposta di De Ruijtermeubel
Prachtig bedrijf met hele goede adviseurs
Het is de 2e keer dat wij meubels kopen bij de Ruitermeubel. Het is een mooi bedrijf. De meubels zijn heel goed en overzichtelijke neergezet en de ruimtes sfeervol ingericht. Wij werden super vriendelijk geholpen en krijgen heel goed advies van Jill, de verkopster.

Heb een probleem met een salon tafel
Heb een probleem met een salon tafel
Tel contact gehad 3 dagen geleden
U wordt terug gebeld ! Helaas, staat dus nog steeds in de verpakking

Goede ervaring.
Gijs hielp ons zondag 15/10 vlot, kundig, geduldig en met humor. Een fijne ervaring en een wijntje toe! Was iedere verkoper maar zoals Gijs, wees zuinig op hem.😀We kijken uit naar januari, mooie bank + fauteuil! Lekker zitten!

Voor herhaling vatbaar.
We werden heel vriendelijk ontvangen door Jill. Zij liet ons rustig rondkijken. En gaf desgevraagd goede duidelijke informatie. Voor ons een eerste contact met De Ruijter en zeker voor herhaling vatbaar. We kijken uit naar de levering van onze stoel.

Risposta di De Ruijtermeubel
Mooie winkel en heel fijn geholpen door Catharien
Mooie winkel en heel vriendelijk personeel. Na ontvangst genoten van een lekker bakje koffie met appeltaart met slagroom. Wij zijn super fijn geholpen door Catharien en stelden haar professionele mening zeer op prijs. We zijn dan ook blij dat wij haar advies hebben opgevolgd en hebben een prachtige hoekbank gekocht zoals opgesteld in de winkel.

Risposta di De Ruijtermeubel
Prima geholpen door Lisa en Han.
Prima geholpen door Lisa en Han.
Goed meegedacht en verschillende opties laten zien.
Lisa gaf de voorzet en met Han werden de bekende puntjes op de i gezet.
Ja wij kunnen met een gerust hart De Ruijtermeubel aanraden.

Risposta di De Ruijtermeubel
Ouderwets klant is koning.
Het begon al bij binnenkomen. Zeer vriendelijk ontvangst en mooie uitstraling. Medewerkers stralen plezier uit. Heel prettig!
Voorts uiterst deskundig en vriendelijk geholpen door Jill. Helpt bij keuzes maken en geeft goede tips.
En als klap op de vuurpijl nog een heerlijke borrelbox mee naar huis gekregen.

Professioneel advies
Rustig, professioneel advies gekregen van Jill.
Alle tijd werd er genomen om onze keuze voor een fauteuil te begeleiden.

Super fijne winkel
Hele fijne ervaring in de winkel. Werden goed geholpen en er werd goed naar onze wensen geluisterd. Vriendelijke medewerkers en al met al een hele fijne sfeer.

Top meubelwinkel
Geduldige dame die ons goed hielp en met ons meedacht

Vriendelijk en Behulpzaam
Wij zijn geholpen door styliste Lisa en verkoopster Catharien. Beide voelen goed aan wat wij wilde en gaven ons goed advies. Beiden dames waren behulpzaam, vriendelijk, heel erg toegangklijk en hadden alle tijd voor ons.
Wij kijken uit naar het levering van onze nieuwe meubels.