Na twintig jaar allerlei make up merken gebruikt te hebben (Chanel, Dior, L'Oréal, etc.) blijk ik plotseling allergisch te zijn voor vrijwel alle make up (de parabenen, geur- en conserveermiddelen eri... Leggi di più
Heb al vaker iets besteld bij dermarolling. Veel keuze en leuke aanbiedingen. Deze keer bestelde ik een nagellak koffertje mee. Het schuimrubber wat in het koffertje zit bleek gescheurd. Kan niemand i... Leggi di più
Na betaling van een bestelling mailde Dermarolling dat één product niet leverbaar was. Een aantal dagen later berichtte DHL via de app een bezorgtijdslot. Binnen dat tijdslot mailde DHL dat ze... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Netjes gemaild nadat product niet meer op voorraad was. Afgesproken producten hierna netjes ontvangen. Alleen is 1 zak met wax beads open gescheurd aangekomen en heb ik dus bijna heel de zak kunnen we... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Als je op zoek bent naar producten die jouw lichaam en huid in perfecte conditie houden dan ben je bij Dermarolling.nl aan het juiste adres! Wij bieden het meest complete assortiment aan voor je gezicht, lichaam, huid- en haarverzorging. Daarnaast bieden wij een groot en gevarieerd assortiment aan de populaire dermarollers. ✔ Gratis thuis vanaf €40.- in NL ✔ Meer dan 13.000+ Positieve reviews ✔ Veilig shoppen Thuiswinkel keurmerk ✔ Alle afleveropties opties via PostNL. ✔ Voor 14:00 besteld, Vandaag verzonden!
Paesi Bassi
- dermarolling.nl
Ha risposto al 10% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Zaterdagavond besteld
Zaterdagavond besteld, maandagavond keurig geleverd. Over hoe hypoallergeen deze gellaks zijn kan ik nog niks zeggen ik heb ze nog niet getest.
Sinds 27 februari aan het wachten
Op 27 februari een bestelling gedaan. Na weken wachten had ik nog niks binnen. Contact opgenonen via de telefoon en mij werd verteld dat een artikel waar 2-5 dagen levertijd op stond, er nog steeds niet was. Ze hebben de andere producten keurig opgestuurd toen maar dat ene product ben ik nog steeds op aant wachten. Niemand die je op de hoogte houd en hun contact pagina is ook nog steeds onbereikbaar. En ik ben gewoon niet vaak in de gelegenheid om te kunnen bellen. Schiet niet op dit.

Bizar
Heb een week geleden besteld niks meer gehoord en ze reageren niet op de mail...
Erg slechte communicatie, voelt als een scam. Zelfs de contact pagina op de site is onbereikbaar.

Risposta di Dermarolling.nl
Geen pakket ontvangen en geen geld…
Geen pakket ontvangen en geen geld terug ontvangen. Geen reacties op e-mails oid. Ik bestel hier nooit meer.

Risposta di Dermarolling.nl
nagellak met TOTAAL verkeerde kleur, product na een maand nog niet binnen
Op 7 februari heb ik een aantal producten besteld. Op één van de producten zat twee tot vijf dagen levertijd. Dus ik heb de klantenservice bericht of de ander producten alvast verstuurd konden worden, dit kon en die producten heb ik een twee dagen later ontvangen. Maar het product met 2/5 dagen levertijd heb ik een maand later nog steeds niet. Ik heb nog niks gehoord en de klantenservice is ook niet bereikbaar. Elke keer dat ik naar de “contact” pagina op hun website wil, krijg ik een error.
Ook had ik een groene cateye nagelak besteld maar deze is helemaal niet groen. De lak is meer grijs met een beetje blauw er in. Totaal niet zoals de foto.
Update 29 maart:
Vandaag het is het missende product binnen gekomen. Super blij mee, bedankt!

Vlotte vriendelijke klantenservice
Er was een verkeerd product geleverd, maar dit werd keurig opgelost
Slechte afhandeling retour
Ik wacht al 3 weken op het verwerken van een retour en het bijwerken van mijn factuur. Ik retourneerde 1 van de 3 artikelen, 3 weken later is deze nog steeds niet verwerkt op de factuur bij Riverty waardoor ik herinneringen ontvang omdat ik "in gebreke" blijf. Ik ga deze factuur niet vooruit betalen aangezien ik dan niet weet of en wanneer ik mijn geld terug ga krijgen.
1 ster omdat de levering snel was.

Niks ontvangen..
Niks ontvangen..
Na meerdere malen contact opnemen, heb ik niks meer vernomen en is mijn oder nooit aangekomen.

Waardeloze laatste bestelling
Wacht ruim al 2,5 maand op het laatste deel van mijn bestelling!
Verschillende artikelen besteld, aantal dagen later nog geen pakket, contact opgenomen en toen werd mij verteld dat ik niet gekozen had voor een deellevering en er een artikel niet leverbaar is. Vriendelijk verzocht een deelzending aan te maken waarna mijn bestelling enkele dagen later arriveerde. Maar dat is niet alles helaas.
Een van de producten kwam kapot aan, dit aangegeven via de mail en enkele dagen later had ik een nieuw product.
Toen ik mijn artikelen bestelde was alles op voorraad (ik koop nooit dingen die niet leverbaar zijn) op mijn bestelbevestiging die je na je bestelling in je mail krijgt staat achter elk artikel 'leverbaar'. Logisch dat ik dus niet voor een deelbestelling heb gekozen.
Nu zijn we dus ruim 2,5 maand verder, heb ik meerdere malen mailcontact gehad over waar het laatste artikel blijft maar steeds wordt mij verteld dat dit product over 1 a 2 weken weer leverbaar is en op de post gaat.... niet dus.
Telefonisch contact gehad waarbij de mevrouw aan de lijn verteld mijn verhaal door te zetten naar het hoofdkantoor maar ook hier nog niks van gehoord.
Communicatie tussen personeel loopt ook langs elkaar heen, zo heb ik in later mailtje alweer de vraag gehad waarom er geen deelzending is aangemaakt en dat er een product niet op voorraad is, daarop ben ik zelf zo netjes en eerlijk geweest om te antwoorden dat ik mijn andere artikelen al had ontvangen omdat een collega van persoon X deze al via een deelzending had opgestuurd.
Geen compensatie voor lange wachten, geen updates over je product, niks. Mogelijkheid was geld terug of wachten op product.
Heb eerder bij dit bedrijf besteld maar winkel in de toekomst wel ergens anders.

Nooit iets ontvangen
Ik deed 9 nov mijn bestelling voor meerdere dermarollers. Op 29 nov maar eens contact opgenomen waar het bleef. Werd mij verteld dat de producten niet leverbaar waren. Eigenlijk hoort dan op de website te staan: niet op voorraad. Er werd beloofd mij een deellevering te doen van de roller die wél op voorraad was Nu is het 4 januari en ik heb nog niks. Ik ben nog geen een keer vanaf 9 nov op de hoogte gehouden. Behalve toen ik zelf eens per mail contact opnam. Maar daar kreeg ik misleidende info; dat ik de deellevering zou krijgen en het andere zou binnen 2 weken komen. Ik bestel hier niet weer. Het zijn dure dermarollers op deze manier, want ik heb keurig gewacht maar moet ze nu elders bestellen.

Risposta di Dermarolling.nl
Super snel verzonden en goede kwaliteit…
Super snel verzonden en goede kwaliteit product voor scherpe prijs.
Misleidende info dat artikelen…
Misleidende info dat artikelen beschikbaar zijn, maar duurt al twee weken zonder info. Blijkt overgenomen te zijn.
Jammer.
Hele slechte service
Hele slechte service. Mijn pakket niet ontvangen. Ben al 8 dagen bezig via mail en telefonisch. Ik krijg steeds maar te horen dat ik het nog even af moet wachten. Was vaste klant, maar dit was mijn laatste bestelling!
Vaak uitverkocht
Vaak uitverkochte artikelen/producten maar verder zijn de producten goed.
Duidelijke website
Duidelijke website, snelle levering tegen de laagste prijs. Enig klein puntje: de levering aan huis werd niet vooraf aangekondigd.
No parcel no money
I send a few e mail on the adres infodemarolling.nl and also message on Instagram, I don't receve any information, nothing about my parcel or refund money.

Verschrikkelijk
Mijn favoriete merk Cosmetics en XFEM nagelproducten, gewoon al maanden op uitverkocht zien staan. Al 2 maanden als commentaar krijgen dat de producten terug aangevuld gaan worden maar dat de shop overgekocht is. Dan komen ze met een nieuw merk yoshi op de proppen , het enige merk dat aangevuld wordt en dat totaal niet dekt, de topcoat die een hele lopende substantie heeft. Deze webshop heeft al zijn pluimen verloren. Ik vind het jammer dat ik door jullie nieuwe merken ben moeten gaan uittesten terwijl ik zo tevreden was met Cosmetics zone en XFEM

Risposta di Dermarolling.nl
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.