Valutata 5 stelle su 5

De peri bottle en de witch hazelspray zijn echte aanraders!! Met de bottle spoel je alles gemakkelijk schoon na een toilet bezoek en de spray werkt echt heel verkoelend en verzachtend. Ik ben blij dat... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De siliconen pleisters hebben mij echt enorm geholpen. Ik vind dat iedereen deze standaard zou moeten hebben! Mijn wond was na de keizersnede ontstoken en het is een pittige periode geweest. Op advies... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bij mijn eerste kindje geen box gekocht, maar heb het mezelf dit keer wel gegund en ben er erg tevreden over! Het verkoelende maandverband en de herbruikbare zoogcompressen & peri bottle zijn echt top... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Over het algemeen echt super blij met de producten uit de box. De peribottle, koelpads, sheabutter en kraamverbanden heb ik veel aan gehad. Enige waar ik niet zo enthousiast over ben zijn de wasbare z... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere

Scritti dall'azienda

Alles wat je nodig hebt voor een snel herstel na de bevalling en een heerlijke kraamtijd

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,7

Tutte le recensioni

107 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Top producten!
Dat dit niet in het standaard kraampakket zit?

De peribottle is gewoon heel erg handig en
De witch hazel was zeer fijn als pijnverlichter en 'rustig' maken. Handig in gebruik en echt een fijn product. Ruikt ook lekker :)

Ik kan de postpartumbox echt aanraden!

23 febbraio 2025

Fantastisch en ONMISBAAR!

Door de postpartum box heb ik echt weinig tot geen last gehad!
De witch hazel spray is echt fantastisch en de peri bottle is onmisbaar!
De verkoelende pads zijn ook echt een uitkomst zowel voor de zwelling daar beneden als die voor de stuwingen

2 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik raad deze box iedereen aan!

Love de peribottle en de zoogcompressen! Ook de cold packs en de witchhazel spray hebben voor verlichting gezorgd! Zo blij dat ik deze box heb aangeschaft. Klein puntje, ik vond het kraamverband onprettig zitten, het voelde hard en stug.

25 febbraio 2025

Top producten!

De kalmerende spray was erg fijn om in de kraamweek de boel te verzachten! Ook de peribottle had ik niet willen missen om het toilet bezoek wat aangenamer te maken!

8 febbraio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Super service en fijn uitziende producten

Om te beginnen had ik het pakket savonds besteld en was het de volgende dag al binnen! Het kwam met strik en al ingepakt en de spulletjes zien er kwalitatief goed uit. Ik hoop zo dat het een groot verschil maakt tijdens mijn herstel als ik ben bevallen. Het formulier dat is bijgeleverd is erg handig welke producten er in de doos zitten en waarvoor ze dienen. Ik ben blij dat ik de box ruim vantevoren al binnen heb!

18 febbraio 2025

Praktisch & gemakkelijk

Heel fijn om niet na te hoeven denken en gefragmenteerd allerlei spullen in huis te hoeven halen, maar gewoon een goed gevulde doos te ontvangen met daarin meer dan alles wat je nodig hebt voor de eerste fase na de bevalling.

25 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Voor een aangenamere kraamtijd!

Deze producten zou iedereen standaard in z'n kraampakket moeten hebben! Ze hebben er in mijn kraamweek en ook daarna nog met kolven voor gezorgd dat ik veel minder pijn heb ervaren en me veel eerder fit voelde, dan bij mijn eerste 2.

Ik raad ze dan ook iedereen aan, het is echt de moeite waard!

14 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

echt te veel geld voor eigenlijk zoogcompressen die lekt altijd?

Allebei coldpads (borst en de andere) gingen lekken na het eerste gebruik (bij laten afkoelen daarna gevouwen en gelijk gingen ze lekken).
Witchhazel spray heeft meer pijn en irritatie gedaan dan geholpen. En het sheabutter creme heeft mij een schimmel gegeven dus echt te veel geld voor eigenlijk zoogcompressen die lekt altijd?

5 gennaio 2025
Logo di De Postpartumbox

Risposta di De Postpartumbox

Hoi Myriam, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met de producten. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden, en we vinden het belangrijk om hier goed naar te kijken.

Het hoort absoluut niet dat de coldpacks gaan lekken na één keer gebruik. We willen dit graag verder onderzoeken en samen naar een oplossing zoeken. Zou je ons een mail kunnen sturen met een foto en je bestelnummer?

Wat betreft de Witch Hazel Spray en Shea Butter, deze reacties hebben we nog niet eerder gehoord. We vinden het erg vervelend dat je er geen goede ervaring mee hebt gehad. Mocht je hier verder over willen praten of als we iets voor je kunnen betekenen, stuur vooral een mailtje naar info@depostpartumbox.nl. We helpen je graag verder!

Hele fijne box

Hele fijne box, waardoor je alles direct bij de hand hebt. Coolpacks zijn heel prettig en praktisch, vormen zich fantastisch naar je lijf. Vaginale douche werkt top en doet wat het moet doen. Overige inhoud komt goed van pas en was heel fijn om gewoon achter de hand te hebben.

27 gennaio 2025

Cadeautje voor jezelf

Wauw, wat een mooi cadeautje voor mezelf! De doos met alle producten zo mooi verpakt, zorgen er voor dat ik gewoon zin krijg om de producten te gebruiken (ja hoe gek is dat?)! Ik heb even getwijfeld over de aanschaf van de box, maar het vertrouwen dat de box mij geeft voor een goede kraamtijd maakt de aanschaf het nu al waard!

22 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik heb mijn kraamtijd als erg fijn ervaren met deze producten

Zo blij dat ik voor deze post partum box ben gegaan. In het begin twijfelde ik vanwege de kosten, maar dat was het uiteindelijk zo waard! Ik heb mijn kraamtijd als erg fijn ervaren met deze producten. Ik was wat sceptisch over het witchhazel spray, maar we (de kraamverzorgster en ik) zijn erg verbaasd over de goede werking. :)

Ook het bedrijf is fijn. Ik heb het pakket op het laatste moment besteld en het was op tijd binnen

22 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Helaas kwam mijn witch hazelspray half…

Helaas kwam mijn witch hazelspray half leeg aan, zonder bescherming in de enveloppe verstuurd en daardoor waarschijnlijk leeg gelopen tijdens transport. Jammer want het is redelijk duur.
Nadat ik een review op Trustpilot heb geschreven kwam er vrijwel meteen een e-mail binnen van de postpartumbox dat ze een nieuwe spray hebben opgestuurd. Uitstekende service dus. Deze spray kwam in een doosje aan en lijkt een betere verpakkingsmateriaal te zijn dan een envelop. Zo heeft de PPBox ook wat geleerd.

7 gennaio 2025
Logo di De Postpartumbox

Risposta di De Postpartumbox

Hoi Kim, wat mega balen dat de spray is gaan lekken. Dat is zeker niet de bedoeling! Gelukkig horen we dit niet vaker. Vanzelfsprekend sturen we je meteen een nieuwe Witch Hazelspray toe, je ontvangt hem morgen. Mocht er onverhoopt nog eens een keer iets misgaan in de toekomst, kun je ons altijd mailen op info@depostpartumbox.nl zodat we het zo snel mogelijk kunnen oplossen. Ik wens je alvast een fijne kraamtijd!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più