De peri bottle en de witch hazelspray zijn echte aanraders!! Met de bottle spoel je alles gemakkelijk schoon na een toilet bezoek en de spray werkt echt heel verkoelend en verzachtend. Ik ben blij dat... Leggi di più
De siliconen pleisters hebben mij echt enorm geholpen. Ik vind dat iedereen deze standaard zou moeten hebben! Mijn wond was na de keizersnede ontstoken en het is een pittige periode geweest. Op advies... Leggi di più
Bij mijn eerste kindje geen box gekocht, maar heb het mezelf dit keer wel gegund en ben er erg tevreden over! Het verkoelende maandverband en de herbruikbare zoogcompressen & peri bottle zijn echt top... Leggi di più
Over het algemeen echt super blij met de producten uit de box. De peribottle, koelpads, sheabutter en kraamverbanden heb ik veel aan gehad. Enige waar ik niet zo enthousiast over ben zijn de wasbare z... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Alles wat je nodig hebt voor een snel herstel na de bevalling en een heerlijke kraamtijd
Sweelinckstraat 9, 4102 BT, Culemborg, Paesi Bassi
- 085 36 964 08
- info@depostpartumbox.nl
- depostpartumbox.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Prachtig pakket!
Prachtig pakket! Vriendin kan elk moment bevallen en ze deelden op Instagram hoe graag ze dit pakket eigenlijk wilden. We hebben ze dus stiekem gekocht, volgende dag binnen! ❤️🙏🏼 met een leuke strik erop, dus we pakken de doos en al in met papier! Prachtige artikelen die elke moeder verdient, het feit dat dit bestaat is gewoon geweldig! Iedereen verdient zo'n mooi pakket! Ze gaat er ontzettend blij mee zijn, dankjewel! 💙
Verrassend al toen ik pakket ontving…
Verrassend al toen ik pakket ontving met een mooie roze strik. Zijn niet de leukste dingen om te kopen maar wel heel erg nodig en dit maakt het dan toch echt wat prettiger. Kadootje aan jezelf. Inhoud top, mooie verpakkingen super set die kaart en alle uitleg op 1 overzicht. Ik ben helemaal fan.
Lovely products for a smooth recovery
I ordered the Hazelspray & the belly-band, both great products which contributed to a smooth recovery. Would definitly recommend (also, delivery was really fast, next day it was in house)
Postpartum helden
Witch hazel werkte prettig rook lekker en gaf verkoeling…. Hulde aan de peri botle ookal had ik geen hechtingen maar een schaafje voelde ik me schoon… de coldpacks hebben me de stuwing door geholpen
Liefde en oog voor de moeder & moedernatuur
De postpartumbox is met heel veel liefde en zorg samengesteld met oog voor moeder en moedernatuur. Echt een cadeau voor jezelf.
En een verademing naast de steriele box die je vanuit de verzekeraar krijgt (nuttig, maar... ;-) )
Een cadeautje voor mezelf
Een cadeautje voor mezelf voor als de kleine er straks is, iets wat ik bij mijn eerste kraamperiode echt gemist heb. Bestellen was eenvoudig en de levering was snel. Er zat een mooie strik op het pakketje waardoor het echt aanvoelde als een presentje voor mezelf :)
Super snel geleverd
Gisteravond wat producten besteld en kreeg het vanmiddag al binnen, supersnel! De producten zitten in een mooie verpakking en zijn stevig ingepakt. Ik gebruik ze pas na mijn bevalling, maar de eerste indruk is top!
Snel geleverd
Snel geleverd. Fijn dat er 2 extra bescherm hoesjes bij zaten want eentje zag er inderdaad gek uit.
Super mooie uitgebreide box en heel…
Super mooie uitgebreide box en heel leuk ingepakt!!
Uitgebreide en duidelijke informatie op…
Uitgebreide en duidelijke informatie op de site, snelle levering en de producten zijn goed verpakt aangekomen. Nog geen gebruik van gemaakt, maar de service was erg goed.
Mooie kwaliteit
Snelle levering en een hele mooie, complete box met kwaliteitsspullen!
Super
Ik had een vraag over de kortingscode die was verlopen, dit was heel snel opgelost en een dag later had ik het pakketje al binnen! Ik ben heel benieuwd hoe ik het ga ervaren.
Snelle bezorging en netjes verpakt!
Onwijs goed!
Ik ben zo ontzettend tevreden over de postpartumbox!
Álles dat erin zit heb ik gebruikt en was zo fijn tijdens mijn herstel in de kraamweken. De service die jullie hebben gegeven is ook ontzettend goed, er wordt snel gereageerd en heel fijn meegedacht. Ik beveel de producten ook vaak aan aan andere mensen en bij een volgende zou ik zo opnieuw bestellen bij jullie!
Super blij met de box
Super blij met de box! Met mijn 1ste kindje niet gehad omdat ik geen idee had dat ik dit nodig ging hebben dus zeker besteld voor de 2de, fijn dat dit er is 🩵
Essentials waarvan ik eerst niet wist dat ik ze nodig had
Essentials waarvan ik eerst niet wist dat ik ze nodig had. Maar wat was ik blij dat ik alles in huis had. Peri bottle in m’n ziekenhuistas, cold packs in de vriezer tijdens de stuwing.. had echt niet zonder gewild! En heel fijn om alles in mooie verpakkingen thuis te kunnen ontvangen. Voelde als een cadeau aan mezelf.
Hoge kwaliteit producten
Allereerst was het ontvangen van de postpartumbox op zichzelf al een feestje. Een leuke sticker en een prachtige roze strik. Al 10 punten voor de unboxing-ervaring! Daarnaast was alles netjes ingepakt en voelde alle producten hoogwaardig. Nu ik ook daadwerkelijk gebruik heb gemaakt van de producten in de box na mijn bevalling kan ik ook beamen dat de producten echt van hoge kwaliteit zijn. De peribottle, de hazel spray, shea butter en de koel/warmte compressen zijn mijn favoriet. De wasbare zoogcompressen zijn helaas niet absorberend genoeg voor de stuwing, maar zitten wel comfortabel. Al met al ben ik erg tevreden en zou bij een eventuele volgende bevalling zeker weer een box bestellen!
Echt een meerwaarde!
Heel fijn! Vooral de coolpacks en de shea butter!
Het zijn perfecte producten die goed…
Het zijn perfecte producten die goed passen bij mijn persoon.