Wordt discreet geleverd, we bestellen regelmatig. Ook bij problemen wordt er mee gedacht. Hele fijne firma.
L'azienda ha risposto
Makkelijk bestellen, snelle levering. Dit, in tegenstelling tot de bestellingen die het verpleeghuis voor mijn moeder had moeten doen. Hetzij, omdat zij het waren 'vergeten', hetzij, omdat het via hun... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Er zit een akelig geur aan het incontinentiemateriaal N.a.v. mijn klachten is direct contact met mij opgenomen. De geur die ik ervaar komt vrijwel zeker door de medicijnen die ik momenteel moet geb... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Beste incontinentie producten, waarover ook de thuiszorg in België heel enthousiast is. Vriendelijke klantenservice. Nadat er een keer even iets mis was gegaan met de levering , werd dit zeer snel e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Depend is ontwikkeld om u alle bewegingsvrijheid te bieden en heeft een uitgebreid assortiment absorberende producten voor licht tot zeer zwaar urineverlies. De producten van Depend geven een fris en droog gevoel, en zijn zeer betrouwbaar en discreet.
Scritti dall'azienda

Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, de volgende dag discreet bij u thuisbezorgd.

Rivium Promenade 100, 2909LM, Capelle aan den IJssel, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Het bedrijf levert op de aangegeven tijd! En de bezorger zet het zware pakket binnen neer! Alle lof

Risposta di Depend
Goed product, levering op tijd zoals afgesproken doch op het verkeerde huisnummer, nochthans stond het goede huisnummer op de zending, klein foutje van de courier, met hulp van de leveringsfirma rap het pakket gevonden.

Risposta di Depend
Sturen altijd per e-mail een herinnering om bestelling te doen, met een link.
Werkt perfect kan kiezen welke bezorg dag.

Risposta di Depend
De bestelling ging makkelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer ik het pakket kon verwachten

Prima website! Goede service en de dames van klantenservice helpen je 100%

Risposta di Depend
Het bestelde materiaal is van goede kwaliteit alleen is het jammer dat als je voor 16.30 uur besteld heb het niet de volgende werkdag in huis is. Duurt bij de leverancier vaak en week voordat het geleverd wordt.

Risposta di Depend
Ik heb net een e-mail naar de klantenservice gestuurd. Bestellen is ineens niet meer mogelijk.
Als dat wel lukt gaat alles goed.
Maar tsjongejongejonge.

Risposta di Depend
Het product is prima, maar beetje raar dat dit gevraagd wordt als ik nog geen moment heb gehad om het te testen, ook raar dat de paar producten die ik besteld heb in zo'n grote doos bezorgd werd zodat het onvermijdelijk was dat de verpakkingsdoos flink beschadigd was. en de tape loszat zodat de artikelen er gewoon uitgepakt konden worden.

Risposta di Depend
Geen commentaar. Artikelen zijn geleverd volgens de bestelling en op tijd geleverd.

Risposta di Depend
Was even wat gedoe mbt de adressering (in bevestiging geen goed adres) maar na tussenkomst medewerker prima opgelost.
Adreslabel helemaal correct

Risposta di Depend
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.