Depapaja Recensioni

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Slechte kwaliteit

Meer dan een jaar geleden 2 armbandjes geleverd gekregen waarin de foto van overleden vader niet zichtbaar was. Ben al meer dan een jaar aan het mailen. 1x reactie gekregen dat ze het zouden oppakken, maar vervolgens niets meer gehoord. Mails komen niet meer aan en het telefoonnummer bestaat niet.

14 gennaio 2025

Rotzooi…

Het duurde 2weken voordat het bezorgd werd. Had een volgnummer gekregen maar dit werkte totaal niet.
Armbandjes super slechte kwaliteit en foto bijna niet te zien.
Weggegooid geld.

1 dicembre 2024

Dropshippers!

Dropshippers!! Pas op doen totaal geen moeite voor je wanneer je iets besteld. Mijn vriendin had begrepen dat als je een ketting koopt ( waarvan 1 voor mij) dat je er dan automatisch 1 gratis bij kreeg. Zij kreeg er 1 en het bedrijf doet totaal geen moeite om je tegemoet te komen! Dus nooit de 2de ketting ontvangen. Pas dus op wanneer je hier iets besteld!!!!

17 novembre 2024

Grote oplichting

Trap er niet in! In juni 2 armbanden besteld voor vaderdag. Nu nog steeds niks ontvangen. Mails onbeantwoord. Maar wel 30 euro incasseren. Grote oplichters!!!

3 giugno 2024
Valutata 1 stelle su 5

Veel geld voor goedkoop steentje met ‘vlek’ erin

Als je op de website kijkt lijkt niets erop dat dit product gewoon in China wordt besteld. De tekst is zo handig geformuleerd dat het lijkt alsof je de bestelling snel in huis hebt. Het duurt echter minstens 2 weken. Het geleverde product is slecht, de foto is met het blote oog niet te zien. Je voelt je bedrogen! Op mijn mail aan hen werd wel gereageerd, ik moest foto’s opsturen. Met de macro stand waren er enkele vlekken te zien! Er zal best een ‘foto’ in het goedkope steentje staan, maar je hebt er niks aan als je die wilt bekijken. In de betalingsvoorwaarden staat dat gepersonaliseerde artikelen niet retour kunnen worden gestuurd. Geld terug voor de ‘vlek’ in het goedkope kettinkje krijg je dus niet! Kortom: je wordt op een slimme manier hartstikke belazerd! NIKS kopen dus, het is weggegooid geld!

18 maggio 2024

Pas op, oplichting

Bestelling niet ontvangen en de klantenservice is niet te bereiken. Er wordt niet gereageerd op mails en op het contactformulier op de site. Bestel hier niet het zijn oplichters

10 maggio 2024

Waardeloos en vooral teleurstellend

Bestelling gedaan voor moederdag. Zou binnen 7 werkdagen binnen zijn.
Er staat al 2 weken dat mijn bestelling verzonden wordt. Niets binnen dus morgen met lege handen.
Helaas zien alle recensies er niet veel belovend uit.
Waardeloos bedrijf!

11 maggio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Mijn schoonmoeder heeft 10 maanden…

Mijn schoonmoeder heeft 10 maanden geleden voor €150,- sieraden besteld van haar overleden moeder voor haar kinderen. Nooit wat ontvangen en geen response op mail.

NIKS BESTELLEN BIJ DEZE OPLICHTERS!!!

Maar lees dit papaja, mij gaat het niet om het geld maar om het principe….. onthou dat.

27 giugno 2023

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. 2 foto armbanden besteld met foto van overleden vader. Krijg 2 foto armbanden van een andere familie toegezonden. Via support mail en contactformulier tot heden nog niets gehoord. Waardeloos bedrijf. Zou verbannen moeten worden op het web.

19 aprile 2024

SCAM BEDRIJF!!!!!!!!

Al 2 weken op mijn pakketje aan het wachten, geen reactie geen niks, track & trace geeft elke keer aan vertraagd met 1 a 2 dagen en na 2 dagen komt weer zelfde melding, geen telefoonnummer om ze te bereiken, bedrijf is een scam nooit hier van iets bestellen. Meerder mensen geven zelfde probleem aan.

25 marzo 2024

OPLICHTERS

16 maart een bestelling gedaan. Netjes betaald. Niet eens een bevestiging ontvangen. Via de contact pagina op de site een bericht gestuurd uiteindelijk een WhatsApp nummer gevonden.. wordt ook helemaal niks op gereageerd. Het zijn oplichters. Ik ga aangifte hiervan doen. Bestel hier alsjeblieft niks!!

16 marzo 2024
Valutata 5 stelle su 5

Nu al dierbaar sieraad

Nu al dierbaar sieraad. Een prachtig sieraad, nu al dierbaar. Snel antwoord van de klantenservice bij vragen. Een bijzonder cadeau, een absolute aanrader.

28 febbraio 2024

Oplichters?!

**update** Ik heb ze inmiddels binnen gekregen. De kwaliteit is oke, ik weet niet of ik ze binnen heb gekregen door dit bericht of omdat het echt was. Be mindfull!

Ik had 2 weken geleden een bestelling gedaan, nog steeds nix ontvangen. Er staat op de site dat het pakketje binnen 9 dagen binnen is in NL. Ik heb een stuk of 6 mails gestuurd om te vragen of alles wel goed is gegaan met mijn bestelling. Om mijn adres gegevens aan te vullen die ze ineens niet compleet hadden (die had ik wel compleet ingevuld) Ze beloven binnen 24uur te reageren op mails, geen gehoor. Nix .. Ik krijg serieus gewoon geen antwoord. Mijn track en trace doet het niet. Ik ben benieuwd of ze nu wel gaan reageren, anders zijn het serieus dikke oplichters. Ik raad ze sterk af, ze zijn niet betrouwbaar met het leveren van de bestelde producten noch met je helpen.

2 gennaio 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più