De Pakketten Winkel Recensioni

TrustScore 2 su 5

Valutata 2 stelle su 5

wat een aanfluiting, stop je een heel groot zwaarder pakket en twee kleine flut pakketjes in de doos en klaar , een hele dikke zware mannentrui die waarschijnlijk gewoon van de winkel waar het naar t... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

"Alleen geverifieerde koper reviews" dat zegt al genoeg, jij mag geen review geven 1kg paket, ~35 euro inclusief verzend kosten. 3 pakketjes, 2 kleding stukken waarvan niks bekend is geen me... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

We kopen vaker verloren pakketen maar van King Colis en ze zijn echt top, je ziet echt dat het een verloren pakket is van iemand. Dit keer hier geweest en je ziet gelijk dat het ingekochte , meestal... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Heb nooit mijn order ontvangen. Reageren niet op berichten en gelukkig via Klarna betaald dus vanuit klarna een claim indienen nu. Zojuist eindelijk bericht gehad dat door grote drukte Vertraging... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Welkom bij De Pakkettenwinkel — dé plek voor verrassende en spannende mystery boxes! Bij ons vind je zorgvuldig samengestelde pakketten gevuld met verloren, retour of ongeophaalde zendingen afkomstig van diverse webshops en logistieke partners. Omdat de inhoud vooraf onbekend is, blijft het elke keer weer een leuke verrassing wat je ontvangt — van gadgets en kleding tot elektronica en lifestyle artikelen. Onze missie is simpel: een unieke en betaalbare shopervaring bieden waarin ontdekking en plezier centraal staan. Of je nu een cadeau zoekt, zelf de spanning wilt voelen van het openen van een mystery box, of items wil hergebruiken en een tweede leven wil geven — bij ons beleef je het allemaal. 📦 Waarom kiezen klanten ons? Spannende mystery boxes vol verrassingen Unieke producten die je nergens anders vindt Leuke én duurzame manier om retourgoederen te benutten Ideaal als cadeau, voor jezelf of om te delen Bij De Pakkettenwinkel draait alles om avontuur, waarde en plezier — ontdek jouw volgende verrassing vandaag nog! 🎁

Scarso

TrustScore 2 su 5

51 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 45% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

51 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Betaald naar niets ontvangen

Tot op heden nog steeds niets ontvangen.
Bij DHL staat dat zij het pakket nog niet in ontvangst hebben genomen.
Dit duurt erg lang.
Zojuist een mail gestuurd naar Pakketwinkel met de vraag wanneer mijn Pakket komt.
Als ik door volgende week nog niet binnen hebt neem ik andere maatregelen.

23 luglio 2026

Beste Silvana,

Bedankt voor uw bericht. Onze excuses dat uw bestelling langer op zich laat wachten dan u had verwacht.

Door het enorme aantal bestellingen dat wij de afgelopen periode hebben ontvangen, hebben wij helaas een achterstand opgelopen in onze verzendingen. Ons volledige team werkt er hard aan om alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken.

Uw bestelling staat gepland om deze week te worden verzonden. Zodra DHL het pakket heeft ontvangen, ontvangt u automatisch een e-mail met de track & trace, zodat u de zending kunt volgen.

Nogmaals onze excuses voor de vertraging en hartelijk dank voor uw geduld en begrip. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Valutata 5 stelle su 5

Rappe levering

De levertijd duurde niet lang binnen een week had ik het en ik heb fantastische dingen uit de mysterie box gekregen

16 luglio 2026

Beste Gianni,

Bedankt voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en dat u zo tevreden bent met de inhoud van uw mystery box.

We wensen u veel plezier met uw vondsten en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verrassen.

Valutata 3 stelle su 5

Communicatie kon beter

Zojuist eindelijk bericht gehad dat door grote drukte Vertraging is, jammer dat het na de zoveelste bericht pas een reactie is. Om deze reden is dit wel mijn laatste order geweest. Betreft een order die uiterlijk 3 juli in huis zou zijn en 30 juni besteld was.

30 giugno 2026

Beste Brian,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw review te updaten. Fijn dat we u uiteindelijk hebben kunnen informeren over de oorzaak van de vertraging.

We begrijpen uw frustratie volledig. Door een onverwacht grote hoeveelheid bestellingen zijn er helaas vertragingen ontstaan en ontvingen we dagelijks meer dan 100 e-mails, waardoor onze reactietijden langer waren dan u van ons mocht verwachten. Dat is uiteraard niet de service die we willen bieden.

We nemen uw feedback serieus en zijn inmiddels bezig onze processen en klantenservice verder te verbeteren, zodat dit in de toekomst niet opnieuw gebeurt.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. We hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om uw vertrouwen alsnog terug te winnen.

Valutata 2 stelle su 5

Een staatslot geeft meer kans en prijs....

In totaal 3,2 kg gekocht en gekeken bij het uitpakken van andere klanten. De inhoud bestaat voor 90% uit troep denk aan kabeltjes, feestartikelen, schroeven, kaarten etc. Je betaald veel te veel tov de waarde. Is het oplichterij nee maar je koopt wel troep in de veronderstellig dat het andere producten zijn.....

1 luglio 2026

Beste Bas,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Jammer om te horen dat de inhoud van de pakketten niet aan uw verwachtingen voldeed.

Het concept van onze mystery pakketten is dat de inhoud volledig willekeurig is. Wij weten vooraf niet wat er in een individueel pakket zit en kunnen daarom ook niet garanderen welke producten iemand ontvangt. De ene klant vindt producten met een hogere waarde, terwijl een andere klant juist meer alledaagse artikelen ontvangt.

We begrijpen dat dit niet de ervaring was waarop u had gehoopt. Uw feedback nemen we serieus en helpt ons om onze concepten en klantverwachtingen verder te verbeteren.

Bedankt voor uw eerlijke review.

Valutata 5 stelle su 5

Leuk teamspirit

Leuk bedrijf. Ik heb daar een tablet gekocht en fitness supplementen een tegoed kaart en wat leuke schoenen gekocht voor nog geen 150 euro ja . Dus ik vond het fantastisch en een leuke beleving. Bovendien is het personeel erg vriendelijk.

23 maggio 2026

Veel China-producten, helaas…

Eerste bezoek aan de winkel redelijk leuke producten uit de pakketten gehaald, maar tweede keer uit negen pakketten alleen maar Shein/Temu, helaas. Kan stomme pech zijn, maar toch jammer…

24 dicembre 2025
Valutata 4 stelle su 5

Mazzelaar

Mazzelaar, voor het eerst wat pakketjes gekocht en meteen bingo,

23 dicembre 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più