Dentalklinikken - Hedehusene Recensioni

TrustScore 5 su 5

Hovedgaden 490, 2640 Hedehusene, DK

Hedehusene Virkelig god klink med de dygtigste og sødeste ansatte fair priser og har man lidt tandlægeskræk er man kommet til det rette sted alt foregår roligt og tingene bliver lavet korrekt... Leggi di più

Jeg havde knækket et stort stykke af en midlertidig bro, og min tandlæge var ferielukning. Så fandt jeg Dentalklinikken og de ville gerne hjælpe mig. God oplevelse, og jeg kan nu tage på ferie uden at... Leggi di più

Nanna er rigtig imødekommende. Selve behandlingen var behagelig og hun kom med gode råd til tandbørstning. Har sikret mig en ny tid hos Nanna😊. Flot ny klinik og venligt personale i receptionen🤗.... Leggi di più

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos DentalKlinik. Klinikken er flot, rolig og meget professionel, og man føler sig tryg fra første øjeblik. En særlig stor ros til Nadia, som er utrolig sød... Leggi di più

1. Dentista
  2. Dentista cosmetico
  3. Clinica dentale
  4. Periodontista per impianti dentali
  5. Servizio di pronto soccorso odontoiatrico
  6. Servizio di sbiancamento dei denti

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Hedehusene. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!

• Hovedgaden 490, 2640, Hedehusene, Danimarca

• 4656 0946

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

875 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God behandling og god service

God behandling og god service

De er nogle søde tandlæger som også tager hensyn til hvis man har tandlæge stræk og så er det nemt at komme til også som kørestolsbrugere eller gangbesværede. Ligger tæt på Hedehusene station

Kære Ann Marie

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede både god behandling og service, og at hensyn til tandlægeskræk samt tilgængeligheden på klinikken gjorde besøget nemt for dig.

Dentalklinikken Hedehusene

Har aldrig kunne lide og gå til…

Har aldrig kunne lide og gå til tandlæge. Men efter jeg skrifte til dem er jeg blive mere glad for at komme igen 😬 altså så glad man kan være for at få finger I munden af en anden person 🥲 de er super søde og vil dig det beste.

Kære Thomas

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du føler dig mere tryg ved tandlægebesøg hos os, også selvom det aldrig bliver en favoritoplevelse. Vi er glade for, at du føler dig godt taget imod og mødt med omsorg.

Dentalklinikken Hedehusene

For en som mig der har tandlægeskræk så…

For en som mig der har tandlægeskræk så var det ikke så slemt. Der blev hele tiden spurgt om jeg var ok, og ellers så holdt de bare en pause.

Kære Benny

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du følte dig taget hensyn til, og at pauser og dialog gjorde besøget mere trygt for dig.

Professionel og venlig behandling

Professionel og venlig behandling. Mohamed er den bedste tandlæge jeg har oplevet, og får mine bedste anbefalinget

2 dicembre 2025

Kære Morten

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du oplevede både professionel og venlig behandling, og at Mohamed gjorde et så godt indtryk. Vi sætter pris på din anbefaling.

Dentalklinikken

Føler mig tryg,selv om jeg har…

Føler mig tryg,selv om jeg har tandlægeskæk, de er så søde og dygtige.
Dejlig ny klinik.
God oplevelse.

1 dicembre 2025

Kære Lis

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du føler dig tryg hos os, selvom tandlægeskræk fylder, og at du har haft en god oplevelse i vores nye klinik.

Dentalklinikken Hedehusene

Som altid en fantastisk service og…

Som altid en fantastisk service og dygtige tandlæger.

Altid glade og imødekommende.

24 novembre 2025

Kære John

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig godt at høre, at du hver gang oplever høj service og dygtige tandlæger, og at du bliver mødt af et imødekommende team.

Alt var godt 👍

Kære Fridgerd

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at alt var som det skulle være.

Rigtigt god service.

De var meget imødekommende .og hurtigt service , man skulle ikke vente i lange tid.

Kære Hamzah

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede både imødekommenhed og hurtig service uden ventetid.

Mega sød tandtekniker Tina

Mega sød tandtekniker Tina, og bare dejlige mennesker😁

Kære Alice

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos Tina og resten af teamet.

Dentalklinikken Hedehusene

Jeg havde en rigtig god oplevelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse. Priserne er meget rimelige, servicen er professionel, og personalet er både imødekommende og virkelig søde. Man føler sig tryg og godt behandlet fra start til slut. Kan varmt anbefales!

Kære Rikke

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse, og at du både fandt priserne rimelige og servicen professionel. Det betyder meget for os, at du følte dig tryg og godt behandlet gennem hele forløbet.

Dentalklinikken

Very nice staff very helpful

Very nice staff very helpful

22 novembre 2025

Dear Moses

Thank you for your review. We are glad to hear that you found our staff both nice and helpful.

Kind regards
Dentalklinikken Hedehusene

Ingen vente tid kom til tiden og…

Ingen vente tid kom til tiden og forklare hvad der blev gjort

17 novembre 2025

Kære Bruno

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig godt at høre, at du kom hurtigt til og fik en klar forklaring under behandlingen.

Dentalklinikken Hedehusene

Rigtig god service. Fik akuttid samme dag.

Min kindtand revnede ved bid i noget hårdt. Jeg havde smerter, og jeg fik en akut-tid samme dag. Oplevede god service hele vejen igennem. Og en kompetent tandlæge, Nadia El-Souri, som også var god til at lægge ord på undervejs i processen.

14 novembre 2025

Kære Lars

Tusind tak for din detaljerede anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du hurtigt kunne få en akuttid, og at du følte dig godt behandlet hele vejen igennem. Dejligt også at høre, at Nadia gav en tryg og kompetent behandling og forklarede processen undervejs.

Hjælpsomme

Hjælpsomme
Smilende
Dygtige

6 novembre 2025

Kære OJ

Tak for din positive anmeldelse. Det glæder os meget, at du oplevede os som hjælpsomme, smilende og dygtige.

Imødekommende og serviceminded

Imødekommende og serviceminded. Fortæller klart hvad der skal ske, som giver tryghed

7 novembre 2025

Kære Bo

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede vores team som imødekommende og tydelige i deres forklaring, så du følte dig tryg under behandlingen.

Dentalklinikken Hedehusene

Jeg var hos Dental Klinikken Hedehusene…

Jeg var hos Dental Klinikken Hedehusene for første gang i dag. Sødt personale. Jeg kan dog kun give 3 stjerner, da pris og behandling ikke var særlig gennemsigtigt. Jeg kommer ind med en specifik tand der skal laves. Behandleren kigger og laver røntgen (sådan lidt uden jeg når at tage stilling til noget). Hun siger hun godt kan se det på tanden, og behandlingen går igang. Og jeg stoler jo blindt på at hun laver den tand jeg kommer med. Mens hun er i gang opdager hun at jeg også har en anden tand ved siden af der skal laves, og jeg ser så, at det er den jeg oprindeligt kom ind med problemer med. Dvs jeg nu skal have lavet to tænder forholdsvis tæt på hinanden, men få bedøvelse igen (og betale herefter). Jeg vil selvfølgelig gerne have lavet den tand også, da jeg oprindeligt kom pga den. Men jeg synes det er ærgerligt at have følelsen af at blive “taget med bukserne nede” fordi man ikke bliver oplyst ordentligt om sin behandling inden, så vi også havde vidst at vi ikke talte om samme tand. Jeg har været vant til hos alle andre tandlæger, at de lige gennemgår behandlingen og prisen inden, og hvis vi havde gjort det, havde jeg også vidst at vi ikke talte om den samme tand, og jeg havde haft mulighed for lige at tænke over om jeg ønskede at begge tænder skulle laves samme dag. Jeg går derfra og har betalt 4000kr, hvilket havde været rart lige at forholde sig til inden.
Jeg er dog også klar over at det er mit eget ansvar at jeg skulle have spurgt, dog kommer jeg som højgravid og min hjerne fungerer ikke helt optimalt og jeg føler lidt at det primært er behandlerens ansvar at tage klienten “i hånden” faktisk uanset hvilken tilstand man kommer i. Jeg ved nu, at jeg altid skal dobbelttjekke både behandlingen og prisen inden vi går i gang. Så 3 stjerner for sødt personale og fin behandling, men mangel på gennemsigtighed og forventningsafstemning mellem behandler og klient. Og så tror jeg at jeg generelt ville få en second opinion hos en anden tandlæge inden behandlingen, da jeg synes prisen var i den høje ende ift mine andre behandlinger hos andre tandlæger.

5 novembre 2025

Kære Mie

Tak for din grundige anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede sødt personale og en fin behandling ved dit første besøg hos os i Hedehusene. Samtidig er vi kede af, at du stod tilbage med en følelse af manglende gennemsigtighed i forhold til både behandling og pris.

Vi ønsker, at alle patienter føler sig fuldt informeret før en behandling går i gang, både om hvilke tænder der behandles, og hvad prisen bliver. Det er særligt vigtigt i situationer som din, hvor der viser sig at være behov for behandling af mere end én tand. Det skal være tydeligt, hvad der foregår og hvorfor, og vi beklager, hvis det ikke blev oplevet sådan.

Vi tager dine input om forventningsafstemning til efterretning, og det er vigtigt for os, at du fremover føler dig helt tryg ved forløbet. Tak fordi du deler dine tanker og erfaringer, det hjælper os med at forbedre oplevelsen for alle patienter.

Dentalklinikken Hedehusene

super behandling og god service af…

super behandling og god service af meget venlig personale

31 ottobre 2025

Kære Michael

Mange tak for de pæne ord. Vi lægger stor vægt på god service og en rar stemning, så det er dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse hos os.

Bedste hilsner Dentalklinikken