Dentalklinikken - Ballerup Recensioni

TrustScore 5 su 5

Hold-An Vej 70, 2750 Ballerup, Storkøbenhavn, DK

Jeg har været patient på klinikken i flere år og har altid været meget tilfreds med både behandlingen og servicen. Alle er venlige og imødekommende, og jeg har altid haft en rigtig god oplevelse. En s... Leggi di più

At gå til tandlægen, handler for mig om tillid og om at blive taget alvorlig, når jeg giver udtryk for smerter forud for behandling og vi får en snak om det, eller når jeg sidder i stolen og bliver sm... Leggi di più

Fantastisk! Blevet anbefalet af både mine kunder, men også en kollega. Havde fået voldsom tandpine, om aftenen, dagen før og da jeg ringede om morgenen, kunne jeg komme til allerede kl.12. Min... Leggi di più

Det er bare altid super at komme ind til dygtige tandlæge Mira og hendes seje assistenter! Professionel og sød behandling. En skam man kun kan give 5 stjerner!

1. Dentista
  2. Dentista cosmetico
  3. Clinica dentale
  4. Periodontista per impianti dentali
  5. Servizio di pronto soccorso odontoiatrico
  6. Servizio di sbiancamento dei denti

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Hold-An Vej i Ballerup. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre. Vi glæder os til at høre fra dig - tak for at du tager dig tid til at anmelde os!

• Hold-An Vej 70, 2750, Ballerup, Storkøbenhavn, Danimarca

• 4497 3305

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

920 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Som altid en tand-astisk oplevelse

Som altid en tand-astisk oplevelse! Jeg er ellers typen, der får svedige håndflader bare ved lyden af en boremaskine – og ja, jeg ved godt, det er komplet irrationelt, men min hjerne og mine nerver har tydeligvis en hemmelig aftale.

Alligevel går jeg hver gang fra Dentalklinikken med et smil så bredt, at tandlægen burde tage æren for det. Denne gang havde jeg ikke bare en tand, der trængte til lidt puds og polish – nej nej, den havde smidt et ordentligt stykke af sig selv og krævede lidt førstehjælp og kreativitet.

Men altså... de er simpelthen så søde og rare derinde, at man næsten glemmer, man sidder med åben mund og spyt i ørerne. Stemningen er så behagelig, at man overvejer, om man ikke burde komme lidt oftere – måske bare for hyggens skyld?

27 maggio 2025

Kære Stig

Du skriver dig lige ind i vores tandhjerter! 😄🦷✨🙏

Vi er så glade for at høre om dine tand-astiske oplevelser, om dit brede smil og at du føler dig så godt tilpas, at du næsten glemmer, at du sidder i tandlægestolen.

Tusind tak for ordene! Vi glæder os til næste gang.☕🦷✨

💯 recommendable service

Starting from the customer service, the consultation, the examination, and the dental service was recommendable.

27 maggio 2025

Risposta di Dentalklinikken - Ballerup

Thank you so much for your kind words!
We’re truly glad to hear that you had a great experience – from the first contact to your treatment.

You're always welcome here, and we look forward to seeing you again.

Best regards,

Hurtig og faglig betjening

Hurtig og faglig betjening. Stor empati

Tom var fantastisk

26 maggio 2025

Kære Niels

Mange tak for din tilbagemelding! Det betyder meget for os, at du havde en god oplevelse hos vores tandlæge Tom, og at det gik hurtigt og med stor empati og faglighed.

En fantastisk tandlæge Hamid

En fantastisk tandlæge Hamid, kan kun varmt anbefale klinikken og Hamid, søde, imødekommende og dygtige.

20 maggio 2025

Kære Ernst

Tusind tak for den varme anbefaling. Det betyder meget for os at du er glad for at gå hos os :)

Vi glæder os til at tage imod dig igen på klinikken.

God rådgivning om tandpleje

God rådgivning om tandpleje

15 maggio 2025

Kære Brian

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede god rådgivning – det er vigtigt for os.

Topklasse behandling 🌟

Jeg har været hos andre tandklinikker, men ingen af dem har leveret faget som Dentalklinikken har.

De lever op til professionalisme og giver patienten tryghed hele vejen igennem, fra man får en tid hurtigt igennem røret til at man bliver behandlet i stolen 👌☺️

Der er ingen tvivl om at de er dygtige. Jeg er igennem årene blevet behandlet af Seyfi, Sabrina og senest af Elmedina.De har alle en professionel tilgang i deres fag og formår at følge den gode oplevelse fra start til dørs og ender med et flot resultat😍

Du er ikke i tvivl om at du er i trygge hænder hos dem :) ♥

Jeg ved så længe jeg får denne topklasse behandling og de er så dygtige, kompetente tandlæger og tandplejer og så følger der smil og godt humør med 😊

Derfor kan jeg kun give dem de varmeste anbefalinger 🌟🌟🌟🌟🌟

12 maggio 2025

Risposta di Dentalklinikken - Ballerup

Tusind tak for din fine og varme anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du føler dig tryg og godt behandlet – både i telefonen og i tandlægestolen. Vi sætter stor pris på din tillid gennem årene! Tak, fordi du anbefaler os. Vi glæder os til at se dig på klinikken igen. 🌟

Dentalklinikken Ballerup

Virkelig god oplevelse fra tandlægen…

Virkelig god oplevelse fra tandlægen jeg havde idag.

Hun var virkelig god, og god til at bedøve og det gjorde stortset ikke ondt, hvilket det plejer at gøre.

Det eneste feedback jeg vil sige er at, jeg havde fået en henvisning via avmindtand med et tilbud.
Og det ville ha været godt efter hun havde set mig i munden, at der var blevet sagt at vi godt kan overholde tilbudet.

Men det var selvfølgelig kun en bagatel ☺️

14 maggio 2025

Risposta di Dentalklinikken - Ballerup

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at du havde en god oplevelse, og at behandlingen var næsten smertefri! Det er vi rigtig glade for at høre 😊

Tak også for din konstruktive feedback – det tager vi med os, så vi kan blive endnu bedre til at informere tydeligt undervejs. Vi glæder os til at se dig igen!

Dentalklinikken Ballerup

Smilende personale kompetent tandlæge…

Smilende personale kompetent tandlæge der er god til at forklare forskellige indgreb😀for en som mig med moderat tandlæge skræk var det en god og tryk oplevelse👍

13 maggio 2025

Kære Steen

Mange tak for din anmeldelse :) Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god og tryg oplevelse hos os, på trods af tandlægeskræk. Det er også dejligt at høre, at du fik god forklaring og blev taget godt imod.

Flinke og i mødekommende personale

Flinke og i mødekommende personale
Sød og God tandplejer med informationer hele tiden.
Udførte fint og perfekt behandling

7 maggio 2025

Risposta di Dentalklinikken - Ballerup

Mange tak for anmeldelsen :) Det betyder meget for os, at du havde en god oplevelse hele vejen rundt.

Anmeldelse af denne tandlæge klinik

Anmeldelse af denne tandlæge klinik
Kan vi ifl Trustpilot kun give 5 stjerner selvom de er 10 stjerner værd
Igen kommer man til Tandlægerne på hold anvej i Ballerup og igen bliver man mødt af søde og venlige personale
Og bliver super godt behandlet af en dygtig tandplejer ...5 flotte stjerner til hende.
Har du dårlig oplevelse med din egen tandlæge så prøv denne ... Du vil ikke fortryde denne handling

2 maggio 2025

Risposta di Dentalklinikken - Ballerup

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – og for de (uofficielle) 10 stjerner! :D Det betyder meget for os, at du føler dig godt behandlet og mødt med venlighed, hver gang du besøger os. Vi sender de fem flotte stjerner direkte videre til vores tandplejer – det vil glæde hende at høre. Tak fordi du anbefaler os!

Min bedste anbefaling af Sabrina

Sabrina er verdensklasse!! Grundig, professionel, rådgivende, omhyggelig. Tandpleje er en tillidssag og jeg har stor tillid til Sabrina

1 maggio 2025

Risposta di Dentalklinikken - Ballerup

Tusind tak for de flotte ord! Det er skønt at høre, at du er rigtig glad for at gå hos Sabrina og får rigtig god behandling og rådgivning. Vi glæder os til at tage imod dig igen :)

Top professionel

Jeg ved at det er usædvanligt, men jeg glæder mig altid til at komme til min Tandlæge Tom Olsen, som har været min tandlæge i over 45 år. Topprofessionel og venlig behandling som bare er så vigtig i en så personlig undersøgelse.
Findes ikke bedre!

30 aprile 2025

Kære Steen

Tusind tak for de varme ord og din flotte anmeldelse. Det betyder rigtig meget for både Tom og hele teamet at høre, at du gennem så mange år har følt dig godt behandlet og tryg hos Tom. Vi sætter stor pris på din tillid – og glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang.

Hurtig, kompetent og behagelig

Hurtig og kompetent behandling både i forkontoret og i stolen. Jeg lider ellers af tandlægeskræk men min tandlæge i dag var sød, forstående og meget forsigtig. God til at forklare hvad hun gjorde og hvorfor. Varm anbefaling herfra!

28 aprile 2025

Kære Nina

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det glæder os især at høre, at du som tandlægeskrækpatient har følt dig tryg og godt taget imod – både i stolen og i receptionen. Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, du føler dig lige så godt tilpas ved næste besøg.

Dejlig klinik

Dejlig klinik. Søde og kompetente medarbejdere. 100% ros til jer😀😀😀

25 aprile 2025

Kære Heidi

Tusind tak for din skønne anmeldelse! :D Vi er glade for, at du føler dig godt behandlet hos os, og vi ser frem til at tage imod dig igen.

De bedste hilsner

God oplevelse

Dygtige og rare. Ultralyd gav mig smerter så tandlægen var sød til at skifte til anden form for tandrensning som ikke gjorde ondt.

24 aprile 2025

Risposta di Dentalklinikken - Ballerup

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede både dygtighed og hensyn i behandlingen – og at vi fandt en løsning, der fungerede bedre for dig. Tryghed og individuel tilpasning er vigtigt for os, så tak fordi du deler din oplevelse.

Professionelt

Professionelt , kun et par minutters venten, ind og få renset bisserne, en lille snak om forbedringer, meget fint.

23 aprile 2025

Kære John

Tusind tak for anmeldelsen. Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og at det hele gik fint og professionelt :)

Dentalklinikken Ballerup

Dejlig at komme ind i venteværelset…

Dejlig at komme ind i venteværelset hvor man mødes med et smil og en venlige tone , når man kommer ind til tandlægen følger man at patienten er i fokus ( jeg er sygt bange for tandlæge) den føles blev gjort til skamme kan kun anbefale alle med tandlæge skræk at prøve dem

22 aprile 2025

Kære Lars

Mange tak for anmeldelsen. Vi er rigtig glade for at høre, at du bliver mødt af smil i venteværelset og at der bliver taget godt hånd om dig hos tandlægen. Det betyder meget for os, at vi har kunne hjælpe dig til at være mindre fange for at gå til tandlæge, så tusind tak for anmeldelsen.