Dentalklinikken - Amager Recensioni

TrustScore 5 su 5

Amagerbrogade 146, 2300 København, København S, DK

Jeg har været igennem et tandblegningsforløb hos Dentalklinikken Amager, og det kan jeg varmt anbefale! Særligt stor tak til Danny, som har givet en utrolig professionel og nærværende betjening. Man... Leggi di più

Had a really great experience with Danny. I was in a lot of pain and honestly quite nervous before my appointment, but he made sure I felt comfortable and relaxed throughout the whole process. He was... Leggi di più

Tandlægen har fulgt mig gennem adskillige år. Han overbehandler ikke. Jeg har fx et par begyndende huller, han holder øje med. De har været der i over 20 år... Senest har jeg fået udskiftet en sli... Leggi di più

Jeg følte mig helt rolig med tandlægen Raman. Han fortalte stille og roligt hvad der skulle ske og kunne fornemme når jeg havde brug for en pause. Samtidig med at hans assistent havde fornemmelse for... Leggi di più

1. Dentista
  2. Dentista cosmetico
  3. Clinica dentale
  4. Periodontista per impianti dentali
  5. Servizio di pronto soccorso odontoiatrico
  6. Servizio di sbiancamento dei denti

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Amagerbrogade. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.

• Amagerbrogade 146, 2300, København, København S, Danimarca

• 32972712

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

873 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Omhyggelig us.

Omhyggelig us. og god instruktion

24 ottobre 2024

Kære Stig

Mange tak for din feedback. Dejligt at høre, at det var en god oplevelse :)

Dentalklinikken Amager

Blev fra start mødt, med respekt og empati

At jeg blev mødt med respekt og empati. Og det gjorde jeg kunne slappe af.

24 ottobre 2024

Kære Annegrete

Tak for din varme anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at din oplevelse hos os har været tryg og positiv, og at du følte dig mødt med respekt og empati. Det betyder meget for os, at vi har kunnet hjælpe dig med at slappe af.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og gøre vores bedste for, at hvert besøg bliver en god oplevelse.

Fin oplevelse

Første gang i klinikken .der blev taget hensyn til blottede tandhalse

11 ottobre 2024

Kære Hanne

1000 tak for de flotte 5 stjerner.
Vi er glade for at høre at der blev taget godt hånd om dig.

Dentalklinikken Amager 🦷

Super søde og tryg oplevelse

19 settembre 2024

Kære Rasmus

1000 tak for de 5 flotte stjerner.
Dejligt at høre du havde en rigtig god oplevelse hos os.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Fantastisk service Dentalklinikken

Fantastisk service Dentalklinikken! Jeg blev behandlet af Tandlæge Raman og klinikassistent Habiba, begge var super profesionelle, empatiske og dygtige i deres tilgang. Mange tak for behandlingen!

19 settembre 2024

Kære Kiya

1000 tak for de 5 flotte stjerner.
Vi takker mange gange for dine rosende ord, de bliver hermed givet videre til vores dygtige tandlæge Raman og vores assistent Habiba på klinikken.

God og fin oplevelse

God og fin oplevelse. God dialog med behandleren.

5 settembre 2024

Kære BM

1000 tak for dine dejlige stjerner.
Vi giver de rosende ord videre med det samme :)

Dentalklinikken Amager 🦷

God tandlæge assistenter og god…

God tandlæge assistenter og god tandlæger. Det Har forstand på alt . Har fået lavet 5 kroner .kan helt klart anbefales

2 settembre 2024

Kære Abdel

1000 tak for de 5 flotte stjerner.
Vi takker mange gange for dine rosende ord, de bliver hermed givet videre til vores dygtige team på klinikken.

Dentalklinikken Amager 🦷 ( Karina )

Hurtig og professionnel behandling.

Jeg takker for den varme velkomst og den professionelle behandling.

29 agosto 2024

Kære Said.

Vi takker mange gange for de 5 skønne stjerner.
Det er dejligt at høre, at du har fået en professionel behandling og en varm velkomst. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Med ønsket om en herlig dag

Bedste tandlæge!

Bedste tandlæge - sødeste personale, vanvittig dygtige, nærværende og empatiske.

27 agosto 2024

Kære Charlotte.

Tak for dine 5 flotte stjerner

Vi er rigtig glade for at læse, at du er super tilfreds med vores service og at du oplever at vi er søde og imødekommende på vores klinik.

Med ønsket om en herlig dag

Dentalklinikken Amager 🦷

Har været hos 4 forskellige tandlæger…

Har været hos 4 forskellige tandlæger har ikke mødt en så god mand som Jibran Iftikhar Ahmed der har hjulpet mig straks med mine tandpine

22 agosto 2024

Kære Omer

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du fik god og professionel behandling hos vores tandlæge Jibran.

Dentalklinikken

Har fået lavet en bro i undermunden hos…

Har fået lavet en bro i undermunden hos Louise fra Amagerbrogade.
Virkelig dygtig tandlæge, som også er opmærksom på min tandlægeskræk og giver tid og plads til pauser. Det er så flot arbejde der er lavet.

6 agosto 2024

Kære Susie

Tusind tak for anmeldelsen. Det er virkelig godt at høre, at du både er rigtig glad for resultatet af den nye bro og at du har oplevet at der var fokus på at hjælpe dig med at håndtere din tandlægeskræk.

Smertefrit og flot resultat

Nu er jeg en der ikke synes det er fedt at komme til tandlægen. Min krop reagerer og vil gerne den anden vej. Men her har det indtil videre været en god oplevelse. De er gode til at få en til at slappe mere af. Der lugter ikke så meget af tandlæge som også gør det nemmere. Så er det et flot og smertefrit stykke arbejde jeg har fået lavet.

12 agosto 2024

Kære Maria

Mange tak for anmeldelsen. Det betyder meget for os at høre, at vi har hjulpet dig til at slappe mere af og at du på trods af, at du ikke bryder dig om at komme til tandlægen alligevel faktisk har fået en god oplevelse og er glad for resultatet af din behandling.

Glad

God og super venlig service er maget glad

8 agosto 2024

Kære Allan

1000 tak for din fem stjerner, vi er glade for at du havde en god oplevelse os.

Den bedste tandlæge

Den bedste tandlæge

1 agosto 2024

Kære Anny.

Tusinde tak for de skønne 5 stjerner, Dejligt at høre du havde en skøn oplevelse hos os.
Vi glæder os til at se dig igen. De rosende ord bliver givet videre.

Dentalklinikken Amager 🦷

Min bedste oplevelse hos tandlægen.

Det er første gang jeg har haft så god en oplevelse hos tandlægen. Det er ikke et sted jeg glæder mig til at komme, men denne gang var det helt anderledes. Tandlægen var så hensynsfuld og var hele tide opmærksom på om jeg var ok.
Tak for det.

17 luglio 2024

Kære Lizzie

Selv tak og 1000 tak for de 5 skønne stjerner. Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos os.

Rart og venligt personale

Rart og venligt personale.
Det var min første behandling her på klinikken, og det var udelukkende en positiv oplevelse. Til trods for at det var hos tandlægen. 😬😬
Jeg kommer helt sikkert igen.

27 giugno 2024

Kære Lars

Tusind tak for de 5 skønne stjerner. Dejligt at høre, at du havde en positiv oplevelse. Vi ser frem til at se dig på klinikken igen :)

Dentalklinikken Amager 🦷 ( Karina )

Top professionelle og super søde

Top professionelle og super søde. Har aldrig fået lavet mine tænder så kosmetiske flotte før! Har slået mine fortænder og plastikken var førhen ikke lavet flot. Efter at have været hos Louise, kan man slet ikke se jeg har fået lavet noget på mine fortænder. SÅ flot håndværk. Kan kun anbefale Dentalklinikken på Amager.

17 giugno 2024

Kære Casper.

1000 tak for de flotte 5 stjerner.
Vi er glade for at høre at du havde en super oplevelse hos vores dygtige tandlæge Louise, hun er ekspert i at opbygge fortænder i plast. De rosende ord bliver hermed videregivet til hende.

God tandlæge på Amager

Klinikkens tandlæge og personalet er meget venlige. Især Raman, han er en meget smart tandlæge og gør sit arbejde tålmodigt. Jeg havde ingen stress fra ham. Han behandlede min tand uden smerter.også god priser.

13 giugno 2024

Kære Fereshteh

1000 tak for de skønne 5 stjerner.
Vi er glade for at høre du havde en god oplevelse hos vores dygtige tandlæge Raman, de rosende ord bliver givet videre til ham.

Igen en god behandling👍😉

17 giugno 2024

Kære Dan

1000 tak for de fem stjerner, vi er glade for at høre at du igen fik en god behandling.