Den Ouden Steegh Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

We werden hartelijk ontvangen door Ditske en konden op ons gemak rondneuzen ( staat zoveel moois). Onder het genot van een kop thee/koffie hebben we onze keuze gemaakt. 2 weken later is de kast bezorg... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goed bereikbaar met de OV fiets van station Tiel, werden we bij aankomst hartelijk ontvangen door Ditske. Wij hoopten een mooie kast te kunnen vinden en met de voorraad die ze hadden kozen we uiteinde... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bij Ditske een prachtig smal kastje gekocht en ook een mooie eettafel! Prima prijs en hele goede service . Grote sortering en een hele vriendelijke eigenaresse, Ditske. Als je iets moois zoekt en kw... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Superblij met de partnerdesk die we bij Den Ouden Steegh gekocht hebben. Prachtig bureau, maar uit 1890 en daardoor net iets te laag voor mijn been-lengte. Den Ouden Steegh heeft er mooie passende poo... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili antichi
  2. Arte e antiquariato
  3. Negozio di antiquariato

Scritti dall'azienda

In de voormalige stal van onze eeuwenoude Betuwse boerderij vindt u antieke meubels. U vindt hier onder andere kasten, secretaires, eethoeken, bureaus, bedden en stoelen. Alle meubels zijn kundig gerestaureerd en bezorgen we binnen twee weken.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

257 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

39 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Mooie kast

Mooi materiaal, correct nakomen van afspraken en dankzij Peter vakkundig geplaatst.

14 luglio 2023

Risposta di Den Ouden Steegh

Dank voor uw mooie review

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijke service / voorlichting…

Vriendelijke service / voorlichting tijdens het bezoek aan Den Ouden Steegh en de foto’s op de website zijn een goede weergave wat er staat. Daarnaast is bezorging keurig uitgevoerd. Een goede ervaring.

8 luglio 2023

Valutata 5 stelle su 5

Blij met mijn prachtige antieke kast. Wij zijn heel vriendelijk met koffie en…

Wij zijn heel vriendelijk met koffie en thee ontvangen en goed geholpen door Ditske, er staan zulke mooie kasten daar. Ook bij de bezorging van de kast niets dan lof, de bezorger heeft goed werk geleverd en met hulp van mijn man stond de kast snel op zijn plaats. Raad een ieder aan daar eens te gaan kijken als je een antieke kast zoekt, wij zijn zeer tevreden, alle lof. Lily van Tilburg

8 luglio 2023

Valutata 4 stelle su 5

De moeite van de reis waard

Leuke ontvangst. Goed advies bij de keuze aankoop. Bureau in zeer goede staat. Hulp bij het transport heel goed.

13 maggio 2023

Risposta di Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review :-)

Wereldadres!

De eerste keer dat we bij Ditske iets kochten stond ik voor haar prachtige antieke kasten en dacht: “ik wou dat ik een kast nodig had”. Toen ik eenmaal een kast nodig had, vond ik die inderdaad bij Den Ouden Steegh. Een uniek exemplaar dat ik voor mijn gevoel nergens anders had kunnen vinden. Tilt heel mijn praktijkruimte naar een hoger niveau. Zeker in combinatie met dat mooie schrijftafeltje dat, net als die kast, helemaal precies goed is. Geweldig adres: warm aanbevolen!

17 giugno 2023

Risposta di Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review, hij staat ook echt prachtig!

Valutata 5 stelle su 5

Wat een warm welkom bij Ditske

Wat een warm welkom bij Ditske! We zijn fijn geholpen en hebben een mooi meubel gekocht. Contact verloopt prettig en we bevelen Den Ouden Steegh van harte aan!!

6 aprile 2023

Risposta di Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en jullie gastvrijheid.

Ruime fantastische collectie

Ruime fantastische collectie. In perfecte staat. Professionele, lieve gastvrouw. Super support en aandacht voor persoonlijke wensen

12 marzo 2023

Top!!

Fijn geholpen, veel keus!

20 aprile 2023

Dank voor de review :-)

Prachtige antieke meubels

Hele mooie meubels 3 prachtige kasten gekocht. Vriendelijke en behulpzame eigenaresse. Netjes geleverd volgens afspraak

29 marzo 2023

Risposta di Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review. Ze staan prachtig.

Duitse toogkast

Wij hebben een antieke toogkast gekocht via de site en zijn er ontzettend blij mee. De foto's op de site gaven een uitstekend beeld van de werkelijkheid. De kast werd met zorg afgeleverd door Ditske. Heel prettig was haar spontaniteit en enthousiasme en haar passie voor antiek. Groetjes Wally en Minke

28 marzo 2023

Risposta di Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en jullie gastvrijheid.

Valutata 5 stelle su 5

Eerlijke vakmensen, zeer prettig om mee te werken!

Ditske en haar team zijn echte vakmensen. Ze gaan voor het best mogelijke resultaat zonder je daarbij onnodig op kosten te jagen. Ze maken een realistische inschatting van de beste oplossing. Ze werken netjes en met veel passie voor hun vak. Wij zijn erg blij met het resultaat!

26 gennaio 2023

Risposta di Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review, wij vonden het ook een prachtig project.

Antieke kast gerestaureerd

Mijn antieke kast is netjes gerestaureerd en Ditske kon snel langskomen. Ook toen ik de kast kocht een paar jaar geleden ging het allemaal super.

7 marzo 2023

Risposta di Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review,

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn zeer tevreden met onze kast…

Wij zijn zeer tevreden met onze mooie kast via de web site uit gezocht.
De kast werd zeer snel gebracht en vakkundig in elkaar gezet-
Wij zijn blij met de kast die heel veel ruimte heeft en hij staat prima bij ons in de kamer. Wij zijn heel blij met De Oude Steegh.

20 febbraio 2023

Risposta di Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review!

2 antieken kasten uit 1880

Wij hebben binnen een maand twee geweldige antieke kasten uit 1880 bij Ditske gekocht. Super goed geholpen en staan als echte eyecathers in onze woning. Super service van de monteur die de kast heeft geinstalleerd dus kan Den Ouden Steegh echt aanbevelen.

14 marzo 2023

Risposta di Den Ouden Steegh

Dank voor de mooi review, ze staan ook echt prachtig!

Tevreden en blije klant!

Door foto’s op de website zag ik een tafel waar ik al lang naar op zoek was. Op een zaterdag gaan kijken en was blij verrast! Was meteen overstag. Leuke eigenaresse, voelde me vrij om alles rustig te bekijken. Vooral veel mooie kasten! Blij met mijn aankoop! Aanrader, deze winkel.

19 febbraio 2023

Risposta di Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en de foto. Hij staat echt prachtig.

Valutata 5 stelle su 5

De liefde voor de meubels is voelbaar…

De liefde voor de meubels is voelbaar bij de mensen en als je de locatie binnenkomt. In het echt was de kast nog mooier dan op fb. Ook het zorgvuldig bezorgen/plaatsen van de kast en de rust waarmee dit ging heb ik als zeer prettig ervaren. Jammer dat ik niet meer ruimte heb om meer meubels te kopen bij Den Ouden Steegh!

30 gennaio 2023

Risposta di Den Ouden Steegh

Dank voor de mooi review

Hartelijk welkom bij ditske

Hartelijk welkom bij ditske
We hadden alle tijd om alle meubels te bekijken en Ditske heeft ons 2 keer koffie aangeboden en was totaal niet een verkoopster waar wij een idee bij hadden om niet weg te gaan om iets verkocht te hebben
Wij hebben bij haar een mooie Duitse kast gekocht en is netjes thuis geleverd en in de kamer geplaatst.

6 gennaio 2023

Risposta di Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review :-)

Goede ervaring!

Fijn geholpen door Ditske, gemakkelijke vlotte communicatie en snelle levering! Heel blij met onze mooie hoekkast!

12 gennaio 2023

Risposta di Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più