Den Ouden Steegh Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

We werden hartelijk ontvangen door Ditske en konden op ons gemak rondneuzen ( staat zoveel moois). Onder het genot van een kop thee/koffie hebben we onze keuze gemaakt. 2 weken later is de kast bezorg... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goed bereikbaar met de OV fiets van station Tiel, werden we bij aankomst hartelijk ontvangen door Ditske. Wij hoopten een mooie kast te kunnen vinden en met de voorraad die ze hadden kozen we uiteinde... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bij Ditske een prachtig smal kastje gekocht en ook een mooie eettafel! Prima prijs en hele goede service . Grote sortering en een hele vriendelijke eigenaresse, Ditske. Als je iets moois zoekt en kw... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Superblij met de partnerdesk die we bij Den Ouden Steegh gekocht hebben. Prachtig bureau, maar uit 1890 en daardoor net iets te laag voor mijn been-lengte. Den Ouden Steegh heeft er mooie passende poo... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili antichi
  2. Arte e antiquariato
  3. Negozio di antiquariato

Scritti dall'azienda

In de voormalige stal van onze eeuwenoude Betuwse boerderij vindt u antieke meubels. U vindt hier onder andere kasten, secretaires, eethoeken, bureaus, bedden en stoelen. Alle meubels zijn kundig gerestaureerd en bezorgen we binnen twee weken.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

257 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

39 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Prachtige kledingkast

We hebben eind vorig jaar bij Ditske een prachtige antieke kledingkast gekocht. Ze heeft van begin tot eind meegedacht en vrijblijvende adviezen gegeven. De kast is enigszins aangepast en dat is gewoon goed gedaan. De kast is thuis gebracht en in elkaar gezet. Al met al een hele fijne ervaring!

12 febbraio 2025

Valutata 5 stelle su 5

Ben je op zoek naar een antieke kast…

Ben je op zoek naar een antieke kast dan moet je zeker een keer bij Den Ouden Steegh gaan kijken. Ditske, de eigenaresse, is betrouwbaar en deskundig en zij neemt ruim de tijd om met jou mee te zoeken naar een kast die bij jou past! Haar enthousiasme en gastvrijheid hebben indruk op mij gemaakt. Ook heeft zij een oud theekastje voor mij gerestaureerd waar ik erg tevreden over ben.

1 febbraio 2025

Valutata 5 stelle su 5

Mooie boekkast vanmorgen door Ditske…

Mooie boekkast vanmorgen door Ditske persoonlijk geleverd. Het is precies wat wij zochten. Wij vinden Ditske heel vriendelijk en zij heeft smaak. Haar meubels hebben stuk voor een stuk een verhaal. Wij zullen vast en zeker meer meubels bij den Ouden Steegh aanschaffen.
Met hartelijke groet,
Roos en Henk

14 gennaio 2025

Risposta di Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en jullie gastvrijheid.

Goede ervaring

Prima ontvangst. We werden gastvrij met koffie ontvangen en konden op ons gemak een keus maken. We gingen voor het eiken meidenkastje.De bezorgservice is goed, we waren vanwege pech onderweg verlaat, maar de chauffeur bleef vriendelijk en geduldig op ons wachten.

10 gennaio 2025

Prachtige meubels

Prachtige meubels, mooi onderhouden. Hartelijke ontvangst. Snelle bezorging.

4 gennaio 2025

Risposta di Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review.

Valutata 5 stelle su 5

Een mooie locatie om naar antieke…

Een mooie locatie om naar antieke spullen te bekijken.dan een kopje koffie en een leuk gesprek.dan heb ik een twijfelgeval over een eikenhouten of een kersenhouten ladekastje door een goed advies ging ik voor het kersenhouten ladekastje die verderop staat bij mijn eikenhouten louis Philippe hij is wel kleiner maar wel een eyecatcher 👍

9 gennaio 2025

Gastvrij, deskundig en meedenkend

Opnieuw zijn we zeer prettig door Ditske geholpen! Ze dacht met ons mee en nam voor advies alle tijd. Zo kwamen we op een andere kast uit dan we in eerste instantie hadden gedacht. Zelfs het deurbeslag kon worden aangepast naar wens.
We zijn zeer tevreden met onze nieuwe 'oude' kast!
Fam. Vos

25 novembre 2024

Risposta di Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en heel leuk dat jullie weer bij Den Ouden Steegh geslaagd zijn.

Perfectie

Perfecte bezorging, voortdurende en tijdige informatie alsmede perfecte installatie.

26 novembre 2024

Risposta di Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review en het vertrouwen.

Prachtige boekenkast

Bij Ditske een mooie antieke boekenkast gekocht.
Gezellige ontvangst met thee. Er wordt heel goed meegedacht door Ditske en alle vragen en mogelijkheden op vriendelijke manier doorgenomen. Het is heel fijn en ontspannen om daar een mooie kast te kopen. Na de koop snel thuis gebracht wat ook heel fijn is.

26 novembre 2024

Valutata 5 stelle su 5

Met veel plezier een prachtige kast…

Met veel plezier een prachtige kast gekocht bij Den Ouden Steegh. De uitleg was helder en de levering vond keurig op de afgesproken tijd plaats. Ik ben zeer tevreden. Als je op zoek bent naar iets bijzonders, raad ik zeker aan om naar Den Ouden Steegh te rijden. Dankjewel, Ditske!

18 novembre 2024

Risposta di Den Ouden Steegh

Dank je Jeroen voor de mooie review.

Kwaliteitszaak

Zeer vriendelijk geholpen, waarbij alle tijd genomen werd.
Bovendien kwalitatief goede kasten, die netjes zijn afgewerkt en gerestaureerd waar nodig.
Ook het door ons gewenste binnenwerk in de kost is heel netjes ingebouwd!

6 novembre 2024

Risposta di Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie reactie. Dat wordt iedere vakantie genieten :-)

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en persoonlijke…

Snelle levering en persoonlijke aandacht voor onze bestelling.

We zijn erg blij met onze 'nieuwe' antieke kast!
Dank je wel!

18 settembre 2024

Risposta di Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review, de kast staat echt prachtig in jullie huis.

Valutata 5 stelle su 5

Mooie kast voor een redelijke prijs

We zijn erg tevreden over de kast die we hebben gekocht en de persoonlijke aandacht van de verkoper. De kast werd snel bezorgd en de verkoper hielp ons mee om hem op zijn plaats te krijgen.

30 settembre 2024

Risposta di Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review

Valutata 5 stelle su 5

Blij met mijn meidenkast bij…

Vriendelijke ontvangst en hulp bij aankoop.
Bezorging volgens afspraak die even vriendelijke chauffeur.
Mooie kwaliteit meidenkast. Blij mee!

21 settembre 2024

Risposta di Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review.

Valutata 5 stelle su 5

Al twee kasten gekocht bij de ‘Den Oude…

Al twee kasten gekocht bij de ‘Den Oude Steegh’. Dat we daar voor de tweede keer terug kwamen, geeft aan dat we enthousiast waren over datgene wat we een paar jaar daarvoor hadden gekocht. Ook nu weer een prachtige kast aangeschaft. Daarnaast melden we onze goede ervaring in Den Oude Steegh door de prettige ontvangst door Ditske

8 ottobre 2024

Super tevreden.

We werden heel hartelijk ontvangen door Ditske Van den Berg. Ze nam alle tijd en we konden alle informatie krijgen die we wensten. Ook gaf ze goed advies. Behalve zakelijk was het ook gezellig. En een prachtige locatie. We hebben een mooie antieke eiken Louis Philippe kast gekocht waar we heel blij mee zijn. De kast werd heel snel geleverd ondanks dat het een flink stuk rijden was. Kortom:we zijn 100% tevreden.

11 settembre 2024

Risposta di Den Ouden Steegh

Dank voor de mooie review. De kast staat ook echt prachtig!

Valutata 4 stelle su 5

Goed advies.

Goed advies.
Nagekomen afspraken, met daardoor een aankoop waar we nog lang plezier van kunnen hebben.

6 agosto 2024

Risposta di Den Ouden Steegh

Dank voor jullie mooie review.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più