denksport.com Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

vlotte versturing van de boekjes en de puzzelboekjes zijn lekker gevarieerd. Ik moet goed nadenken bij sommige puzzels, andere zijn weer makkelijker. Goed voor de hersenen. kan er lekker lang mee toe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Al jaren koop ik doorlopers van denksport. Er is geen betere aanbieder van puzzels met de juiste moeilijkheidsgraad. Wel vind ik de prijs steeds hoger worden dat ik bijna afhaak.

Valutata 3 stelle su 5

Het 3 sterren Cryptogrammen puzzelboekje is eerder 3,5 a 4 sterren qua moeilijkheidsgraad. De ene puzzel is prima te doen maar de volgende veel moeilijker. Niet consequent op hetzelfde niveau gemaakt.... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Ik had zelf per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst. Direct daarna heb ik contact opgenomen, maar de bestelling kon niet meer worden aangepast. Daardoor moest ik de bestelling eerst ontvangen e... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Editore

Informazioni su denksport.com

Scritti dall'azienda

Sinds 1930 is Denksport dé puzzelmaker van Nederland en België. Of het nu gaat om een sudoku, woordzoeker, kruiswoordraadsel of cryptogram; Denksport heeft het allemaal en op elk niveau. Ons gevarieerd puzzelaanbod is niet alleen ontspannend, maar ook nog eens goed voor het brein. Iedereen kan puzzelen met Denksport!

Daarnaast heeft Denksport een breed aanbod van hardcover puzzelboeken in interessante thema's als kunst, sport, muziek en kaarten. Vaak in samenwerking met partners als Het Rijksmuseum, De Top 2000, De Grote Bosatlas of De Zeven Zussen.

Denksport.com is onderdeel van de Keesing Media Group en geeft ook andere merken uit als: Sanders, Tien voor Taal, Jan Meulendijks, Win! en Puzzel & Win.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

973 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

546 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Wel goed

Wel goed, alleen wat meer variatie zou welkom zijn en die klinkerloos en ongenummerd hoeft voor mij niet

26 febbraio 2026

Risposta di denksport.com

Beste puzzelaar, bedankt voor de 4 sterren😊 Ik zal je feedback doorgeven aan de betreffende afdeling. Nog een fijne dag en veel puzzelplezier.

Valutata 1 stelle su 5

Geen bestelling ontvangen

Geen bestelling ontvangen

Zit nu al ruim 3,5 week te wachten op mijn puzzelboekjes. Helaas krijg ik ook geen reactie van de klantenservice

22 mei 2026
Ben nu 2 dagen bezig om telefonisch contact op te nemen.
Terugbel verzoek is nog niet gelukt. En zelf terugbellen betekend ruim 10 minuten een dames stem die mij vetteld dat er nog 1 wachtende voor me is. Na 10 minuten houdt deze damesstem zich stil om vervolgens na nog 10 minuten de haak erop te gooien..
Dit is mijn laatste x dat ik bij Denksport iets bestel.

23 aprile 2026

Beste puzzelaar,

Wat vervelend om te horen.

Zou je ons even kunnen bellen? We zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 14.00 uur bereikbaar op de volgende nummers:

📞 Nederland: 085 - 888 3276
📞 België: +32 3 360 69 90

Fijne en afwisselende puzzel

Ik bestel deze Zweedse raadsels 4-5 steeds weer. Fijn formaat. De opdrachten zijn afwisselend en weinig voorspelbaar.

Risposta di denksport.com

Dankjewel voor de 5 sterren en veel puzzelplezier 😊 (maar dat gaat volgens mij wel goed komen)

Goede overzichtelijke webside

Goede overzichtelijke webside, genoeg te kiezen en vaak leuke andere mogelijkheden om een keer wat anders te puzzelen.
Klein minpuntje, dat er toch regelmatig uitdrukkingen zijn, die niet in het Nederlands gebezigd worden.

Risposta di denksport.com

Dankjewel voor de 5 sterren! 😊 En ik zal je feedback doorgeven aan de puzzelmakers.

Valutata 2 stelle su 5

Boekjes te klein

Boekjes te klein
Als je nietmeer zonder bril kan is het prettiger al de boekjes groter zijn. Dan zijn letters maar ook cijvers wat prettiger

20 aprile 2026

Beste puzzelaar,

bedankt voor je feedback.

Het is altijd mogelijk om je abonnement gratis om te zetten naar een andere titel. Zo hebben wij sinds kort ook puzzels met grotere letters en cijfers.

Zie hier de links naar de puzzels:

Valutata 4 stelle su 5

Ik had al een dank-mail willen sturen

Ik had al een dank-mail willen sturen, omdat ik o.a. de cryptogrammen superleuk vind.

Risposta di denksport.com

Een mooie review op Trustpilot wordt ook zeker gewaardeerd. Dankjewel voor de 4 sterren.

Valutata 5 stelle su 5

Het heeft even geduurd voordat de…

Het heeft even geduurd voordat de bestelling binnen kwam, maar super blij weer met m'n nieuwe woordzoeker boekje, elke avond scheur ik er eentje af om te maken,Dankjewel

Bedankt voor de 5 sterren 😊

Misschien leuk om te weten: onze puzzels worden niet alleen in Nederland verkocht, maar door heel Europa. Om logistieke redenen zit ons verzendhuis daarom in Midden-Europa.

Hierdoor kan het zijn dat je iets langer moet wachten op je puzzel, maar we kunnen ‘m dan wél zonder verzendkosten naar je versturen.

Abonnement “Cryptotaal 5*” genomen

Abonnement “Cryptotaal 5*” genomen. In 2024 geen verlenging gevraagd en een vermeende automatische verlenging betwist wegens gebrek aan bewijs.

Ondanks herhaald verzoek werd nooit aangetoond dat ik een doorlopend abonnement had aanvaard.

In 2026 ging ik in op een promotie voor een “aflopend abonnement”, maar mijn betaling werd eenzijdig gebruikt om een oude, betwiste schuld te verrekenen. Het nieuwe abonnement werd vervolgens stopgezet zonder levering.

Op mijn vraag tot oplossing kreeg ik als antwoord dat men mij “niet verder kan helpen”.

Zeer teleurstellende en weinig klantgerichte aanpak. Ik hoop alsnog op een correcte oplossing.

Ondertussen is er een correcte oplossing gevonden en wil ik dan ook mijn aantal sterren aanpassen naar 4!
bijna evenveel als de sterren van Jan Meulendijks Crypto's die er wel 6 waard zijn!

4 marzo 2026

Risposta di denksport.com

Beste puzzelaar, bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid te delen.

Wat jammer om te horen dat er onduidelijkheid en frustratie is ontstaan rondom het abonnement en de verlenging. We begrijpen goed dat dit geen prettige ervaring is geweest.

Des te fijner vinden we het dat er inmiddels samen toch een correcte oplossing is gevonden en dat je je beoordeling hebt aangepast naar 4 sterren 😊

En natuurlijk: wat een mooi compliment voor de crypto’s van Jan Meulendijks, daar worden wij ook blij van. Heel veel puzzelplezier gewenst.

Valutata 1 stelle su 5

Klantenservice is slecht

De bezorging was slecht, alle boekjes waren doorweekt van de regen. Ik heb een klacht ingestuurd per mail, niets meer van gehoord!

19 juni: helaas wel een reactie hier gegeven maar ik heb geen nieuw pakket ontvangen!

19 aprile 2026

Risposta di denksport.com

Wat irritant! Ik ga maandag een mooi pakket voor je op de post doen. Daarnaast mail ik je ook de track-and-tracecode, zodat het dit keer echt niet mis kan gaan. En voor wat het waard is: sorry voor het ongemak.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più