vlotte versturing van de boekjes en de puzzelboekjes zijn lekker gevarieerd. Ik moet goed nadenken bij sommige puzzels, andere zijn weer makkelijker. Goed voor de hersenen. kan er lekker lang mee toe... Leggi di più
Al jaren koop ik doorlopers van denksport. Er is geen betere aanbieder van puzzels met de juiste moeilijkheidsgraad. Wel vind ik de prijs steeds hoger worden dat ik bijna afhaak.
L'azienda ha risposto
Het 3 sterren Cryptogrammen puzzelboekje is eerder 3,5 a 4 sterren qua moeilijkheidsgraad. De ene puzzel is prima te doen maar de volgende veel moeilijker. Niet consequent op hetzelfde niveau gemaakt.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik had zelf per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst. Direct daarna heb ik contact opgenomen, maar de bestelling kon niet meer worden aangepast. Daardoor moest ik de bestelling eerst ontvangen e... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su denksport.com
Scritti dall'azienda
Daarnaast heeft Denksport een breed aanbod van hardcover puzzelboeken in interessante thema's als kunst, sport, muziek en kaarten. Vaak in samenwerking met partners als Het Rijksmuseum, De Top 2000, De Grote Bosatlas of De Zeven Zussen.
Denksport.com is onderdeel van de Keesing Media Group en geeft ook andere merken uit als: Sanders, Tien voor Taal, Jan Meulendijks, Win! en Puzzel & Win.
Naritaweg 235, 1043 CB, Amsterdam, Paesi Bassi
- 085 - 8883276
- klantenservice@denksport.nl
- denksport.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Aanbieding gekregen om gratis een nieuw…
Aanbieding gekregen om gratis een nieuw puzzelboek met logische puzzels uit te proberen. Goede service, snel bezorgd, leuk boekje.

Wel goed
Wel goed, alleen wat meer variatie zou welkom zijn en die klinkerloos en ongenummerd hoeft voor mij niet

Geen bestelling ontvangen
Geen bestelling ontvangen
Zit nu al ruim 3,5 week te wachten op mijn puzzelboekjes. Helaas krijg ik ook geen reactie van de klantenservice
22 mei 2026
Ben nu 2 dagen bezig om telefonisch contact op te nemen.
Terugbel verzoek is nog niet gelukt. En zelf terugbellen betekend ruim 10 minuten een dames stem die mij vetteld dat er nog 1 wachtende voor me is. Na 10 minuten houdt deze damesstem zich stil om vervolgens na nog 10 minuten de haak erop te gooien..
Dit is mijn laatste x dat ik bij Denksport iets bestel.

Fijne en afwisselende puzzel
Ik bestel deze Zweedse raadsels 4-5 steeds weer. Fijn formaat. De opdrachten zijn afwisselend en weinig voorspelbaar.

Goede overzichtelijke webside
Goede overzichtelijke webside, genoeg te kiezen en vaak leuke andere mogelijkheden om een keer wat anders te puzzelen.
Klein minpuntje, dat er toch regelmatig uitdrukkingen zijn, die niet in het Nederlands gebezigd worden.

Boekjes te klein
Boekjes te klein
Als je nietmeer zonder bril kan is het prettiger al de boekjes groter zijn. Dan zijn letters maar ook cijvers wat prettiger

Sudoku heerlijk ontspannen
Heerlijk nergens meer aan denken, alles loslaten en aan de slag met sudoku!

Risposta di denksport.com
Vlaamse puzzels + leuke verrassing bij…
Vlaamse puzzels + leuke verrassing bij verjaardag

Risposta di denksport.com
Ik had al een dank-mail willen sturen
Ik had al een dank-mail willen sturen, omdat ik o.a. de cryptogrammen superleuk vind.

Risposta di denksport.com
Fijn aanbod van verschillende vormen…
Fijn aanbod van verschillende vormen van puzzelen, voor beginners en meer gevorderden.

Risposta di denksport.com
Het heeft even geduurd voordat de…
Het heeft even geduurd voordat de bestelling binnen kwam, maar super blij weer met m'n nieuwe woordzoeker boekje, elke avond scheur ik er eentje af om te maken,Dankjewel

Abonnement “Cryptotaal 5*” genomen
Abonnement “Cryptotaal 5*” genomen. In 2024 geen verlenging gevraagd en een vermeende automatische verlenging betwist wegens gebrek aan bewijs.
Ondanks herhaald verzoek werd nooit aangetoond dat ik een doorlopend abonnement had aanvaard.
In 2026 ging ik in op een promotie voor een “aflopend abonnement”, maar mijn betaling werd eenzijdig gebruikt om een oude, betwiste schuld te verrekenen. Het nieuwe abonnement werd vervolgens stopgezet zonder levering.
Op mijn vraag tot oplossing kreeg ik als antwoord dat men mij “niet verder kan helpen”.
Zeer teleurstellende en weinig klantgerichte aanpak. Ik hoop alsnog op een correcte oplossing.
Ondertussen is er een correcte oplossing gevonden en wil ik dan ook mijn aantal sterren aanpassen naar 4!
bijna evenveel als de sterren van Jan Meulendijks Crypto's die er wel 6 waard zijn!

Klantenservice is slecht
De bezorging was slecht, alle boekjes waren doorweekt van de regen. Ik heb een klacht ingestuurd per mail, niets meer van gehoord!
19 juni: helaas wel een reactie hier gegeven maar ik heb geen nieuw pakket ontvangen!

Risposta di denksport.com
Het zijn boekjes waar ik taalkundig de…
Het zijn boekjes waar ik taalkundig de meeste woorden van ken.