vlotte versturing van de boekjes en de puzzelboekjes zijn lekker gevarieerd. Ik moet goed nadenken bij sommige puzzels, andere zijn weer makkelijker. Goed voor de hersenen. kan er lekker lang mee toe... Leggi di più
Het 3 sterren Cryptogrammen puzzelboekje is eerder 3,5 a 4 sterren qua moeilijkheidsgraad. De ene puzzel is prima te doen maar de volgende veel moeilijker. Niet consequent op hetzelfde niveau gemaakt.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik had zelf per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst. Direct daarna heb ik contact opgenomen, maar de bestelling kon niet meer worden aangepast. Daardoor moest ik de bestelling eerst ontvangen e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Al jaren koop ik doorlopers van denksport. Er is geen betere aanbieder van puzzels met de juiste moeilijkheidsgraad. Wel vind ik de prijs steeds hoger worden dat ik bijna afhaak.
Dettagli dell'azienda
Informazioni su denksport.com
Scritti dall'azienda
Daarnaast heeft Denksport een breed aanbod van hardcover puzzelboeken in interessante thema's als kunst, sport, muziek en kaarten. Vaak in samenwerking met partners als Het Rijksmuseum, De Top 2000, De Grote Bosatlas of De Zeven Zussen.
Denksport.com is onderdeel van de Keesing Media Group en geeft ook andere merken uit als: Sanders, Tien voor Taal, Jan Meulendijks, Win! en Puzzel & Win.
Naritaweg 235, 1043 CB, Amsterdam, Paesi Bassi
- 085 - 8883276
- klantenservice@denksport.nl
- denksport.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore

Risposta di denksport.com
Als je een puzzelboekje zoekt ben je hier aan het juiste adres
De uitgever van puzzelboekjes in Nederland. Andere uitgevers halen de kwaliteit niet die Denksport brengt. Een grote variatie aan puzzels, op verschillende niveaus, zodat er altijd wel een boekje te vinden is dat op je eigen interesse en moeilijkheidsgraad aansluit. De speciale onderwerp puzzelboeken geven daarbij ook nog extra achtergrondinformatie over het onderwerp.
Enige puntje van kritiek is dat het zoeken naar het juiste boekje niet altijd even makkelijk gaat, zelfs niet met de filters.

Veel keus aan puzzelboekjes
Veel keus aan puzzelboekjes. Ik had per ongeluk de ' verkeerde' besteld, maar moet zeggen dat ik deze nog nooit gedaan had en het toch ook wel weer leuk is zo'n getallen zoeker. Ik doe het samen met mijn zoon, allebei dezelfde boekjes en dan wie het eerst klaar is. Meestal wint hij😄

puzzelplezier
dat ik het online kan bestellen en naar het buitenland kan laten versturen voor een lage prijs.

Risposta di denksport.com
De 4 sterren puzzels zijn gewoon…
De 4 sterren puzzels zijn gewoon heerlijk ben er aan verslaafd. Heb twee abonnementen bij jullie maar de puzzels zijn ruimschoots gemaakt alvorens de nieuwe puzzels weer worden bezorgd.

Risposta di denksport.com
Wel 5 x gemaild krijg je code voor…
Wel 5 x gemaild krijg je code voor gratis puzzelboekje die niet werkt,zo kan ik ook korting geven? Waardeloos .

Gemak dient de mens…
Het puzzelboekje wat ik graag wilde hebben gewoon door de brievenbus handig!!

Abo buitenland
Ook naar Oostenrijk is een abonnement op denksport logikwis een goede oplossing.
Deze zie je niet vaak in de winkel en wanneer je niet vaak in Nederland bent. Nu netjes thuisbezorgd en kan ik weer vooruit.

Risposta di denksport.com
Thougt it would be a challenge but no
Thougt it would be a challenge but no. The most irritating was that afther every won challenge they made me view a stupid clip before i could go on