denksport.com Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

vlotte versturing van de boekjes en de puzzelboekjes zijn lekker gevarieerd. Ik moet goed nadenken bij sommige puzzels, andere zijn weer makkelijker. Goed voor de hersenen. kan er lekker lang mee toe... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Het 3 sterren Cryptogrammen puzzelboekje is eerder 3,5 a 4 sterren qua moeilijkheidsgraad. De ene puzzel is prima te doen maar de volgende veel moeilijker. Niet consequent op hetzelfde niveau gemaakt.... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Ik had zelf per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst. Direct daarna heb ik contact opgenomen, maar de bestelling kon niet meer worden aangepast. Daardoor moest ik de bestelling eerst ontvangen e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Al jaren koop ik doorlopers van denksport. Er is geen betere aanbieder van puzzels met de juiste moeilijkheidsgraad. Wel vind ik de prijs steeds hoger worden dat ik bijna afhaak.

Dettagli dell'azienda

1. Editore

Informazioni su denksport.com

Scritti dall'azienda

Sinds 1930 is Denksport dé puzzelmaker van Nederland en België. Of het nu gaat om een sudoku, woordzoeker, kruiswoordraadsel of cryptogram; Denksport heeft het allemaal en op elk niveau. Ons gevarieerd puzzelaanbod is niet alleen ontspannend, maar ook nog eens goed voor het brein. Iedereen kan puzzelen met Denksport!

Daarnaast heeft Denksport een breed aanbod van hardcover puzzelboeken in interessante thema's als kunst, sport, muziek en kaarten. Vaak in samenwerking met partners als Het Rijksmuseum, De Top 2000, De Grote Bosatlas of De Zeven Zussen.

Denksport.com is onderdeel van de Keesing Media Group en geeft ook andere merken uit als: Sanders, Tien voor Taal, Jan Meulendijks, Win! en Puzzel & Win.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

972 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

546 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

De leukste en beste puzzelboeken op de…

De leukste en beste puzzelboeken op de markt. Keurig geleverd volgens de aangegeven levertijd. Op en top vermaak tijdens de zomervakantie!

12 giugno 2026

Risposta di denksport.com

Extra leuk dat onze puzzels tijdens de zomervakantie voor zoveel vermaak zorgen. We doen ons best om mooie puzzelboeken te maken en deze netjes en op tijd te bezorgen. Heel veel puzzelplezier 😊

Valutata 4 stelle su 5

Besteld en de volgende dag al binnen.
Daar word ik heel blij van.

15 luglio 2026

Kort maar krachtig. Dankjewel voor de 4 sterren 😊

Super service van Denksport

Had voor de bewoners van een verzorgingstehuis waar ik vrijwilliger ben een grote letter woordzoeker besteld en tot mijn verbazing kreeg ik de grote letter kruiswoord binnen. Even een telefoontje en ze hebbenmij de juiste toesturen en mocht het verkeerd verzonden puzzelboekje gewoon houden! Super service

30 giugno 2026

Risposta di denksport.com

Fouten kunnen helaas soms voorkomen, maar we vinden het belangrijk om dit snel en netjes op te lossen. Extra leuk dat de grote letter woordzoeker nu goed terecht is gekomen en dat de bewoners van het verzorgingstehuis hiervan kunnen genieten. Heel veel puzzelplezier gewenst 😊

Valutata 3 stelle su 5

Aardig maar minder leuk dan de Win specials

We puzzelen graag in de Win special maar die kan ik in België niet meer kopen: bij een abonnement werd deze herhaaldelijk gestolen voor levering. De andere boekjes zijn veel minder geschikt voor ons gezin. Er is wel iets dat voor een Belgisch alternatief moet doorgaan maar helaas deze veel minder aangenaam en voor een mix van Nederlanders en Belgen in het gezin veel minder geschikt.

28 giugno 2026

Risposta di denksport.com

Beste puzzelaar, bedankt voor je eerlijke feedback.

Wat jammer om te horen dat de Puzzel & Win! Special in België niet meer goed verkrijgbaar is en dat je abonnement destijds door diefstal bij de bezorging geen succes was. Dat begrijpen we heel goed.

We nemen je opmerkingen over het Belgische alternatief mee. Het is waardevolle feedback, zeker omdat we graag puzzels aanbieden waar zowel Nederlandse als Belgische puzzelaars plezier aan beleven.

Hopelijk kunnen we je in de toekomst weer verrassen met een uitgave die beter aansluit bij jullie gezin. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Leuke aanbiedingen

Leuke aanbiedingen want puzzelboekjes zijn ontzettend duur als je ze los moet kopen in de winkel

30 aprile 2026

Risposta di denksport.com

Dank voor je reactie. Dit geeft goed weer waarom inschrijven voor de nieuwsbrief zo handig is. Dan ben je altijd op de hoogte van nieuwe aanbiedingen.

Gewoon top!!!!

Groot formaat kruiswoord boekje , en iedere maand een nieuwe editie.
Goed op de hoogte gehouden over de bestelling.

20 giugno 2026

Top review! 😄

Sudoku

De moeilijkheidsgraad klopt!!!

25 giugno 2026

Risposta di denksport.com

Uiteraard en zeker bij Sudoku is er veel keuze. Het gaat van 1-2* naar zelfs 14-15*. Dank voor je bericht.

Valutata 4 stelle su 5

Gewoon leuk tijdverdrijf

Gewoon leuk tijdverdrijf. Af en toe wat vergezocht qua puzzelwoorden maar toch leuk.

24 giugno 2026

Risposta di denksport.com

Bedankt! Als u af en toe denkt: "Wie verzint dit?", dan weten we dat onze puzzelmakers hun werk hebben gedaan. 😜

Super fijne boekjes

Super fijne boekjes. Ze zijn stevig en ze schrijven lekker. Ze waren snel bezorgd. Het bestellen was makkelijk en er was voldoende variatie!

22 giugno 2026

Risposta di denksport.com

Bedankt voor de 5 sterren en de mooie review😊 En natuurlijk: heel veel puzzelplezier.

Heel tevreden

Snelle levering, goede prijs. Helemaal naar mijn zin.

6 luglio 2026

Wat wil je nog meer? Bedankt voor de 5 sterren 😊

Leuk verjaarscadeau

Leuk verjaarscadeau. Tot mijn verrassing kreeg ik op mijn verjaardag korting op een nieuw puzzelboek van Denksport. Meteen maar overgestapt van de 4 naar de 5-sterren doorloper. Kreeg daar zelfs nog een compliment over. Voelde me echt jarig!

3 maggio 2026

Nog een keertje... super-sonisch-mega-gefeliciteerd!! 🥳🎉🎈 HOERAAAAAA! 🎂🎁

Leuke puzzelboekjes

Leuke puzzelboekjes, makkelijk besteld en volgens afspraak geleverd.

19 giugno 2026

Wat wil een mens nog meer? Dankjewel voor de 5 sterren 😊

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più