HeroSpin Casino🍀 Recensioni 11

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Fantastisk 🥰🫶🤩

Jeg har været utrolig glad for at være hos Simon og de andre damer i fællesskabet. Det har givet mig utrolig meget læring og selvindsigt. Med Simons hjælp har jeg arbejde med mit mindset og er blevet meget mere bevidst om mine følelser og faldgrupper.
Han har givet en masse inspiration, små overkommelige opgave/udfordringer, og hjælp gode rutiner.
Han er der når man har brug for det og de jævnlige telefonsamtaler har været guld værd for mig, og oplevede hurtig han sporede sig ind på hvad lige nøjagtig jeg havde behov for, både omkring kost og mindset.
Simon og fælleskabet er mere end guld værd. Helt klar her jeg har rykket mig mest af alt det jeg har prøvet.
Stor anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kh Pia 🥰

11 aprile 2025

En god oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med et forløb hos Simon.
Hos Simon har jeg fået en masse gode rutiner, der er nemme at holde😊.
En masse inspiration til forskellige retter.
Det handler ikke kun om at tabe sig hos Simon, men om at finde nogle rutiner der passer god ind i ens hverdag og være glad for den person man er.
I Simon har du en god sparringspartner når der er brug for det.
Jeg kan til hver en tid anbefale et forløb hos Simon 😊

28 ottobre 2024

Jeg går på Simon’s coaching forløb nu…

Jeg går på Simon’s coaching forløb nu og jeg er rigtig glad for det. Han er der virkelig, når det er svært for mig, og han ringer og skriver til mig🙏💚. Jeg har tabt lidt over 6 kg. og øver mig på ‘at komme hurtigt op på hesten igen når jeg falder i’. Simon er utrolig dygtig, og han ved rigtig meget om kost der ‘ gør en glad’, insulinresistent, antiinflammatorisk kost og hvilken mad der hurtigt får ens blodsukker til at stige og hvordan det påvirker en😃. Jeg kan varmt anbefale kvinder over 40 år, at starte hos Simon, det er en investering i en selv, og man får det bedre og bedre og lærer meget.
Hilsen Pia 🌸🩷

12 ottobre 2024

Super coaching

Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Simon. Han har en super god, tålmodig og rolig tilgang til sine klienter, og tilpasser sig den enkeltes behov uanset hvor lang tid det tager, eller hvor man er mentalt i forløbet.
Det handler ikke kun om at tabe sig for Simon, men at man er glad for sig selv og finder sine egne metoder til at forblive glad uanset vægt.
Jeg har selv tabt 6 kilo, målet var mere, men på det halve år, blev jeg pludselig glad for mine nye vaner at jeg helt glemte vægten. Jeg blev glad for den jeg er, og er ikke så optaget af min vægt som før. De gode vaner hænger helt naturligt ved, og jeg har dermed endelig brudt årelange mønstre.
Jeg kan til hver en tid anbefale Simon 😊🙏

29 settembre 2024

Positivt forløb der virker 😉👍

😉Masser af grønt og frugt og kød...du føler ikke sult.....Har været på forløbet nu i ca.3 måneder og har tabt mig 14 kilo.Jeg er stadig i gang med forløbet...
Jeg er en meget stor kvinde (var på 146 kg) som har prøvet lidt af hvert for at tabe mig.
Jeg har næsten altid givet op efter 1 mdr. Simon har formået at holde fast i mig...😊
Simon er en god og dygtig coach...han ved hvad han snakker om... Jeg har oplevet en hyggelig, personlig og tæt facon med Simon... Han er rigtig dygtig til at
"fange" en hvor man er...Man arbejder også mentalt med sit vægttab. Det er specielt godt...og noget jeg har savnet ved andre forløb.
Mit mål var at tabe mig...at få det bedre både mentalt og fysisk...få mere energi...og det kan jeg kun sige at forløbet lever fint op til.👍🥰
Det er en livstilsændring det handler om, så du er i stand til at få ændret dine vaner, så du bliver sundere og gladere resten af livet...det handler en del om at holde dit blodsukker stabilt.
Simon har en positiv tilgang til det hele og er der rigtig meget undervejs, det er en stor tryghed.
STOR anbefaling her fra...
Kh Pia 😉👍

2 settembre 2024

Tak for alt Simon

Efter mange år med en yoyo vægt og overvejelser om Wegovy, så er jeg meget taknemlig for at vælge at få hjælp fra Simon.

Jeg havde min skepsis grundet alle utallige forsøg. Men har sluppet 9kg og fået en bedre forståelse for bl.a. hvad insulinresistens er og hvorfor det er faktoren i mit vægttab

15 maggio 2024

Vil gerne give mine varmeste…

Vil gerne give mine varmeste anbefalinger til Simon. Han har hjulpet mig med at få indarbejdet nye gode rutiner. Han er virkelig behagelig i sin tilgang til os klienter. Han er enormt opmærksom på alt samt, han ofte tjekker ind om alt er ok, om man har brug for hjælp eller, noget man er i tvivl om.
Virkelig positiv og rar oplevelse.

5 aprile 2024