Den Engelske Gartner ApSRecensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Dejligt, man kan købe gode og smukke engelske haveredskaber i DK! Engelske haveredskaber holder bare. Købte et par fine Vegtrug plantekasser, ovenikøbet billigere, end man kan få dem i Englan... Leggi di più

Fantastisk service ! Havde købt en plæne aerator, som desværre gav efter i skæftet efter meget kort tids brug. Blev mødt af en meget venlig medarbejder, som uden tøven sendte en ny, og uden yderliger... Leggi di più

Min hustru fik nogle haveredskaber i fødselsdagsgave, bestilt hos den engelske gartner. Desværre var det de forkerte. Jeg kontakter den engelske gartner og uden at have faktura op det købte men k... Leggi di più

Fantastiske produkter. Jeg er vild med kvaliteten af frø og havehandskerne. Udvalget er dejligt anderledes og super smukt. Det er ikke første gange jeg køber her, ej heller sidste. Venlig og kompetent... Leggi di più

1. Giardino

Stort udvalg af håndplukkede engelske kvalitets haveprodukter og haveredskaber. Bestiller du online for over 700 kroner, får du fri fragt & hurtig levering.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

58 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God kvalitet

Hurtig ekspedition og produkter i god kvalitet. Kan varmt anbefales.

20 settembre 2025

Risposta di Den Engelske Gartner ApS

Tusind Tak for den fine anmeldelse - det er vi rigtig glade for :-) Fortsat god dag Den Engelske Gartner Shop

Fin grabber

Hurtigt og nem betjening
Forstår ikke helt ideen med gratis forsendelse
Når man ikke for det

22 settembre 2025

Risposta di Den Engelske Gartner ApS

Kære Carsten, Tak for den fine kommentar. Som det fremgår af vores salgs og handelsbetingelser, så får alle, der har valgt fri fragt i checkout og som har handlet over 700 kr. fri fragt. Du har valgt at få din varer sendt til privat adresse, hvilket ikke er en del af dette. Nedenstående taget fra vores salgs og handelsbetingelser: ” Forsendelsen er fra 50 kr.” eller ”Samlet køb over 700 kr. leveres fragtfrit til nærmeste pakkeshop”. Der leveres dog IKKE fragt frit til andre lande end Danmark. DU ønskes en rigtig god dag / Den Engelske Gartner Shop

Super produkter og hurtig levering.

Super produkter og hurtig levering.

12 settembre 2025

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering

16 settembre 2025

Levering på 2 dage

Levering på 2 dage. Det var helt perfekt. Dog havde jeg lidt problemer med jeres reCaptcha, men fandt ud af det.

16 settembre 2025

Risposta di Den Engelske Gartner ApS

Tusind Tak for den fine anmeldelse - det er vi rigtig glade for :-) ReCaptcha er sat op på denne måde, at når den klikkes af, så er holder den fluebenet i et stykke tid. Men af sikkerhedsmæssige hensyn, så skal den aktiveres igen, hvis der går for lang tid inden ordren aktiveres. Der er desværre mange bots, der laver "falske" ordre hos os, så det er en måde, at beskytte vores shop på. Fortsat god dag Den Engelske Gartner Shop

Godt udvalg

Godt udvalg, fin pris, ingen problemer

8 settembre 2025

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Glimrende produkt

13 agosto 2025

Stort udbytte af grøntssagsfrøene

Nem og overskuelig hjemmeside. Det er anden gang jeg køber grøntsagsfrø ved Den engelske gartner. Varerne bliver super hurtig pakket og sendt afsted.
Jeg har haft stort udbytte af de frø jeg har dyrker fra dem og der er mange frø i poserne.

20 agosto 2025

Hurtig levering

18 agosto 2025

Smukke og funktionelle redskaber

Smukke og funktionelle redskaber, så havearbejde bliver lækkert! Meget hurtig levering!..og så en lille ekstra gave!! Tak for en skøøøøn hjemmeside!

17 agosto 2025

Alt var hel i orden

Alt var hel i orden, tak for vi kunde hente den hjemme hos jer. Frantz

6 agosto 2025

Risposta di Den Engelske Gartner ApS

Tusind Tak for den fine anmeldelse - det er vi rigtig glade for :-) Når det er muligt strækker vi os gerne langt for vores loyale og trofaste kunder. Fortsat god dag Den Engelske Gartner Shop

Jeg fik saglig vejledning

Jeg fik saglig vejledning , følte mig godt modtaget ,

9 luglio 2025

Hurtig levering

Hurtigt levere

2 agosto 2025

Super

Super. Og leveret allerede dagen efter. Perfekt.

6 agosto 2025

stop nu med alle de…

stop nu med alle de tilfredshedsundersøgelser - send en bekræftelse og hurtigst muligt et leveringstidspunkt og besked/sms når pakken er landet - alt andet er bare fyld

19 luglio 2025

Risposta di Den Engelske Gartner ApS

Kære Jimmi, Tak for at du har taget dig tiden til at give en besked / karakter. Vi vil dog gerne angive, at vi faktisk gør som du angiver ovenstående? Vi bruger vores Trustpilot til at skabe loyalitet ved at sende en mail. Må jeg gerne skrive til dig på din mail, da jeg ikke helt forstår, at denne skal være en del af vores service karakter? vh Den Engelske Gartner Shop /Lasse

Godt produkt og nem side

Siden er nem at komme igennem og produktet blev hurtigt sendt , dog skal der kigges på sidens sikkerhed og e-mærke , så vil den være i top 👍

13 luglio 2025

Risposta di Den Engelske Gartner ApS

Kære Kim, - Tak for den fine karakter. Jeg er lidt nysgerrig på det med sikkerheden og e-mærket. Jeg skriver lige til dig på din mail, så vi lige kan fortsætte dialogen der.
Venligst
Den Engelske Gartner Shop