Valutata 1 stelle su 5

Shimano Dura Ace DI2 rechter remhandel besteld. Is echter eerder gemonteerd geweest: de olie zat er nog in. Niet in originele verpakking maar in papiertje gewikkeld. Op zich heb ik geen moeite met goe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wederom een prima aankoop gedaan bij Delta Bikes. Beste prijs/kwaliteit website. Goede en snelle afhandeling en verzending. Een aanrader voor de fietsfanaten welke zelf graag sleutelen aan de fiet... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zelfs boven verwachting prima ervaring met Deltabikes en en mooie prijs voor mijn gestolen Bosch intuvia, en een snelle levering is dan heel belangrijk om je E-bike weer te kunnen gebruiken. Erg beda... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Om 9:20 besteld. Gelijk een mail gehad dat het was aangenomen. 9:40 een bericht gehad dat het verzonden was plus track en trace, volgende dag was het binnen. Perfecte service plus nog extra service n... Leggi di più

3,7

1 stella

Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 1 stelle su 5

Leveren onjuiste specificaties en technisch onbruikbare, incomplete sets

Achterwiel besteld dat volgens de website RVS-spaken (zilver) zou hebben, maar geleverd met zwarte spaken. Bovendien was de Shimano shifterset incompleet: de buitenkabel (huls), de kabelklem en de cruciale kabelstopper ontbraken. Zonder deze drie onderdelen is de set technisch onmogelijk te monteren en onbruikbaar.

De klantenservice negeert de eigen advertentie en e-mailafspraken. Hoewel de fouten direct zijn gemeld, is het nazenden van de drie cruciale onderdelen tot op heden niet gebeurd.
Het nazenden wordt door hen onterecht als "compensatie" gebracht, terwijl dit simpelweg het herstellen van een foutieve levering is.

Ondanks bewijs uit de Wayback Machine en een zeer schappelijk schikkingsvoorstel voor de verkeerde kleur spaken, blijft het volledig stil.

Let op: ze dreigen onterecht met 50% waardevermindering bij retour, wat wettelijk verboden is bij non-conformiteit (art. 7:17 BW).

Eens maar nooit weer.

UPDATE [12-03-2026]: Reactie op verweer Deltabikes

Deltabikes probeert de feiten te verdraaien. Er is aantoonbaar NOOIT telefonisch contact geweest; al onze communicatie is uitsluitend per e-mail verlopen. In die correspondentie is uitsluitend gesproken over de kleur van de naaf, nooit over zwarte spaken.

De advertentie (waarvan ik een screenshot heb met zilveren RVS-spaken) is de basis van de koop.

Daarnaast: een Shimano-shifter leveren zonder kabelstopper, buitenkabel en klem maakt het product technisch onbruikbaar. In plaats van deze fouten te herstellen of de 3 missende onderdelen na te zenden, kiest Deltabikes voor onjuiste beweringen en radiostilte op mijn formele ingebrekestelling.

Het dreigen met 50% waardevermindering bij retour van een onjuist geleverd product is bovendien in strijd met de wet (art. 7:17 BW). De melding bij de ACM is gedaan

18 febbraio 2026

Risposta di Deltabikes

Klant had een wiel besteld, wat niet in voorraad was. Toen is telefonisch besproken wat wenselijk was. Wij hebben toen speciaal voor klant het wiel besteld met RVS spaken en zilveren naaf. Klant heeft ontvangen wat hij heeft besteld. (weet misschien niet dat zwarte spaken wel van RVS kunnen zijn, bovendien is er niet gesproken over de kleur van de spaken) Wat betreft de revoshifter Nexus 5 die hij ook had besteld (geen shifterset zoals hij omschrijft), deze wordt aangeboden op onze website met alleen binnenkabel. Indien je aanvullende onderdelen nodig hebt , dien je dat los bij te bestellen. Staat ook niet in de beschrijving.

Uitstekende ervaring!

Uitstekende ervaring! Communicatie via mail zeer snel en duidelijk over productinfo. Na het plaatsen van de bestelling volgende dag al in huis! Geen fabrieksverpakkingen om slijtageonderdelen (die gooi je toch weg), toch netjes verpakt en uiteraard nieuw. Dit was mijn tweede bestelling en uitstekend geregeld.

14 febbraio 2026

Risposta di Deltabikes

Bedankt voor uw aankoop, en positieve reactie.

Prima ervaring.

Prima ervaring alles nieuw in de verpakking. Snelle reactie op vragen vooraf. Dit alles tegen een prima prijs.

11 febbraio 2026

Risposta di Deltabikes

Bedankt voor uw reactie, plezier met uw aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering van prima product

Snelle levering met daarover duidelijke informatie.
Ik heb een Contec momentsleutel gekocht en ben daar zeer tevreden over. Klein en licht, zeer geschikt om mee te nemen bij lange fietstochten. Max moment 14 Nm, ik kon geen beter alternatief vinden.

30 gennaio 2026

Bedankt voor uw reactie!

Valutata 5 stelle su 5

Gemengde gevoelens maar geen vuiltje aan de lucht!

Met toch wel wat gemengde gevoelens vanwege een klein aantal negatieve recensies op Google Maps en op Trustpilot, een groepset besteld bij Delta Bikes. Geen vuiltje aan de lucht: snelle levering, alles netjes ingepakt en beschermd met folie, papier en karton. De levering was compleet en ging samen met een snelle en professionele communicatie. Je zou aanstoot kunnen nemen dat er niet overal originele verpakkingen worden gebruikt, maar de koper moet zich realiseren dat het om OEM verpakking gaat - werkplaatsverpakking en niet winkelverpakking. Dat maakt het o.a. mogelijk dat de prijzen heel scherp zijn omdat in bulk ingekocht wordt! Ik heb in de fietsenbranche gewekt en zo gaat dat nou eenmaal. Ik raad Delta Bikes aan iedereen aan als betrouwbare leverancier van hele goede en scherpe deals. Je moet je daarbij niet blind staren op de verpakking. Nogmaals, aanrader en ik bestel in de toekomst zeker weer!

21 gennaio 2026

Risposta di Deltabikes

Bedankt voor uw positieve reactie, fijn weekend!

Valutata 2 stelle su 5

Fiets besteld 1-1-26

Fiets besteld 1-1-26, na een week binnen, na het in elkaar zetten zit er een grote hoogteslag in het achterwiel.(filmpje verstuurd). Diverse mails heen en weer, fiets wordt geruild, dag ingepland, fiets helemaal uit elkaar gehaald en netjes in de doos verpakt met verplichte fotos. Met werk geregeld, is de fiets ineens (en helaas) niet op voorraad, weer een week verder gezet, weer verlof geregeld, zit te wachten op live tracking(snachts) vanaf vroeg in de ochtend maar niets gehad. Gebeld en live tracking direct verstuurd. Ik ben benieuwd, doos retour met fiets en nieuwe fiets wordt geleverd. Eerst goed checken of alles goed is voor montage. Sterren kunnen omhoog na afhandeling

23 gennaio 2026

Risposta di Deltabikes

Beste, gelieve eerst goed te onderzoeken aan wie u de review plaatst! Wij zijn Deltabikes bv in Yerseke en kennen u niet. u heeft bij ons niets besteld. U moet waarschijnlijk bij Deltabikes Europe bv in Waddinxveen zijn.
Graag verwijderen!

Mijn naam is Gina

Mijn naam is Gina , Steeds correct en zeer snel geleverd, super contact met Aukje, kan niets negatief zeggen....we zijn zeer tevreden

8 gennaio 2026

Risposta di Deltabikes

Bedankt voor uw positieve reactie!

Goedkope fietsonderdelen

Goedkope fietsonderdelen. Als ik fiets-onderdelen zoek check ik altijd deze site. Prima service en snelle levering.

1 gennaio 2026

Risposta di Deltabikes

Bedankt voor uw positieve reactie!

Valutata 2 stelle su 5

I won't be buying here again

I ordered a full Shimano Ultegra groupset for almost 1200 euro. To say I was surprised when it got delivered like it was sent from AliExpress is an understatement.
You can say that them repurposing a continental tires box and all the parts not being packaged AT ALL saves on waste. And maybe I could be ok if it was advertised as such.

However, I'm sitting here wondering what feffing parts are missing or not working. A single bag with all the bolts and little bits? Only the instructions for the shifter. The chain just wrapped in an instruction manual.

The only reason I'm not returning it is because it came with the main parts advertised, they are recognised by the Shimano app as official and I don't want to buy a set with the wrong crank length.

28 novembre 2025

Risposta di Deltabikes

Dit noemen we gewoon zeuren over iets wat goed geleverd is.
Geen enkele opmerking gestuurd per mail, maar wel iemand zwart maken via trustpilot.

Valutata 1 stelle su 5

Geen bestelling meer bij deze winkel voor mij. Bezint eer ge begint…

Late verzending en komen terug op eerdere voorgestelde oplossing bij niet bezorgd pakket. Nu geen pakket en geen terugbetaling van het aankoopbedrag. Had eerder trustpilot moeten raadplegen en niet bij deze zaak moeten bestellen. Wees gewaarschuwd.

De reactie van het bedrijf is als een oude speelplaats die blijft hangen ‘er is een ontvangstbevestiging van PostNL met een handtekening, dus pakket is bezorgd’. Vanaf de eerste dag heb ik echter aangegeven dat de handtekening niet van mij is (en ook niet van een huisgenoot). Wat het bedrijf ook niet meldt in hun eerste reactie op deze review is dat ze dit bij PostNL hebben aangegeven en als vergoeding van PostNL een vergoeding voor hebben ontvangen. Hoewel de fout ligt bij PostNL die hun rol als bezorgdienst niet uitvoert zoals ze behoren te doen, is de uiteindelijke reactie (en niet nakomen van hun wettelijke verplichting) van dit bedrijf ondermaats. En als je de andere reacties van klanten van dit bedrijf leest en de reactie van het bedrijf daarop dan wordt met twee maten gemeten. Maakt het bedrijf een fout, dan moet de klant daar maar voor opdraaien qua kosten en bedrijven dat het niet aan het bedrijf ligt (en dan snapt de klant het helemaal niet). Maar als de fout (volgens het bedrijf bij de klant ligt) ook dan kan het bedrijf er niets aan doen en is de klant de Sjaak. Het is in elk geval erg goed zaken doen voor het bedrijf als je betaald krijgt voor je product te versturen a 500 euro en dan ook nog 200 euro terug krijgt van PostNL omdat blijkbaar is aangetoond dat de handtekening is vervalst en het pakket niet is bezorgd zoals het zou moeten. Wordt mij alleen wat te gortig als ze (een paar weken na de ontvangst van een ingebrekestelling en een door de aankoopverzekering verplichte aangifte bij de politie) melden dat ze geen (deel)van de aankoopkosten meer terugbetalen. Enige optie is 300,- bijbetalen om het (niet ontvangen pakket) nogmaals opgestuurd te krijgen.

Als je het hebt over (internet)oplichting…?
Maar het bedrijf ‘koopt’ blijkbaar voor 200 euro liever reviews dan dat ze een klant met een probleem op een gepaste manier helpen en valt dit voor hen onder ‘goed ondernemerschap’.

30 ottobre 2025

Risposta di Deltabikes

Hallo, wij hebben uw bestelling toegestuurd, en is volgens post nl bezorgt, waarvoor een handtekening is geplaatst.

Omdat klant het nodig vond om zijn reactie toe te lichten, doen wij dit ook.
U heeft ons in een eerste reactie aangegeven dat er door de bezorger pakjes voor de deur worden gelegd en dit al de derde keer zou worden binnen een jaar dat uw pakje niet afgeleverd zou zijn. U heeft gekozen voor standaard verzending bij uw bestelling, terwijl er ook de keus is om uw pakket verzekerd te laten verzenden of om uw pakket af te laten leveren bij een post nl locatie. U heeft van beide keuzes echter geen gebruik gemaakt. Onbegrijpelijk...zeker als u de bezorgers niet vertrouwd.
Omdat wij het onverantwoord vonden dit pakket onverzekerd te verzenden hebben wij dit voor een deel verzekerd. We hebben deze case laten uitzoeken door post nl, en zij geven aan dat het pakket geleverd is op het aangegeven huisadres.Om klant tegemoet te komen, naar zo hij zegt, het niet ontvangen te hebben, aangeboden nogmaals de groepset te willen leveren met de korting waarvoor wij een vergoeding kregen. Opvallendste is wel dat klant nu geen groepset meer nodig heeft..??
Duidelijk is uw doel : Deltabikes op laten draaien voor de kosten, zonder uw verantwoordelijkheid voor verzending genomen te hebben.

Valutata 5 stelle su 5

Ik snap niet hoe mensen hier een…

Ik snap niet hoe mensen hier een negatieve review kunnen plaatsen, ik heb alleen maar positieve ervaring met dit bedrijf. Ze zijn zeer ervaren en vriendelijk en ze nemen de tijd om alles goed uit te leggen. Na wat problemen met mijn nieuwe fiets met shimano naaf is deze gereinigd en opnieuw ingevet. Hierna bleek het probleem nog aanwezig te zijn waarop ter controle meteen een nieuw achterwiel werd gemonteerd. Aangezien het probleem met het nieuwe achterwiel niet voorkwam is de shimano naaf in het oude achterwiel vervangen. Na een geslaagde proefrit konden wij weer gerust richting Alkmaar rijden. In mijn beleving hebben zij zeker 5 sterren verdiend.

15 ottobre 2025

Risposta di Deltabikes

Goedenavond, bedankt voor uw positieve review. Fijn dat we u konden helpen met het probleem van uw fiets. Het is wel een stukje rijden vanuit Alkmaar, maar nu is uw fiets wel direct gerepareerd. Mocht er toch weer iets zijn in de toekomst, dan bent u welkom bij ons!

Valutata 1 stelle su 5

Even ter reactie op de reactie van mijn…

Even ter reactie op de reactie van mijn eerdere review. Een dag voor de levering werd ik gebeld door deltabikes. Of het erg was dat de velg een iets andere maat had. Ik heb toen gevraagd of de band, die ik elders had besteld, passend was? Die past gewoon en ik doe er ook nog een velglint bij werd mij gezegd. Dat vond ik al vreemd, wiel zou rijklaar zijn? Ik verwachtte geen band erom maar wel een rollerbreak, tandwiel en complete versnelling inclusief toebehoren. Dit was niet het geval. Om vervolgens een klant voor idioot uit te maken, deze te bedreigen en constant de telefoon op te hangen is dan natuurlijk een heel normale reactie van de verkoper. Dit alles hard schreeuwend.
Als u veder kijkt ziet u dat ik niet de enige ben met soort gelijke klachten. Dat zegt genoeg. Schreeuwen, dreigen en liegen. U bent gewaarschuwd, doe geen zaken met deze mensen. Stel asocialen zijn het.

1 ottobre 2025

Risposta di Deltabikes

Even een reactie, op de onzin van deze Frits. Hij verwachtte een rollerbreak,tandwiel en complete versnelling. Dan zou dit toch een keuze product moeten zijn op onze website, dit omdat er vele soorten en maten zijn hierin. Wordt ook niet genoemd in onze beschrijving. Dus klant heeft ontvangen wat hij heeft besteld. We vinden het te kinderachtig om hier ook eens toe te gaan lichten hoe klant richting ons communiceerde door de telefoon. Bellen mag zeker, maar dan graag om en om praten.

Zeer asociaal bedrijf.

Delta Bikes?
Zeer vervelende ervaring met dit bedrijf.
Bestelling geplaatst, dit product zou rijklaar geleverd worden. Bij ontvangst bleek dit niet het geval te zijn? Ik direct gebeld, krijg een man aan de lijn. Ik leg mijn probleem uit, nog voordat ik uitgesproken ben, begint deze man, op zeer harde toon, mij te vertellen dat ik een idioot ben. Vervolgens wordt de telefoon opgehangen. Ik wederom gebeld, er werd na meerde malen bellen eindelijk weer opgenomen, ipv direct ophangen, maar ik kreeg er geen woord meer tussen. Het enige wat ik kon zeggen is dat ik mijn geld terug wou, gezien het niet leveren van het beloofde product. Hierop werd geantwoord, je kunt naar je centen fluiten, wederom werd er weer opgehangen. Tijdens de eerste 'gesprekken' hoorde ik steeds een dame op de achtergrond. Na meerdere keren geprobeerd telefonisch contact te leggen, kreeg ik deze dame aan de lijn. Deze wist zogenaamd van niets, maar was redelijk aanspreekbaar, alhoewel zij zeker ook alles behalve vriendelijk was. Ik heb uiteindelijk het product van €234 verzekerd terug gestuurd op eigen kosten, met de angst naar mijn centen te kunnen fluiten. Ook werd mij verteld door 'brulaap', zoals hij in andere reviews wordt genoemd, dat wanneer ik deze review zou plaatsten ik er nog wel achter zou komen. Uiteindelijk mijn geld terug ontvangen na een week stress gehad te hebben. Nog nooit eerder zoiets meegemaakt, dus pas op! Tevens zijn zij niet geregistreerd bij een winkelwaarborg, dus betalen zij niet terug, dan zou je naar de rechter moeten. Belachelijk.

11 agosto 2025

Risposta di Deltabikes

Pas op beste mensen, deze meneer heeft 2 kanten. De ene dag wordt meneer vriendelijk geholpen en advies gegeven over het wiel wat hij nodig heeft, en welke hij dan zou moeten hebben. Na ontvangst van het wiel, blijft meneer onophoudelijk bellen, er is werkelijk met geen speld tussen te komen, waarop meneer herhaaldelijk wordt verzocht per mail te reageren. Helaas erg hardnekkig, en niet voor rede vatbaar, onverstaanbaar door de telefoon. Per mail hebben we uitgelegd dat hij ontvangen heeft , wat hij heeft besteld.
Dat hij niet begreep wat rijklaar was, is ongelofelijk. 99% van de mensen begrijpt dat met rijklaar (geen bouwpakket) bedoelt wordt dat de spaken en naaf erin zitten. Nee de banden zitten er nog niet op, staat ook niet in de omschrijving. Bovendien zou u dan eerst een keus moeten hebben kunnen maken van banden!?

Valutata 5 stelle su 5

Super service! Super kwaliteit!

Vorig jaar een volledige fiets laten samenstellen, alle onderdelen werden bij Deltabikes besteld en aangekocht. Een jaar verder nog steeds geen problemen.
Belgische klant die een 12/10 score geeft ;-)

19 settembre 2025

Risposta di Deltabikes

Fijn dat de fiets nog steeds goed rijdt ! Mocht er toch iets zijn, u weet ons te vinden....Geniet nog van het mooie najaarsweer....

Valutata 4 stelle su 5

Aankoop nieuwe groepset

Ondanks dat sommige mensen negatief kunnen zijn in hun beoordelingen heb ik ondertussen bij Delta Bikes een Garmin 1050 en afgelopen week een Shimono groepset 105 voor mijn binnen fiets gekocht en alles vlekkeloos verlopen en netjes geleverd .
Bij eventuele vragen antwoorden ze onmiddellijk.
Goede ervaring en fijn om zaken te doen met hun.

13 settembre 2025

Risposta di Deltabikes

Bedankt voor uw reactie. We proberen inderdaad snel te verzenden en vragen z.s.m te beantwoorden. We zijn in ieder geval altijd bereikbaar via mail en telefoon.

Superbedrijf

Superbedrijf! Prima afspraken mee te maken! Heel snel antwoord op de emails!
Nieuwe motor geplaatst was in een uurtje gebeurd! Netjes gebeld dat ie klaar was en alles tip top in orde!
Een aanrader!!!!

10 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Nieuwe derailleur stuk, maar geen oplossing

Mijn nieuwe Shimano voorderailleur (FD-R8050), gekocht bij deze webshop, werd geleverd in een klein doosje zonder originele verpakking. Na twee weken en ca. 1000 km ging de derailleur stuk tijdens normaal gebruik. De fiets is niet gevallen of beschadigd. De verkoper stuurde de derailleur naar Shimano, maar de garantie werd afgewezen met als reden “verkeerde montage/afstelling”. Dat klopt niet: de montage is uitgevoerd door een erkende fietsenmaker en de derailleur werkte de eerste 1000 km probleemloos. Desondanks kreeg ik geen oplossing van de verkoper. Als klant verwacht ik dat een verkoper verantwoordelijkheid neemt, maar dat is hier niet gebeurd. Erg teleurstellend.

25 agosto 2025

Risposta di Deltabikes

Beste, wij betreuren ook dat dit niet onder garantie is vervangen.U heeft een goed werkend onderdeel ontvangen, dat bewijst zich ook, omdat u 1000 km heeft gefietst zonder problemen. Wij kunnen niet nagaan wat er is gebeurt met de voorderailleur. We hebben in een eerste reactie wel aangegeven, dat wij zichtbare schade aan de voorderailleur constateerden. De voorderailleur is aangemeld voor garantie bij Shimano, maar helaas afgekeurd. Conclusie is dat deze verkeerd gemonteerd/ afgesteld zou zijn. Wij moeten het doen met hun bevinding, en kunnen hier verder niets mee. Na nogmaals contact opgenomen te hebben met Shimano gaven zij aan dat uw gecertificeerde / vakbekwame rijwielhandelaar het zelf nog kon proberen om dit nogmaals in te dienen daar hij ook Shimano dealer is.Kortom hebben wij onze verantwoordelijkheid genomen, en alles gedaan in deze zaak.

Super fietswinkel!!!

Vandaag een nieuwe fiets gekocht bij Delta Bikes (mijn derde al!). In één woord: fantastisch!!! Helemaal niet duur, super hartelijke ontvangst en prima service van Martin en zijn vrouw Aukje. Bedankt! Jan en Sophie

3 settembre 2025

Risposta di Deltabikes

Bedankt voor deze positieve opmerking, en veel plezier met uw nieuwe aankoop!

Valutata 1 stelle su 5

Wel verkopen maar garantie Shimano…

Bij aanvraag garantie Shimano onderdelen is er totaal geen medewerking en geven ze als excuses aan dat ze dit niet doen! En geen Shimano dealer te zijn.

Als antwoord op het verweer van Deltabikes,
Ben gewoon particulier die een DI2 groep overgenomen heeft via marktplaats met aankoop factuur. Waarvan het oude adres doorgehaald is en bij aanvraag het juiste adres is opgegeven.
Ben via Shimano met dit euvel bij de Fietsspecialist in Ter Aar gekomen en die hebben dit keurig opgelost! Daar kan Delta bikes nog een puntje aan zuigen, die zetten je als crimineel aan de kant als je om garantie vraagt

8 agosto 2025

Deze review klopt niet.
Een zakenman dit garantie probeert te claimen, op een tweedehands aangekocht onderdeel.
Ten eerste kennen we deze persoon niet, en komt hij niet in ons klantenbestand voor.
Probeert met een vals factuur, waarbij de naam en adresgegevens zijn door gestreept, een onderdeel bij ons te claimen. Dat zou u kunnen proberen bij een Shimano service centrum. Wij zijn wel dealer, maar geen service centrum.
Maar groten kans dat ook zij hier niet in trappen...een vals factuur!
Aanvullende reactie:
Meneer stuurde eerste mail al met een leugen : "vorig jaar dit set bij u gekocht". We zetten u niet als crimineel aan de kant, wel als leugenaar, die garantie wil claimen op een 2-de hands onderdeel.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più