L'azienda ha risposto
Super geholpen door Soraya in Amsterdam Oud-West. Ze was eerder klaar met de vorige klant en was meteen eerder aan de beurt. Kom veel vaker bij delete maar dit was de beste behandeling tot nu toe! Hel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fijne salon waar je snel en deskundig geholpen wordt. Nu 2x geholpen door Romy, waar je heel makkelijk lekker mee kan kletsen tijdens de behandeling. Daardoor fijn op je gemak en vliegt de behandel... Leggi di più
Delete is de Nr.1 ontharingsspecialist van Nederland. Bekend van de ultieme Brazilian wax! Onze salons onze medewerkers en onze producten, alles is enkel gericht op de beste ontharingsbehandelingen. Zowel waxen als permanent ontharen. Delete is geen beautyfarm, schoonheidssalon of cityspa. Wij zijn een ontharingsspecialist. En daar zijn we uniek in!
Eerste Constantijn Huygensstraat 43, 1054 BR, Amsterdam, Paesi Bassi
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Professioneel personeel, service, producten en goed bereikbaar
Professioneel en vriendelijk. Precies wat je verwacht!

Risposta di Delete Professionals in hair removal
Professioneel en fijn behandeld. Super!

Risposta di Delete Professionals in hair removal
Voelde me gelijk op mijn gemak! Voor het eerst een brazilian wax gedaan en heel blij mee!

Risposta di Delete Professionals in hair removal
Sinds mei 2025 kom ik elke maand voor een full brazilian & onder- bovenbenen wax. Eerst in almere (waar ik woon) bij Annelies. En nu in Amsterdam Zuidas. Ontzettend tevreden. Word gerust gesteld, gezellig kletsen en ontzettend tevreden met het resultaat.

Super ervaring bij delete
Heel fijn geholpen en hygiënisch alle angels zijn goed getraind dat zieje terug in hun werk !

Risposta di Delete Professionals in hair removal
I had such a good experience. Angel made me feel so welcome and relaxed. I’m definitely coming back.

Risposta di Delete Professionals in hair removal
Al jaren klant bij Delete, en nu overgestapt naar het permanent ontharen. De meiden werken allemaal super goed! Ik loop altijd blij de deur uit.

Risposta di Delete Professionals in hair removal
Ik ben al jaren enorm fan bent van Delete

Risposta di Delete Professionals in hair removal
Ik ben op meerdere locaties geweest van Delete en elke keer super tevreden geweest. Ik ben begonnen met waxen en sinds een half jaar overgestapt naar Hyperpulse. Ik merk dat mijn haren al stukken minder zijn geworden, en ik ben nog maar op de helft! De meiden zijn allemaal heel kundig, vriendelijk en gezellig. Dikke aanrader!!

Risposta di Delete Professionals in hair removal
Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij Delete Waxing. De salon ziet er schoon en professioneel uit, en ik werd direct op mijn gemak gesteld. De medewerker was vriendelijk, deskundig en werkte snel en precies. De behandeling was veel minder pijnlijk dan ik had verwacht, en het resultaat is superglad en netjes.
Kortom: uitstekende service, fijne sfeer en topkwaliteit. Zeker een aanrader!

Risposta di Delete Professionals in hair removal
Voor het eerst een brazilian wax gedaan, dit is mega goed bevallen. Ik ben super goed geholpen en helemaal haar vrij. Ik kom zeker terug!

Risposta di Delete Professionals in hair removal
Super tent vriendelijke dames die je met veel zorg behandelen.

Risposta di Delete Professionals in hair removal
Ik ben enorm fan van de permanent ontharen behandeling Hyperpulse bij Delete. Ik zit nu op de helft van mijn behandeling en ik heb al een enorm goed resultaat.

Risposta di Delete Professionals in hair removal
It is a clean, dependable place to have your ears waxed. That's the only thing I've ever had done, but I always have a good experience.

Risposta di Delete Professionals in hair removal
In Laren bij Felicia (hoop dat ik het goed schrijf) geweest. 1e keer na een hele lange tijd oo de bank. Ook nu is het weer goed bevallen. Deze ervaren wax angel heeft mij er met humor doorheen gepraat, nagenoeg pijnloos op een paar gevoelige plekken na. Fijne ervaring en service. Zij heeft herhaaldelijk gevraagd of de wax niet te heet was en het te doen was. Ook tips en advies ontvangen. Uiteindelijk een wax abo genomen incl. scrub en spray. Voorlopig voorzien van een gladde en verzorgde huid.
Keep up the good work!

Risposta di Delete Professionals in hair removal
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.