Uitstekend bedrijf, komt de leverafspraken stipt na, en een week van te voren krijg je te horen hoe laat zij op de afgesproken dag aanwezig zijn voor de installatie van de airco. Uiterst vriendelijk... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Gewoon een top bedrijf eerlijk transparant en blijven communiceren. Ons bestelde airco was niet op voorraad nu een andere en duurdere gekregen voor de zelfde prijs top ik raad ze ook echt aan 👍👊
L'azienda ha risposto
Zeer snelle reactie op de aanvraag van de airco. Levertijd was 6 weken, wat prima binnen de norm valt. Communicatie duidelijk en helder. Airco netjes geplaatst.
L'azienda ha risposto
Patrick is lang geweest en heeft ons goed geïnformeerd over de mogelijkheden. Gelukkig kon ondanks de drukte de airco snel worden geleverd. Keurige montage en heel tevreden.
L'azienda ha risposto
Gespecialiseerd in het installeren en leveren van airco's en warmtepompen . Ook voor airco onderhoud of reparatie. Creëer een perfect binnenklimaat!
Kapelhof, 4101EX, Culemborg, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Patrick geeft goed advies en de installatie van de airco kon snel gedaan worden. Absoluut een aanrader.
Patrick is een fijn persoon die duidelijk communiceert.
Installatie van twee airco’s zijn keurig en zorgvuldig geplaatst , wij zijn erg tevreden en kunnen de Leidinggevende zeker aanraden .
Patrick van de Leidinggevende communiceert fijn. Hij heeft ons eerst goed advies gegeven en vervolgens is hij alle afspraken nagekomen.
Goede service. Goede adviezen. Snelle levering en bevestiging van de apparatuur.
Patrick (De Leidinggevende) is uitermate vriendelijk en deskundig en verstaat zijn vak. Al vanaf het begin van het offertetraject tot en met de gehele oplevering van de splitairco en de twee binnenunits. Hij werkt voorzichtig en schoon en overlegt doorgaans met de klant. Wij zijn er zeer tevreden over en kunnen Patrick van harte aanbevelen.
Goed advies en goed overleg van waar en wanneer.
Meld ook nog een paar dagen er voor dat hij komt op de afgesproken dag.
Goede prijs / kwaliteit. Werkt netjes.
Patrick was alleen en heeft alle airco's bij ons in 1 dag geplaatst. Wij zijn tevreden met de geplaatste airco's.
Laten de warme dagen maar komen.
Alles goed bevestigd, mooi afgewerkt, duidelijke uitleg, zijn zeer tevreden met dit bedrijf.
Patrick is super vriendelijk en denkt goed mee! Super tevreden over de installatie en alles erg mooi en netjes aangesloten! Wij gaan je zeker aanbevelen bij anderen!
Van begin tot eind fijne ervaring
Duidelijk in communiceren, komt zijn afspraken na en maakt het geen besproken is
Heldere communicatie over wat er gaat gebeuren. Goede planning door de dag heen. Op sommige punten wat extra service verleend.
Wij hebben goede ervaring met De Leidinggevende. We zijn fijn ingelicht over de aanschaf van een airco. Er wordt netjes en snel gewerkt. De afspraken werden nagekomen. Fijn contact! Prettig zaken doen. Wij zouden een volgende keer weer kiezen voor De Leidinggevende!
Goed advies ,netjes gewerkt en snel geplaatst.
Helemaal TOP
Duidelijke informatie over de werking van de airco. Redelijk korte levertijd. Werkzaamheden op afgesproken tijdstip correct uitgevoerd. Plezierige en ongedwongen omgang. Ik heb direct een onderhoudscontract afgesloten omdat wij alle vertrouwen hebben in Patrick. Eén tip: van tevoren de elektrische bedrading doornemen zodat dat al klaar is tijdens de installatie.
Van het begin tot het eind goede informatie en overleg gehad. Afspraken werden nagekomen. Er is hard en netjes doorgewerkt door Patrick, die ook nog eens zeer vriendelijk is.
Top dus

Risposta di De Leidinggevende
Goede service, denkt goed mee, is vriendelijk en werkt netjes. Kortom: super!
De Leidinggevende is een professioneel en goed georganiseerd bedrijf. Wij hebben een airco laten monteren. Wat ons opviel tov andere bedrijven waar we hebben georiënteerd: e-mails worden snel en adequaat beantwoord. Offertetraject wordt snel en professioneel aangepakt, planning wordt nagekomen. Ze hebben alles goed onder controle en dat is een meerwaarde in deze tijd.
Over de montage en afwerking zijn we ook zeer tevreden. Voor ons een aanbeveling om zaken te doen met DeLeidingevende. Groet, Peter Jongeneel, Gorinchem

Risposta di De Leidinggevende