Deknudt Frames Recensioni 1.393

TrustScore 5 su 5

4,8

1. Negozio di cornici
  2. Negozio di arredi e di design d'interni

Welcome to Deknudt Frames! Discover the largest online selection of photo frames and wall decor. Looking for a photo frame to put your most precious moment in? Want to decorate your walls with some trendy posters and quotes? Browse through many different photo frames and choose the perfect one for your home. As a family-owned business since 1923, we guarantee quality photo frames and outstanding service. Our design team is constantly working to design picture frames inspired by the latest trends seen on Pinterest and other home decor sites. Our selection includes both classic and modern photo frames. Choose from our wide range of picture frames in different colors, materials and sizes. At Deknudt Frames, you can order quality picture frames online within a few clicks.

15% back to school discount!

It's that time again: the new school year has started!
This school year, we want to help you stay organised. That's why we are now offering you a special 15% discount on the entire webshop. Use the code BACKTOSCHOOL at checkout on our website to take advantage of this offer. Valid until 24/09.

Fast and safe shipment!

Fast home delivery

Fast home delivery
We make sure your parcel gets to you as quickly as possible and in one piece. We always ensure that your parcel is securely and carefully packed. Did you receive your package broken due to a bumpy road? In that case, mail us and we will help you find a solution!

4,8

TrustScore 5 su 5

Solitamente risponde entro 24 ore

Soddisfatta!

L'azienda lavora in modo serio e onesto perchè ho ricevuto alcune cornici danneggiate e in 3 giorni dal reclamo mi sono state inviate le nuove cornici integre, senza la necessità di occuparmi del reso. L'offerta è ampia e il tipo di cornice che ho scelto è molto elegante essendo nero opaco, il prezzo è ottimo, metto 4 stelle solo perchè ci sono alcuni piccoli difetti (specialmente nelle giunture degli angoli) migliorabili.
In compenso sono soddisfatta!

18 settembre 2020
Logo di Deknudt Frames

Risposta di Deknudt Frames

Hey Tania,

Grazie per la tua recensione positiva! Lo apprezziamo davvero.

Molti saluti,
Charlotte
Deknudt Frames (tradotto con Google :) :))

Mostra recensioni in tutte le lingue. (1.393 recensioni)