Dekbedwinkel.com Recensioni 366

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Valutata 5 stelle su 5

Prima ervaring. Op zondag 2 stuks besteld en de maandag daarop bezorgd bij PostNL punt. Scherpe prijs en advies waar het oude in te leveren. Correct , niet vacuüm , verpakt elk in een doos.( dus niet... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Blij met dit 4 seizoenendekbed. De twee delen op elkaar zijn zelfs te warm voor mij als koukleum. Heb nu genoeg aan alleen het herfst/lentedeel. Vind de dekbedden kwalitatief goed aanvoelen. Super bli... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Prima website en duidelijke omschrijving aangekocht produkt. Produkt ook voordeliger als op andere websites. Eea keurig verpakt verzonden en per mails goede info over de bestel-en verzendstatus. F... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Dekbed gekocht van ducky dons. Dit dekbed heeft niets met eendendons te maken. Erg jammer. Het katoen voelt aan de buitenkant zacht aan. Netjes verpakt.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili per camere da letto

Informazioni su Dekbedwinkel.com

Scritti dall'azienda

✓ Gratis verzending vanaf €50
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen

Bij Dekbedwinkel bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een nieuw dekbed. Naar welk dekbed u ook op zoek bent. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment zodat u altijd bij ons terecht kunt voor een dekbed dat aan al uw wensen voldoet. Dekbedwinkel heeft een breed assortiment van verschillende kwaliteitsmerken zoals Ducky Dons, Frankenstolz, Texeler, Texelwool, Timzo, Yumeko en Silvana. Naast dekbedden heeft Dekbedwinkel ook een breed assortiment kussens en onderdekens om het slaapgenot nog verder te vergroten.

Ga naar Dekbedwinkel

3 stelle
2 stelle
1 stella

Prima product en productomschrijving

Prima product en productomschrijving. Mooie aanbieding. Afhandeling prima en de volgende dag keurig op tijd bezorgd. Kussen was ook nog verpakt in een mooie tas ter bescherming. Handig als je je eigen kussen mee wilt nemen op reis.

3 settembre 2024
Valutata 3 stelle su 5

Foutje kan de oplossing was waardeloos.

Bestellen ging heel gemakkelijk, dag erop geleverd en de prijs was top! Echter zat in de zak van het dekbed een hoofdkussen. Op de zak stond wel dekbed. Contact opgenomen en het mocht retour. Maar ze gingen eerst een onderzoek op starten voor er een nieuwe gestuurd werd. Dag erop toch nog even gebeld of ik het wel goed begrepen had want ik vond dat raar. Ze bleef bezig over codes (hun code van dekbed misschien wel kussen bij Silvana) maar ze leek niet te begrijpen dat de hoes dekbed zegt en een kussen in zat. En ja ze gaan het eerst uitzoeken. Zelf contact op genomen met Silvana en die gaven aan dat ze gewoon een nieuwe moeten sturen en dat ze het samen uit zoeken maar ik daar niet op hoef te wachten. Dus weer terug gebeld en dat door gegeven maar nee dat deden ze niet. Misschien de order maar annuleren. Slim plan en dat gedaan. Retour gestuurd en benieuwd hoe dit af loopt ook met de betaling. Maar dit is zeker niet de service die ik gewend ben van Etrias.

22 agosto 2024

Beste Cindy,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u het verkeerde product ontvangen heeft, onze excuses hiervoor.

We moeten dit eerst onderzoeken, omdat producten wel eens aan een verkeerd artikelnummer gekoppeld zijn. Het is daarom belangrijk dat we dit eerst checken, want anders kunnen we wel een nieuw product opsturen, maar de kans is groot dat dit dan weer fout gaat. Dit is dus de reden dat we niet gewoon gelijk een nieuw product op konden sturen, ik hoop dat dit nu wat verduidelijkt is.

Wanneer u nog vragen of onduidelijkheden heeft, kunt u altijd contact opnemen met ons.

Etrias klantenservice

Valutata 4 stelle su 5

Snelle levering, ondanks dat mijn artikel het hele weekend in het sorteerdepot heeft gelegen.
Alles erg duidelijk en goede communicatie. Retourneren gaat ook erg makkelijk. Hopelijk gaat het geld terug storten net zo goed.

5 agosto 2024

Fijn allyear dekbed

Ik wilde graag een allyear dekbed. De informatie op de website was duidelijk. Dankzij dit heb ik mijn keuze voor het dekbed kunnen maken, een katoenen dekbed, warmteklasse 2.
Artikel werd de volgende dag al geleverd.
Mijn ervaring:
Ik slaap er nu - juli - lekker onder, niet te warm. Prima dus. Afwachten is hoe dit in de winter gaat met dit allyear dekbed (ik ben een koukleum..)

8 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Al 1,5 maand zonder dekbed.

Via deze winkel een heel duur Texeler dekbed gekocht. Dekbed verliest wol door de tijk heen. Terug gestuurd want deze dekbedden hebben 5 jaar garantie. Al anderhalve maand (!) is mijn dekbed weg en ondanks wekelijks mailen is er nog steeds geen oplossing geboden en word ik vrolijk aan het lijntje gehouden.

1 giugno 2024
Valutata 1 stelle su 5

Aan de buitenverpakking zag je al dat…

Aan de buitenverpakking zag je al dat deze doos meerdere keren geopend was.
Verkeerd kussen ontvangen met ranzige vlekken erop. Echt te gek voor woorden om een gebruikt kussen voor nieuw te verkopen.

28 aprile 2024

Beste Marleen Kromjong,

Bedankt voor uw review, wat vervelend om te horen dat u een verkeerd en vies kussen van ons heeft ontvangen. Helaas kan ik niet ziet wat er verkeerd is gegaan. Ik zou u willen vragen om met ons contact op te nemen zodat wij dit met u kunnen oplossen! U kunt ons bereiken op: (+31) 013 303 0062.
of mailen naar klantenservice@etrias.nl. Onze excuses voor het ongemak.
Etrias klantenservice

Valutata 5 stelle su 5

Web site, korting en aflevering.

Wel even zoeken op de website omdat niet alle merken bij elkaar staan. Omdat ik wist wat ik wilde werd het wel makkelijker. Ik had gehoopt op de 10% korting maar helaas de kleine lettertjes vertelden anders. Dan toch maar de 5 euro voor de inschrijving van de nieuwsbrief. Telefoniste aan de telefoon gehad en dat was heel fijn.
Door oponthoud konden we niet op tijd thuis zijn en is het grote pakket gewoon bij de voordeur neer gezet zonder berichtgeving en het is ook niet bij de buren aangeboden. Daar kunnen jullie niets aan doen maar het zou ook gestolen kunnen worden. Het gaat toch om een bedrag rond de 600 euro. Niet alles heel positief maar toch ben ik dik tevreden over jullie. Ga vannacht voor het eerst onder onder m'n nieuwe dekbed slapen en ben zeer nieuwsgierig ,

20 aprile 2024
Valutata 4 stelle su 5

Goede service en communicatie.

Ondanks dat de informatie over het door mij bestelde product niet klopte op de site (Dekbed met drukknopen ipv rits) ben ik netjes telefonisch te woord gestaan door de klantenservice. Feedback per email was ook in orde.

Dekbed geretourneerd, nog geen oordeel over de afwikkeling.

19 aprile 2024

Valse beloftes!

Valse beloftes! Op de site staat voor 22.00 uur besteld de volgende dag in huis. Dit was voor mij de reden om te bestellen bij dekbedwinkel.nl aangezien ik met spoed een dekbed nodig had want mijn toen huidige door een ongelukje niet meer te gebruiken was. Op andere sites hadden exact dezelfde dekbedden zelfs 5 jaar garantie i.p.v. 2 jaar zoals bij dekbedwinkel.nl maar omdat deze winkel een snelle bezorging garandeert heb ik dit voor lief genomen omdat ik echt z.s.m. Een dekbed nodig had. Na bestelling ontvang ik een mail met track en trace en blijkt ik krijg mijn dekbed niet de volgende dag! Uiteraard gemaild naar de klantenservice die zeggen niets te kunnen doen aan de vertraging. Echter is er geen sprake van vertraging want in dat geval zal dat gemeld worden door post NL dit was de normale eerste verzending zonder vertragingen. Dit betekend dat dit niet aan Post NL ligt maar aan dekbedwinkel.nl door beloftes te maken die niet nagekomen kunnen worden. Vertrouwen in deze webwinkel verloren ook de manier van afhandelen door klantenservice zou niemand deze webwinkel aanraden.

16 aprile 2024

Beste Sen,

Dank voor uw bericht.
Vervelend dat uw bestelling niet de volgende dag geleverd is. Wij zien dat we het wel op tijd hebben meegegeven met PostNL. Echter kan er soms wat vertraging zijn bij de vervoerder waardoor dit niet behaald kan worden. Excuses voor het ongemak.

Klantenservice Etrias.

Aanrader

Correcte informatie op de website alsook omtrent de levering van de bestelling.
Zeer fijne online shop ervaring.

9 aprile 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più