Dekbedwinkel.com Recensioni 366

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Valutata 5 stelle su 5

Blij met dit 4 seizoenendekbed. De twee delen op elkaar zijn zelfs te warm voor mij als koukleum. Heb nu genoeg aan alleen het herfst/lentedeel. Vind de dekbedden kwalitatief goed aanvoelen. Super bli... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Prima website en duidelijke omschrijving aangekocht produkt. Produkt ook voordeliger als op andere websites. Eea keurig verpakt verzonden en per mails goede info over de bestel-en verzendstatus. F... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Dekbed gekocht van ducky dons. Dit dekbed heeft niets met eendendons te maken. Erg jammer. Het katoen voelt aan de buitenkant zacht aan. Netjes verpakt.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili per camere da letto

Informazioni su Dekbedwinkel.com

Scritti dall'azienda

✓ Gratis verzending vanaf €50
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen

Bij Dekbedwinkel bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een nieuw dekbed. Naar welk dekbed u ook op zoek bent. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment zodat u altijd bij ons terecht kunt voor een dekbed dat aan al uw wensen voldoet. Dekbedwinkel heeft een breed assortiment van verschillende kwaliteitsmerken zoals Ducky Dons, Frankenstolz, Texeler, Texelwool, Timzo, Yumeko en Silvana. Naast dekbedden heeft Dekbedwinkel ook een breed assortiment kussens en onderdekens om het slaapgenot nog verder te vergroten.

Ga naar Dekbedwinkel

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Dit bedrijf verkoopt gebruikte dekbedden!

Ik heb meerdere dekbedden besteld bij dit bedrijf en het is overduidelijk dat ze gebruikte en eerder geretourneerde dekbedden naar nieuwe klanten sturen.

Ik heb eerder al een dekbed ontvangen die in een verkreukelde en vieze hoes zat, waar ik mijn vraagtekens bij had. Vervolgens kreeg ik vorige week een dekbed binnen waar heel veel kreukels in zaten. Vandaag heb ik een dekbed ontvangen die er echt erg aan toe is: zowel de verpakking als het dekbed is vies, waarbij er allemaal stof en zelfs dierenharen op het dekbed zitten!

Toen mijn partner hier zojuist over belde, moesten wij een mail met foto’s gaan sturen. Geen excuus of iets en nu moet de klant ook nog moeite gaan doen voor jullie fout? Dit dekbed gaat sowieso retour en ik koop hier nooit meer iets.

23 gennaio 2026
Non scritta su invito

Donsdekbed.

Prima ervaring. Op zondag 2 stuks besteld en de maandag daarop bezorgd bij PostNL punt. Scherpe prijs en advies waar het oude in te leveren. Correct , niet vacuüm , verpakt elk in een doos.( dus niet op de fiets ophalen) Onze oude en een beetje versleten exemplaren waren ook van Nordic in dezelfde samenstelling .

12 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Pakket is teruggestuurd door post.nl…

Op zaterdag besteld en op maandag zou pakket komen. Maandag kreeg ik te horen via post.nl app dat pakket terug gestuurd zou worden omdat hij beschadigd was, daarna gemaild en na 4 dagen krijg ik te horen dat het bij mij bezorg was, wat volgens track en trace niet zo was. Na telefonisch contact hoorde ik dat het dinsdag bij hen was binnen gekomen en dat het nog week zou duren om retour uit te zoeken en opnieuw te sturen. Gelijk een nieuwe sturen aangezien ze het andere pakket al terug hadden was teveel moeite en kon niet.
Helaas kan ik niet geen sterren geven voor klantenservice want dit is echt slechte service.

13 gennaio 2026

Beste Sander Knaap,

Wij vinden het heel spijtig dat uw ervaring met ons bedrijf zo negatief is geweest.
Onze excuses voor de trage communicatie.
Helaas is uw pakket bij de post beschadigd geraakt en retour gekomen naar ons.
Ons retourproces is erg druk geweest de afgelopen periode. De doorlooptijd is daardoor opgelopen.

Nogmaals onze excuses voor de vertraging die wij vanwege enorme drukte hebben ervaren.

Team Etrias.

Valutata 3 stelle su 5

Kortingensoap

Er worden kortingen beloofd op de dekbedwinkel.com, die vervolgens bij het afrekenen niet worden toegepast. Na een lange mailwisseling hierover, is het kortingsbedrag alsnog overgemaakt. Verdient op deze manier niet de schoonheidsprijs, maar uiteindelijk ben ik wel tevreden.

5 gennaio 2026

Beste,

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Fijn om te lezen dat het kortingsbedrag uiteindelijk correct is verrekend en dat u uiteindelijk tevreden bent met de afhandeling.

Wij begrijpen dat het vervelend kan zijn wanneer een korting niet direct bij het afrekenen wordt toegepast. In dit geval was uw bestelling geplaatst na de uiterlijke geldige datum van de actie, waardoor de automatische verrekening niet meteen plaatsvond. Wij waarderen uw geduld tijdens de mailwisseling en nemen uw feedback mee om onze communicatie over acties en kortingen te verbeteren.

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om dit onder onze aandacht te brengen.

Gebruikt dekbed ontvangen

Dekbed werd keurig geleverd maar toen ik het openmaakte zag ik de kreukels erin zitten. Overduidelijk dat dit dekbed al eens naar een andere klant gestuurd is, gebruikt en weer teruggestuurd. Ik heb hem uiteraard ook retour gestuurd en hetzelfde dekbed bij een ander bedrijf besteld.

13 dicembre 2025

Risposta di Dekbedwinkel.com

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet naar wens is verlopen en dat u een artikel heeft ontvangen dat mogelijk niet nieuw was of slecht verpakt. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren, dus nogmaals bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.

Mocht u nog vragen vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met ons.

Komen leverbeloftes niet na

Bestelling gedaan op 1 december en op de website staat dat de levering 2-5 werkdagen is, nu zie ik dat de gehele bestelling pas op 11 december bij de Dekbedwinkel is en dan pas verzonden wordt. Waardeloos! Doe dan geen beloften. Ook helemaal niet op de hoogte gehouden.

1 dicembre 2025
Non scritta su invito

Beste Jenufa,

Bedankt voor uw bericht en onze excuses voor de ontstane frustratie. Rondom drukke periodes zoals Black Friday kan het helaas voorkomen dat er vertraging optreedt bij onze leveranciers of in het logistieke proces. Hierdoor kan een bestelling later binnenkomen dan normaal, ondanks de aangegeven levertijd op onze website.

We begrijpen dat dit teleurstellend is en dat u graag op de hoogte was gehouden. Dit had beter gekund en we nemen uw feedback mee om onze communicatie te verbeteren.

Mocht u nog vragen hebben, dan helpen we u uiteraard graag verder.

Team Etrias

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più