Dekbedwinkel.com Recensioni 366

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Valutata 5 stelle su 5

Prima ervaring. Op zondag 2 stuks besteld en de maandag daarop bezorgd bij PostNL punt. Scherpe prijs en advies waar het oude in te leveren. Correct , niet vacuüm , verpakt elk in een doos.( dus niet... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Blij met dit 4 seizoenendekbed. De twee delen op elkaar zijn zelfs te warm voor mij als koukleum. Heb nu genoeg aan alleen het herfst/lentedeel. Vind de dekbedden kwalitatief goed aanvoelen. Super bli... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Prima website en duidelijke omschrijving aangekocht produkt. Produkt ook voordeliger als op andere websites. Eea keurig verpakt verzonden en per mails goede info over de bestel-en verzendstatus. F... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Dekbed gekocht van ducky dons. Dit dekbed heeft niets met eendendons te maken. Erg jammer. Het katoen voelt aan de buitenkant zacht aan. Netjes verpakt.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili per camere da letto

Informazioni su Dekbedwinkel.com

Scritti dall'azienda

✓ Gratis verzending vanaf €50
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen

Bij Dekbedwinkel bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een nieuw dekbed. Naar welk dekbed u ook op zoek bent. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment zodat u altijd bij ons terecht kunt voor een dekbed dat aan al uw wensen voldoet. Dekbedwinkel heeft een breed assortiment van verschillende kwaliteitsmerken zoals Ducky Dons, Frankenstolz, Texeler, Texelwool, Timzo, Yumeko en Silvana. Naast dekbedden heeft Dekbedwinkel ook een breed assortiment kussens en onderdekens om het slaapgenot nog verder te vergroten.

Ga naar Dekbedwinkel

3 stelle
2 stelle
1 stella

Dekbed kwam snel

Dekbed kwam snel. De lengte is 220 en mijn immer groeiende zoon kan zijn voeten nu ook weer kwijt onder het dekbed, wel zo fijn. Ik hoor hem niet klagen dus het bevalt.

24 marzo 2023

super snelle levering.

super snelle levering.
ik heb er vannacht onder geslapen, heerlijk warm en zacht. alleen zit de rits aan de hoofdkant, wat dus een bobbel geeft. en vervelend voelt. vandaag heb ik de ritsen aan de zijkant gedaan, maar heb een hele lap dekbedovertek over. dus morgen maar eens meten of het wel de goede maat is, in de lange weg past het wel

25 marzo 2023
Valutata 1 stelle su 5

Nordic Ducky Dons

Ik had 2x een donzen 4-seizoenen dekbed besteld en telkens een nieuw ontvangen. Bij de 3e bestelling liep het echter mis: ipv een nieuw product ontving ik een tweedekans. De dekbedden waren reeds aan elkaar bevestigd dmv de doorsteekknopen die normaal in een bijgeleverd zakje hadden moeten zitten. Bovendien was alles in de bijgeleverde hoes gepropt. Ik heb dan maar opnieuw een dekbed laten toekomen en dit was nog erger.
Na de 1ste retour was er duidelijk gecommuniceerd dat het nieuwe pakket zou nagekeken worden op staat van nieuw zijn alvorens het op te sturen.
Mijn verbazing was dan ook groot dat ik al meteen bij het openen van de doos kon zien dat ik WEER EEN TWEEDEKANSPRODUCT heb ontvangen. Hierbij was zelfs de hoes beschadigd.
De 1ste keer werd mij gezegd dat Etrias geen retourproducten opstuurt en dat het pakket zo rechtstreeks van de fabrikant bij hen is terechtgekomen…de 2e keer zeggen ze dat de retourdienst het niet netjes weer heeft verpakt… Een donzen dekbed was je niet zomaar even snel uit en ik wens geen dekbed op te leggen dat iemand anders al uitgetest heeft. Het komt er dus op neer dat je bij Etrias als klant random ofwel een nieuw ofwel een retourproduct kunt ontvangen?!

Een 3e poging heb ik afgewezen en ik heb wel netjes mijn geld teruggekregen, maar tevreden ben ik alleszins. Ik eindig zonder dekbed en heb bovendien nog retourlabels moeten afdrukken en naar het retourpunt moeten rijden dat voor mij niet in de onmiddellijke omgeving ligt.
Uiteindelijk eenzelfde dekbed bij een andere winkel besteld die duidelijk op hun website communiceren dat zij geen geteste dekbedden retour aanvaarden.

14 marzo 2023

Beste Nathalie,

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat het erg vervelend is dat u bij uw derde bestelling voor een dekbed problemen heeft ervaren. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u een gebruikt dekbed toegestuurd krijgt en we begrijpen dan ook zeker dat als u deze tot twee keer toe krijgt toegestuurd u hierover gefrustreerd bent.

Dit is niet de bedoeling, dus we gaan zeker uitzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren. Fijn om te vernemen dat u in ieder geval het aankoopbedrag terug heeft ontvangen op de rekening.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij graag van u.

Etrias klantenservice

Valutata 3 stelle su 5

Goed product, wel lange levertijd

Goed product, precies als de site aangeeft. Duurde wel lang voor levering. Verpakking, doos in een doos zonde van de ruimte

11 marzo 2023

Beste Angela de Kam,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat de levering wat langer duurde, onze excuses hiervoor. Verder zullen wij ons magazijn er op attenderen dat ze producten niet meer op deze manier moeten versturen.

Wanneer u nog vragen of onduidelijkheden heeft, kunt u altijd contact opnemen met ons.

Etrias klantenservice

Valutata 1 stelle su 5

Ontbrekende knoopjes worden niet nagestuurd

Er ontbraken twee knoopjes van het dekbed. Daar maakte ik per mail melding van.
Dit kon alleen in behandeling genomen worden als ik een foto maakte van het zakje met de geleverde knopen. Aangezien ik het dekbed al had opgemaakt, was dat een zeer onhandige aangelegenheid.
Onbegrijpelijk dat ik niet op mijn woord geloofd werd en ik bij een aankoop van meer dan 200 euro zo behandeld word.

Ook in jullie reactie op de review blijkt dat jullie niet klantgericht zijn, maar leveranciergericht. Een slechte zaak. Met zo'n leverancier wil je toch geen zaken doen!

13 febbraio 2023

Beste Wilma,

Hartelijk dank voor uw review. Wanneer een product defect/niet-compleet geleverd wordt, hanteren wij een beleid dat er inderdaad foto's gestuurd dienen te worden.

Uiteraard geloven wij u op uw woord wanneer u het aangeeft, maar om u te alsnog te voorzien van de losse knoopjes, dienen wij hiervoor contact op te nemen met onze leverancier. Zonder deze foto is dat helaas niet mogelijk. Onze excuses voor dit ongemak.

Inmiddels heeft onze leverancier de knoopjes opgestuurd en deze heeft u ook ontvangen.

Hopelijk bent u hiermee voldoende geholpen. Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u deze mailen naar klantenservice@etrias.nl

Etrias Klantenservice

Blij verrast!!!

In de bevestigende mail stond mijn huisnummer verkeerd. Ik had dat niet gezien. Toen ik uiteindelijk de tijd nam om de mail goed te lezen bleek dat het pakket al retour was gestuurd. Na 1 telefoontje is het pakket weer naar mij teruggestuurd en kon ik na 2 dagen ontvangen. Ik ben echt blij verrast. Mijn complimenten.

13 febbraio 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più